+1 yıldemekki bunun öncesi var
yani daha önce bunu yapmış ne kadar ileriye gitmiştir bilemiyoruz elbette..
ne yapacaksın peki diye soruyorsun
bunu yüzüne vurduktan sonra ilişkinizin gireceği yol sonunda ayrılıkla bitebilir ve bu ayrılığı kaldırabilecek durumdaysan ve bunu düzeltmek için bir hamle yapmayacaksan yüzüne vur..
Tam tersi bu ilk deyip değerlendirip bir süre sonra yine aynı şeyi yapabilirsin yine aynısı olursa o zaman bir karar alman gerekebilir. buda ayrı bir bakış açısı
sonuçta sen ne yapmak istiyorsun00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKonuşmalarınızın ekran görüntülerini de koysaydınız daha doğru gelirdi yorumlar.
Sizi engellemiş; demek ki ileri gitmekten rahatsız olmuş, bu bir nebze de olsa suçunu hafifletir fakat yine de ilk olarak onun size yazması, tanışmak istemesi aldatmaya meyilli olduğunu gösterir. O kişinin siz olduğunu itiraf etmeyin. Hiçbir şey olmamış gibi davranın. Telefonuna baktırmamasının sizde şüphe uyandırması normal fakat başka şüphe uyandıran hareketleri yoksa üzerinde durmayın.
Sizi gerçekten aldatıyor olsa mutlaka başka belirtiler de gösterir.00 Yorumla
+1 yılMerhaba, üzücü bir durum öncelikle güveniniz kırılır bu tür durumlarda. Yüzüne vurmayın çünkü renk değiştirebilir ben senin olduğunu en başından biliyordum ki zaten diyebilir ve bunu derse siz ona sonunda inanırsınız. Ama düşündüğünüz gibi bir durum varsa bunu anlamak için. Onun güvenini kazandıktan sonra bir buluşma ayarlayın eğer gelirse sizi karşısında bulursa herhangi bir sebep üretmeyecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfake bi resim at sanal seks yapalım de. bi hesap aç yüzünü göstermeden sanal seks yap sesini değiştir hatta kısık sesle konuş fazla cümle kurma... ikinizde bitince nasıldı kocacığım başka kadınlarda aradığın bendeymiş aslında bak. upsss biri fena yakalandı sanırım deyip sıkıştır odada bekliyorum seni gel açıklamakta istersin sen şimdi de... çok eğleneceksin bak 😀😀😀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Nereden aklınıza geldi böyle bir profil açmak ve eşinize başkasının adına mesajlar atmak? Ona güvenmiyor muydunuz? Onu denemek mi istediniz? Bu yazışmalara nasıl cevap vereceğini görmek mi istediniz? Bilemiyorum ama aslında sizin için çözümü çok zor bir problemin içinde bulmuşsunuz kendinizi. Bence bu yazışmalara devam etmeyin. Eşinizin her an bunu sizin yaptığınızı anlama olasılığı var, böyle bir sonuç karşısında da eşinizi kaybedebilirsiniz. Eşiniz sizin karşınızda mahcup olacak ve ona böyle bir oyun oynadığınız için de size çok öfkelenecek. Büyük ihtimalle de ayrılmak isteyecektir. Güven sarsılacak iki tarafta da.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok güzel bi mekanda buluşmaa ayarlaa sonra buluşmanın olacağı günde eşineee işten eve erken gelmesiniii ona bir sürprizin oldugunu söyleee bahanelerlee seni ekip buluşmaya gideceği için sende süslenip püslenip buluşmaya git arkan dönük otur masaya geldiginde tam karşına geçtiğinde senin oldugunu görecek ve o an ki yüz ifadesine bak ve "evdeki sürprize katılmayıp dışarıda kendine eğlence araman ne kadar mantıklı kocacım?" de sonrasına da bakarsın zaten suç üstü olduğu için duruma göre ayarlarsın ve sende onu fake hesapla denediğin için suclusun bu da gözardı edilebilecek bir hata değil maalesef :)
21 Yorumla- +1 yıl
Yasak elma cosplay
+1 yılMerhabalar,
Bir insan eşini bu kadar ciddi bir şekilde sınıyorsa öncesinde şüpeleri vardır ya da eşine hiç güven duymamıştır bir erkeğin zafı kadınlardır bu gerçek değişmiyor ve her erkek eşine yeteri kadar sadık olamıyor bazı erkekler belki kovalamaz yeni tatlar aramaz ama aklını çelen insanlar olunca o hataya düşebiliyor belki eşinin aklında olmayanı sen aklına koydun ve bu hatayı yapmasını sağladın ortada hiç bir şey yokken bunu yaptınsa şimdi sonuçlarıda katlanmak zorundasın yapacağın şey çok net kendisine bunu söyleyip boşanacaksın evin dağılacağ huzurun bitecek farklı bişi yaparsan bu yaptığının anlamı zaten kalmaz.10 YorumlaEğer şimdi bu herif başka karıyla yazıştığını düşünüyorsa ve sen açıklarsan bendim diye muhtemelen sen olduğunu biliyordum bende seni işlettim diyecek
Yani amacın bu şahsın sadakatsiz olduğunu ve evlilik birliğini bitirmek ise daha büyük oyunlar yap ve kaydını al mahkemeye sunup boşan.22 Yorumla
Soran+1 yılAmacım boşanmak değil... Çok da emindim kendisinden büyük ihtimalle dediğin gibi senin olduğunu biliyordum diyecek. Engellemis beni şimdi ya anladı ya da sebebi ne bilmiyorum
- +1 yıl
Seni aldatmış adam bosanmayip ne yapacaksın? İlk mesajı kocan atmış sen atsan o cevap verse neyse. Kadınlar yapmayın erkekler siz böyle yapa yapa sonra şöyle düşünüyorlar "erkek yapar kadın affeder ya da umursamaz"
Eniştene bunu neden yaptın?
