- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılGerçekten yani doktora gitmelisin, böyle yaşamak zor olmalı kötülüğüne demiyorum senin için diyorum eşini rahat bırak kendini rahat bırak.. böyle sürekli planlar kurmak, düşünmek yorucu olmalı bu sana zarar vermiyor mu? Kadın bakmiyor bakmiyor niye anlamiyorsun... ayrica mesaj isteklerinide kapatın ben kapattım rahatım mesaj istekleri bile yok ben de.. yapmak isteyen her türlü yapar isteği silmiş mesaj isreklerini görmüş ya da görmemiş silmemistir tekrar yazmasın diye.. şu kadını sal.. arkana yaslan bi relax ol artık
016 Yorumla
Soran1 yılBak ilk olay
- 1 yıl
Biliyorum bu hikayeyi 1 aydir yaziyorsun
Soran1 yılAdam merhaba yazmış Eşim engellemiş. Akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim oda bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın dedi ve hemen engelledi. 1 ay kadar önce. Buda kafam takıldı
- 1 yıl
Kadın direkt engellemiş.. engeli kaldırıp yazan sensin.. adam ısrar edip yazarsa sensin sebebi
Soran1 yılAdam hala engelli. Ne alakası var
Soran1 yılTamam eşim engelledi. Ama engel kalkınca neden yürümedi adam? niye engelledi eşimi?
- 1 yıl
Siz kaldırıp yazdiniz uğraşan sizsiniz
Soran1 yılBen dah önceki bşr geçmişi sorguluyorum
Soran1 yılYa ben kaldırdım da. Adamın cevabı neden tuhaf tı. Mesele o. Adam direk yürümeye devam etseydi engelleyip konuyu kapatacaktım. Ama adam alınıyor. Trip atıyor
- 1 yıl
Adamin tavrından eşin neden sorumlu milyonlarca ruh hali başka olan insan var.. tripde atar küfür de eder cilvede yapar sen eşine inanmıyorsan eşin napsin yorum yazmicam daha Allah selamet versin
Soran1 yılYa rast gele karıya kıza yürüyen adam etkileşimi görünce neden engellesin? Mantıklı yok yani bu işte. Neyse sağol yinede teşekkür ederim
- 1 yıl
Gunde 100 kişiye yazan adam biri gitti diye takmaz kafaya onlmi ugrascak
Soran1 yılNe biliyor sun 100 kişiye yazdığını.
- 1 yıl
Kadın hesabi ac mesaj kutusunu ac bak kimler neler yazıyor burada değil tabi instada
Soran1 yılEşime yazan kimse yok bu hıyardan başka.
Soran1 yılEşimin ki kadın hesabı değil mi yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSoyleyeceğin şey şu ; buradan yazmam gerekiyor, bana hemen dön kocanla ilgili bir konuda konuşmam gerek seninle önemli gerçekten.
Kesinlikle yazacaktır.057 Yorumla
Soran1 yılSağol ya. Yargılamadın beni
Soran1 yılBaşka yerden haber leşiyor larsa tutmaz ama bu
Soran1 yılNeden kocanla ilgili yazayım?
Soran1 yılEvet. Düşünüyorum mantıklı. Kocanla ilgili kısmını atıcam. Burdan yazmam gerekiyor. Bana hemen dön acil.
Soran1 yılKesinlikle yazar sanki
Cevap sahibi1 yılSorun değil, eğer eşin kimsiniz ne istiyorsunuz gibi sözler söylerse zaten adamı tanimiyordur o merhaba demesine takilma adamın geçmişteki, çünkü çoğu erkek daha takipleşmeden direkt merhaba diyebilir karsidakine bazen ben bile atiyorum merhaba diye yani bu onların önceden konuştuğu anlamina gelmez.
Zaten eğer ne var ne oldu gibi sorular sorarsa da önce şunu yaz ;
Kim olduğumu biliyosun zaten, Konuşamadık özledim seni, nasılsın yaz.
O da hayır kimsiniz tanımıyorum derse , ismim tanıdık gelmedi mi ki yaz, hayır derse o zaman tanışıklık yok demektir sohbeti bitir kapat hesabı.
