Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız okur musunuz?

26 yaşındayım muhasebe ve Vergi mezunuyum 2 yıldır muhasebe bürosunda çalışıyorum 8 ay sigortam yatırılmadı sonra tam çalıştığım halde yarım gün sgk yapıldı asgari ücret 5500 ken başladım 3500 aldım asgari ücret 8500 ken 5500 aldım 12500 ken 8500 aldım 17500 ken hep 12500 aldım daha yeni 17500 aldım benden 10 ay sonra bir kadını işe aldılar stajyer olarak ve 38 yaşındaydı 1 yıldır burada staj yapıyor mali müşavir olacak ilk başlarda bu kadın bana hep yalakalık yaptı ise girdi 1 ay bulaşıkları yıkamadı 1 ay ben yıkadım sonra konuştum sırayla yıkadık temizlik günleri hep ben süpürdüm o eline bez alıp masaları sildi biseyler ikram edileceğinde hep Ben 8 kişiye hazırlayıp servis ettim yardım etmedi hep oturdu bu yıl kardeşim uniye başladı anne baba ayrı evi ben gecindiriyorum yani 12500 maaş ve yarım gün sigortayla idare ettim o kadın ise başladı hemen sigorta yaptırdı stajı kabul olmazmış benle aynı maaşı verdiler bu aralar kardeşimle günde 3kez falan telefonla konuşuyorum diye suç oldu benden rahatsız oluyormus adamlar bu kadınla uyarı gönderdi yaşlı patron 70 yaşlarında kızdım neden kendiniz söylemediniz dedim yanlış anlarsın diye söylemedim dedi zir zir telefonla konuşuyorsun sen çalışan bj insansın iş yerine geliyorsun bizimde ailemiz var ablana kızdığını da gördüm herseyin farkındayım diyor akşama kadar ağladım 3 saat kimse bisey demedi gözlerim şişti 1 hafta sonra bulaşık sırası kadındayken bardakların eksildiğini fark ettim nereye gidiyor bu bardaklar anlamıyorum diye mutfakta söylendim yeni mi aklın basjna geliyor o bardaklar kaç gündür yok şimdiye kadar aklın neredeydi tabi sıra sana gelince dedi sonrada iyi davrandi poaca falan verdi ben bulaşık sırası bendeyken 1 tane bardak unutmuşum ocağı sildiğim halde silinmemis erken mi çıktın dedi yoo dedim kaldıysa ne olmuş dedim onları halletcekmisim ocagida sildim dedim sende hep bırakıyorsun ben seslenmiyorum yıkıyorum dedim sende bana söylemistin diyor ilk ise başladığı zaman ama kalanları yıkasın diye değildi
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar devamı var ama yazamıyorum bunun gibi tartışmalar bi daha oldu kadınla daha sgk yeni başladı ama burada durursam kadını doverim
Güncellemeler
1 yıl
Bide sürekli kadın bana sen daha dün ki çocuksun o şarkıyı hatırlamazsın küçücük kız cevizi nasıl kırdın görüyor musunuz çocuğa şekerde vermemişler gibi şeyler diyor
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız okur musunuz?