Fake hesap tan eşime istek attım? şüphe ettiğim bir isimle? sizce bundan sonra ne yapmalıyım? ne yazmalıyım?

Şüphe ettiğim bir adamın adıyla, Fake hesaptan eşime merhaba yazdım. Ve istek attım. İsteği bana çaktırmadan sildi. İstekler kısmına düşen mesajı silmedi. Zannediyorum ki görmedi. (Eşimin Instagram şifresi bende. girip bakıyorum sürekli. Ama eşimin şifreyi bildiğimden haberi yok.) 4 gündür bööyle bekledim, Attığım mesaj hala duruyor ve silmedi. Mesajım, İstek kısmına düştü. Görmemiş olabilir mi? Bende 4 gün sonra ikinci takip isteğim attım. Onuda sorgusuz sualsiz sildi. Sonuç olarak ne yapmalıyım şimdi sizce? Öyle bir şey yazmalıyım ki, eşimin verdiği cevap, verdiği tepki, önceden tanışıp tanışmadıklarına dair ipucu versin bana. Ve mesajı atanın o olmadığını anlamamalı. Yani yeni konuş muş larsa falso vermemem lazım. Genel bir mesaj, Sizce ne yazmalıyım. Yani adam yeni hesap açmış izlenimi vermek istiyorum. Ve eşimin tepkisinden cevabından bir ip ucu yakalamak istiyorum. İli istek attım ikisi ide sildi. Sizce ne yapmalıyım. Not:Bu adam 1 ay önce merhaba yazmış. eşimde engellemiş. O isimle istek attım ben. Eşimin sorgusuz sualsiz silmesimden tanışıyor olma ihtimalleri çıkarmı? Yani ulan 3 oldu istek atıyor acaba tanıdık mıy dı bu demesi lazım değilmi? Silmeden önce Bişey yazması gerekmiyor muydu benim isteklere?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. İkinci isteği attım dün. Eşim onuda sorgusuz sualsiz sildi. Sonra eşimin hesabına girdim adamın engelini kaldırdım, baktım. Adam engeli kaldırmış takip et butonu açık yani. Evli ya da sevgilisi olabilir belkide engelliler listesinde kalmaması için mi yapmıştır? Başka sebebi olabilir m? Bide adam bir hesap daha açmış. Yeni hesap altında. Ama bu 1 ay boyunca burdan da bişey yazmadı. ya da istek atmadı. Tanıyor olsa burdan da denerdi diye düşünüyorum. Ni diyor sunuz?
Fake hesap tan eşime istek attım? şüphe ettiğim bir isimle? sizce bundan sonra ne yapmalıyım? ne yazmalıyım?