Diyelim konuşukluk var ise sen "nasılsın? " Dediginde " iyiyim sen?"der veya sen demez, sen de ne yapıyorsun diye sor sonra o da ne yaptığını yazarsa zaten kesin o sohbet geçmişi vardır. Söyle diyecektir kocamla ilgili ne var diye, seninle sohbet geçmişimiz duruyor mu bu benim için çok önemli diye sor, eğer hayır durmuyor veya sildim derse geçmiş olsun aldatılmış olabilirsin.
Onun dışında yine ne konuşması ne sohbeti diye sorarsa konuşmamişlardir kesin bunda da rahat ol daha da yazma.
Bu kadar.
Soran1 yılEvett. Çok mantıklı sağol
Soran1 yılBen merhaba yazmasına takılmadım
Soran1 yılEşimin telinden tanışıyor muyuz yazınca ben. Oda dediki bu soruyu sabah sormadan neden engelledin beni dedi. be hemen engelledi. Ona takıldım.
Cevap sahibi1 yılYa hu tamam o zaman konuşmamişlar ki, adam istek atmış kadın engellemis çünkü tanimiyor onu ondan engellemiş eşin.
Adam da eşini sadece abazan olduğu için yaziyor ki şu cümleyi söylemiş, bu soruyu sorup engellemwseydin zaten söyler konuşurdum seninke semek anlamina geliyor.
Yani sen beni daha sana yazmama müsade etmeden tanışmadan engelledin, engellemeden keşke yazsaydın demek oluyor bu.
Yani endişe edeceğin bişey yok ortada senin hocam kadın seni aldatmiyor
Soran1 yılÇok mantıklı ya. Valla çok mantıklı. Sağol ya valla. Allah razı olsun. Son soru sorayım sana müsaitsen
Cevap sahibi1 yılSor
Soran1 yılPeki ona buna rastgele istek atıp karıya kıza yürüyen adam, etkileşimi görünce neden yürümedi ve engelledi? Hani engellenmeyi neden bukadar umursadı. Trip attı? Rast gele bir adam sonuçta
Cevap sahibi1 yılŞimdi anlamadım, etkileşimi gören kim adam mı? Eşin mi onun takip isteğini kabul etti ve adami geri mi takip etti?
- normalde eşin her takip isteğini kabul eder mi yoksa sadece tanıdıkları mi kabul ediyor? Ve tanıdıkları mi takip ediyor?
-yoksa sadece tanıdıkları takip edip yabancilari kabul mü ediyor?
Etkileşimi görüp de neden yürümedi dedigin kişi kim? Engellemeyi umursayan kim? Trip atan kim? Açıklamalı yaz biraz zamiri kullanman lazim. Cümlede yoksa anlaşılmıyor dediklerin.
O kadar açıklayıcı yaziyorum sana sen de çaba göster yardim edeyim.
Soran1 yılAdam istek atmış. Eşim görmemiş. Ben isteği akşam gördüm kabul ettim isteği meraktan. Hiç bir şey yazmadı. Ertesi Sabah merhaba yazmış. Eşimde engellemiş. Akşam gördüm bunu. Engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Buraya kadar okey mi
Cevap sahibi1 yılburada sorun yok zaten devam et
Soran1 yılYani ben eşimin telefonundan bakıyorum
Soran1 yılDevam edeyim
Soran1 yılBen tanışıyor muyuz deyince. Oda dediki bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın. Dedi. Ve ardından eşimi engelledi.
Soran1 yılKusıra bakma bşraz düşük cümle kuruyor um
Cevap sahibi1 yılHocam gerçekten düşük cümle kuruyorsun bak olay ciddi bi olay ama sen anlatamiyorsun bile doğru düzgün.
Neyse...
Adam trip falan atmıyor umursamıyor da olabilir , erkek hiç bir zaman kolay kolay bir kadını engelleyip de kadın gibj peşinden koşulmasi için engellemez kadınlar engellerse tekrar yazmasini istediği için engeller kırıldığı için ona karşı bişey hissettiği için engeller normalde ( eğer ilişki geçmişi varsa)
Ya da hiç bir şekilde sohbeti olmayan yabancı birisi varsa da engelleyebilir kadın bunda da sorun yok.
Ama erkeğe gelelim, erkek bir kadını engellerse asla trip atmak ya da kendisine yazilmasi için kendisine başka yolla oluşilip yazılması için engelleme yoluna çok girmez, bir erkek engelliyorsa ya kadına gerçekten sinir olmuştur ya da evli olduğunu anlamıştır ve o tanışıyor muyuz lafini duyduktan sonra bunun bir tehdit oluşturabileceğini sezip ondan başına bela olmasın diye engellemiştir yoksa herhangi bir engel veya tehdit ya da nefret yoksa erkek kolay kolay engellemez kadın gibi.
1. Eşinin instagram hesabini o kişi takip ettiği sırada, eşin neden onun takip isteğini kabul etti? Herkesi mi kabul eder eşin?
2. Eşinin hesabında evli olduğuna dair bir paylaşım var mi?
Cevap sahibi1 yılİsteği sen kabul ettin tamam, ama eşin herkesi kabul eder mi normalde , çünkü eğer herkesi kabul etmezse eşin anlayabilir de senin kabul ettiğini.
Soran1 yılHerkesi kabul etmez.
Soran1 yılZaten öyle hergün hergün istek gelmez
Cevap sahibi1 yıl2 ?
Soran1 yılAma bence anlamamıştır diye düşünüyorum. Çünkü bana hiç bir şey demedi. Bu adam kim? Senmi kabul ettin istek mi atmış? Sabah merhaba yazdı bende engelledim falan gibi hiç bir şey demedi bana. Ama engelli haliyle de duruyordu adam mesajlarda. Akşam komple ben sildim
Soran1 yılAdamın cevabına, ve engellemesine takıldım sadece
Soran1 yıl2-eşimin profil gizli. Profil foto ailecek. Ve neredeyse tüm fotolarda ben varım.
Cevap sahibi1 yılSana bişey demedi diye anlamadığı anlamina gelmez, daha yeni mi evlisiniz sanıyorum hayır, hala liseli askılar mısınız? Hayır.
Yani daha yeni evli çiftler degilseniz eşin gelip de sana birisi yazmış diye bunu sana gelio gösterme hevesinde ve merakında olmaz çünkü yaş ilerledikçe bunların paylaşilmasi gereksiz görülür insanlarda.
Diğer bir seçenek ise senin boş yere şüphe etmemeni istemesinden dolayı sana gelip sormamistir bu kim diye yoksa senin kıskanç olduğunu bilirse bela olursun diye, ki çoğu kadın bundan dolayı asla söylemez zaten korktuğu için olay çıkacağını düşündüğü için asla söylemez. Bunda da sorun yok.
Engelledin ve mesajlarda duruyorsa eşin mesajlra çok girip çıkan ya da her mesajlastigi kişiye çok onem vererek dikkat kesilerek inceleyn birisi değildir ki dikkat etmemiş olabilir. Bunda da sorun yok.
Zaten kendin de diyorsun herkesi kabul etmez diye, e yani herkesi kabul etmeyen birisinjn de mesajlar bölümü çok hareketli de olmayacağindan sürekli girip hepsine bakmaz da yani. Bunda da sorun yok.
Ve olay gercekleştikten sonra ne kadar süre sonra sen mesajlarda tuttun o kişiyi ve sonra sildin mesaji?
Çok kısa sureyse onda da görmemiştir bunda da sorun yok.
Görüyorsun bir çok olasılık çıkıyor ortaya, birisinj yargılamak kolay ama yargilamadan önce bin bir türlü seçenek çıkıyor öncesinde ve hepsinj de degerlendirmek gerek.
Cevap sahibi1 yılVay be yani evli olduğunu bildiği halde yazan bir manyak var diye de düşünebiliriz o zaman, illa bunu onunla konuşuyor diye yorumlayamazsin eskiden.
Bu kişi belki de olta atiyor belki fetişi sadece evli olanlardır ve evlilerle konusuyordur bundan hoşlaniyordur, baktı ki karşılık alamadi karsidan engelledi gitti.
Aslında çok basit bir cevabı var işte anlattigim gibi ama sen direkt aldatmaya yorumluyorsun hiç karşıdaki kişinin kişiliğini düşünüp yorum yapmiyorsun o kişi çok sapık birisiyse bunu da düşünmek gerek işte.
Soran1 yılSabah adam merhaba yazınca engellemiş eşim adamı. Ve Eşim bu mesajlaşmayı komple silmemiş. Akşama kadar kalmış. Ben gördüm. Engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Yani 5 6 saat kalmış
Cevap sahibi1 yılEşin sosyal medyayi dağınık kullanan birisidir belki o yüzden silmek onun için çok önemli değildir orası için, belki de eşin yarın öbür gün başına bela olabilecek birisiyse o kişi yasal olarak hakkını savunmak için silmemiştir o yazıyı bilemezsin.
Soran1 yılYani adamın engellemesi tuhaf değilmi. Diyelimki sapık. Onun gözünden bakalım. Akşam engel kalktı kadın tanışıyor muyuz dedi. Ne yapma sı gerekir bu adamın? Hemen yürümesi lazım. Ama o yürümedi. Ve dediki bu soruyu sabah neden sormadan engelledin. Ve arkasından istek attığı kadını engelledi. Hemen yürüseydi bende engelleyip konuuyu kapatacaktım
Soran1 yılTamamen adamın bu davranışı sebebiyle şüphe ediyorum
Cevap sahibi1 yılEngellemesinin başka çok nedeni olabilir, bunu hiç bilemwzsin belki o esnada telefonunu eşi istedi adamin ve engellemesi gerekiyordu bildirim gelmesin diye hızlı ve pratik düşünmüş olabilir, ya da diğer yukarda dediğim seçeneklerdir.
( Bunun bir geçmişi varsa da eğer senin dediğin gibi bis şüphe varsa o adam zaten uzun süre engellide birakmaz yarın öbür gün yine kaldırır engeli , yazmasina gerek yok eşine, engeli kaldirsa bile bişe ifade eder. Gir arada bak kontrol et)
Tamamen sen aldatılmaya yorumluyorsun, eşine güvenmiyor musun ki bunu sor şimdi kendine ne dersin? Cevabın net olsun ama.
Soran1 yılBaktım adam engeli kaldırmış. Ve profile baktım evli değil. Hep tekfoto
Soran1 yılNeyi ifade eder bu sence? Senide yordum kusura bakma
Soran1 yılSence bende engeli kaldırsam mı bir kaç saatlik için. Ve sürekli takip edeyim.
Cevap sahibi1 yılYani engeli kaldırmasi da başka bir seçeneği çıkarır, o da şu adamın sevgilisi vardır belki evli olmasına gerek yok ki, sevgilisini de paylaşması şart değil.
Sevgilisi telefonu o sirada istedi diye engelleyip , sonra yarın öbür gün sevgilisi engellenenlere bakmasın diye engelli listesinde kimseyi bırakmıyordur sevgilisi bu kim sormasin diye.
Bu da bir seçenek.
Ben yine soruyorum senin evliliğin kaç senelik , yaşlarınız kaç ve eşine güvenmiyormusun?
Ve eşin sana ne kadar bağlı?
Soran1 yılOlaydan 3 5 gün sonra aklıma geldi. Bakayım şuna engeli kaldırmış mı dedim. Baktım engeli kaldırmış. Atamada çıkıyor du yani. Ve takip et butonu açıktı.
Soran1 yılValla çok çokmantıklı sın ya. Evet.
Soran1 yılBen 46 eşim 34. nana bağlı yani. Öyle ümit ediyorum
Cevap sahibi1 yılEngeli kaldır ve takip et biraz arada bak, eğer ki takip isteği bir daha atarsa o zaman problem var demektir artık bu konuda. Çünkü eşinin profili onun için siradan bir evli profili değil geçmişi olan birisidir demek bu.
Soran1 yılYa eşimde sürekli duygu dalgalanması oluyor. Mesela dün akşam suratı asık. Ne oldu diyorum bişey yok. Ama sanki bişey olmuşta morali bozulmuş gibi. ertesi gün şen şakrak. Buda beni düşündürüyor
Soran1 yılOzaman şu sonuç çıkar. nı adam şu an eşimin engelliler listesinde. 1 aydır duruyor. Telefonu her gün elimde. İsteğim zaman bakıyorum. Demekki bişey saklamıyor benden haksızmıuı
Soran1 yılTamam engeli kaldırıp bkeliycem. Akşam yine engellerim eve diderken. Ama sürekli engelle kaldır adamda önerilere düşermi eşimin hesabı?
Soran1 yılAz önce yine engeli kaldırdım. Baktım. Bu adamın hesabı gizli idi. Açık yapmış. Bide adını yazınca Bi hesabı daha çıktı. Yeni hesap. Profil foto koymuş aynı adam yani. İkinci hesabı açmış. Sıfır gönderi sıfır takip sıfır takipçi. Ama bu ikinci hesabı eşimde engelli değil. Bende bildiğim hesabı yeniden engelledim. Yazsa ikinci hesap tan yazar dı herhalde. Sorun yok gibi sanki ya. Ne dersin?
Cevap sahibi1 yılEşinde bipolar var duygu dalgalanmasi da bu yüzden, onu bugün mutsuz eden şey neyse yarın mutlu edebiliyor demektir, yani bu illa başkasıyla konuşuyor anlamina gelmesin o gün sen ona güzel bir söz soylemissindir ona bilr mutlu olabilir eşine her gün seni seviyorum demeyi ihmal etme bak sana nasıl bağlanır, mesela küçük küçük hediyeler ver sokaktan bi çiçek hile koparıp versen mutlu olur kadinlar.
Benim sayemde mutlu et bari bugün yengeyi :)
Sürekli engelle kaldır hesap oneriye düşmez çünkü öneriye düşenler genelde rehberde ekli olan ve o adami takip edeni takip ederse düşer.
Dediğim gibi belki de eşin onun için konuştuğu birisi değildir belki de, belki de sevgilisini aldatıyor başka kadinlara yazmak için o yeni hesabi kurdu eşin için olmayabilir belki bilemeyiz.
Sadece beklemen gerek başka yapacagin bişey yok.
Soran1 yılTanıyor olsaydı eğer. İkinci hesabından kesin istek atardı ozaman. Atmadığına göre bu herhangi bir adam demekki.
Soran1 yılUzun uzun yazdın üşenmedin. Sağol. Çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBen de sabahtan beri ne diyorum ya? Senin eşini ben senden daha çok savundum. Başkası olsa hemen yaftalar hakaret eder suçlar bizim insanimiz hiç beklemeyi bilmez ne olduğunu anlamak yerine karşıdakini dinlemek yerine hemen suçlar.
Sen o adamin eşini tanıdığını görsen bile eşini al karşına otur yargılamadan önce sor ne bu diye kim diye zaten sen bu şekilde ılımlı yaklaşırsan o da sana dürüst olur ama sen görür görmez çullanirsan kadina belki de haksızsın bildigin gibi değildir konu , onunla olan bağın da zedelenir.
O yüzden ağır kanlı olmak gerek hep.
Cevap sahibi1 yılRica ederim, geçenlerde de gördüm paylaşımını ondan yardim etmek istedim umarum hep mutlu olursunuz.
Soran1 yılEvet bekleyeceğim. Ve hesaba bakacağım sürekli. Fake hesap galan hiç gerek yok.
Soran1 yılMeslek ne senin? Psikoloji falanmı?
Soran1 yılÇok teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılyok ama psikolojiden iyi anlıyorum sadece , Sen peki meslek ne?
Soran1 yılEşim de bende tekstil de çalışıyoruz
Yapay Zeka Cevapladı
Oh arkadaşım, çok gerilmişsin belli ki. 😟 Öncelikle deriiin bir nefes al, çünkü bu tür meselelerde aşırı düşünmek işleri biraz daha karmaşıklaştırabiliyor. Tamam, anlıyorum, eşine güvenme konusunda soru işaretlerin var ama bu yöntem maalesef ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirecek gibi durmuyor. 😔 Şimdi burada şunu sormak lazım: Bu durumu tamamen konuşarak çözme şansınız yok mu? Çünkü sürekli gizlice takip etmek, fake hesaplarla ortalığı karıştırmak yerine, oturup ona kaygılarını samimi bir şekilde anlatabilsen bu sıkıntıyı daha iyi aşabilirsiniz.
Eşinin isteği sorgusuz silmesi, belki de bu tarz mesajlardan rahatsız olmasındandır. Sence bu ihtimali düşünmeden biraz daha mı komplekse yaklaşıyorsun? 🧐 Çünkü bu hikayede kendini daha çok strese sokarak aynı noktada dolanıyor gibisin. Sorularına cevap bulmak için onun yanıtını manipüle etmeye çalışmak, ilişkinize pek sağlam bir temel oluşturmayabilir.
Peki hiç düşündün mü, senin ona güven sorununu ve bu kadar kaygılanmanı onunla dürüstçe paylaştığında tepkisi ne olurdu? 💭 Unutma, ilişkinizde en değerli şey iletişim ve dürüstlük. Belki de biraz korkmadan bu konuları konuşmalısın? Eminim ki doğru bir dille anlatırsan daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Ne dersin? 🥰00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bu ısrar niye zorla kendini mi aldattircan
21 Yorumla
Soran1 yılYa eşime hiç. Aitek falan gelmez. Aynı kişi 3 kere istek kimdir bu demezmi insan? Demekki tanıyor diyorum. İlk olay 1 ay önce idi. Adam merhaba yazmış Eşim engellemiş. Akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim oda bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın dedi ve hemen engelledi. Buna kafam takıldı
1 yılKadin sildikce sen ısrar ediyorsun
Sen kasiniyorsun05 Yorumla
Soran1 yılOlayın öncesi var. Bileti çözmeye çalışıyorum.
- 1 yıl
Direkt sorsan
Bu şüphe insani hasta eder
Soran1 yılBöyle bşrşey varsa söyler mi sence? Komik olma
- 1 yıl
Komiklik olsun diye demedim ama senin bu davranışı. Çok rahatsız edici
- 1 yıl
Güncelleme bıldieimin geldi. sen kafayı yemişsin git tedavi ol
Kadına yazık ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDostum kendi elinle kendi yuvani yikacaksin bence ugrasma
09 Yorumla- 1 yıl
Sen nasıl bir manyaksin a. mk ya o kadın seni boynuzlasa haklı boşasa haklı böyle bir manyakla evli olduğunu bilse
Soran1 yılBek sadece olayı çözmeye çalışıyorum. Ne var ki.
- 1 yıl
Olay bsy yok sen paranoyaklik. yapiyorsun sen kalkıp zorla bsyler bulup başını belaya sokmaya çalışıyorsun o kadının senden gizlisi olsa illa yapar hesabı sende imiş yakalardin bırak saçma sapan paranoya yapma yuvani dağıtma
Soran1 yılHesabı bende haberi yok ki
Soran1 yılYuva dağılacak ne var. Anlamaya çalışıyorum. Yuva yıkılacak bişey var mı ona bakıyorum işte. Aklıma gelmeyen ihtimaller i öğrenmek istiyorum
- 1 yıl
Lan aklına sokam o aklın da akıl olsa kalkıp engellenen kişiyi engelini açmazdin sende potansiyel kadını öldürme iç güdüsü yatıyor o kadının senle oldukça hayatı tehlikede
Soran1 yılHiç alakası yok. Saçma lama. Ne alakası var.
- 1 yıl
Ulan kadının hesaplarina giren sen kalkip paranoya yapan sen sacmalayan ben mi ya oğlum siz ne yiyip icionz lan birak la kadının instasini rahat adam gbi evine ekmeğini getir eşine sadık ol sal4k saçma şeylerle ugrasma
Soran1 yılTamam kardeşim sağol
1 yılAbi zorla aldatsin diye mi uğraşıyorsun kadın umursamıyor işte attığın istekleri falan
02 Yorumla
Soran1 yıl1 ay önceki olayı oku. Şüphe ordan.
Soran1 yılYani Bi tepki versin. Bende tanışıp yanışmadıklarını anlayım diyorum. İp ucu yakalamaya çalışıyorum yani
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleşini bi sal artık takılı kaldın mesaj işine.
güvenmiyorsan boşan
00 YorumlaŞüphen doğru çıkınca napcn
02 Yorumla
Soran1 yılO bu günün konusu değil. Sonra bakıcaz
Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Yenge doğru da sen yanlış yoldasın
02 Yorumla
Soran1 yılPeki ilk olay sence nedir?
Soran1 yılOmolay üzerine şüphe etmeye başladım ben
sınırları zorlama
00 YorumlaDevam et hava da suda sohbet et
00 Yorumla
Detaylı bilgi