Bir sıkıntı var ki böyle bir şey yapmışsınız. Belki de burada eşinde sorun olduğunu düşünürsek. Sonuç olarak böyle şeyler deneme yanılma yolu ile olmaz konuşmak gereklidir diye düşünüyorum06 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılBelki adamın aklından bile geçmiyordu sen şeytanlık yaparak aklını çeldin sonrada adama kapris yapacaksın kadin şeytandır doğru adamı yoldan çıkartır diye boşuna dememişler Havva da yaşam elmayı yiyelim diyip inşa oğlunu cennetten kovdurmadımı ne gelirse başımıza kadınlardan geliyor
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz ama telefonlarını sürekli yanından ayırmaz. Elinde bişey gösterse telefonundan gerilir onun elindeyken bakmamı ister yeterli bı sebep değil mi
- +1 yıl
Olabilir o zaman nonh kontrol ettiğini belli edecek şeyler yap kendine cekiduzen versin
- +1 yıl
Ya bırak kadınlarla zorla mı konuşuyor erkekler istemese engeller geçer bize de istek atan oluyor kimse aklımızı çelmiyor çünkü kullanıyoruz aklımızı hayatımda biri var diyoruz isteği bile kabul etmiyoruz baştan
- +1 yıl
@nebilimismi evet ya hepiniz kutsal azize siniz bizde hepimiz dön juan
- +1 yıl
Kelime oyunu yapma kimse zorlamıyor erkekler tek kadınla yetinmediği için konuşuyor istemese engeller
+1 yılaldatmaya meyilsiz erkek. mi var hiç sanmıyorum onun için bu tepkiye şaşırmadım. senin için üzücü görmek daha yıkıyor insanı.. bunj söylersen beni kandıdin deyip üste çıkabilir.. ama amacım farkki. ise sen gibi değil farklı biri gösterip kayıt altına alıp delil sunmalisin.. yani amacına göre
00 YorumlaKonuşabilir erkektir hepsi aynı olmasada her zaman içinde bir dürtü ve vücudunda bir deli ile yaşıyor sen bunu bilmen lazım bilmiyorsan öğrenmen lazım bir erkekge bir kadın merhaba derse merhaba da der konusurda sen kocanı biliyorsan o gidip bir kıza kadına yazmazdır çapkın değilse nasıl intikam alsam nasıl yuzun e vursam diye dusunme eğer bu olay boşanmaya kadar giderse suçlu sensindir ya nafaka tüccarı sındır ya da özgürlüğünu bekar halini ozlemissindir durduk yere aklı başında biri gidip kocasını durtmez ha mahkemeye ulaşırsa suçlu sen oluyorsun bununda emsal Yargıtay kararları var nafaka olayını unutursun anca rüyanda görürsün keşke kocanı bilsem ayiktirirdim istediğin kadar haklida olsan senin suçlu olduğunu kanuna göre maddeleri söyler emsal kararları gösterir sen yalvarmak zorunda kalirdin
00 Yorumla
+1 yılBuluşma ayarla orada yüzüne gerçek anlamda bi tane Osmanlı tokadı vurursun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeknik olarak seni aldatmamış aslında, ama diğer yandan kendine kuma olarak gideceksin. Çok karmaşık bir durum :D :D Bence onu daha zor bir sınava sok. Aynı akşam ve saatte bir şey uydurup acil eve gelmesi gerektiğini söyle, diğer fake hesaptan da geri çeviremeyeceği bir gecenin teklifini yap. Bak bakalım eşini mi seçecek, yoksa fake hesabı mı. Offf çok eğlenceli biz de gelelim hep beraber yazalım mı :D :D
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm ama bunu her erkek yapar yapmayacak bir kaç ketum uçkuru sağlam ya da aşık adam vardır onlara da kolay kolay rastlanmaz
Bunu senin yapman hataydı sonuç genelde bu olur ve kendini üzmekten başka bir halta yaramaz bu
Gerçeklerle yüzleş ve kapat hesabı derim113 Yorumla- +1 yıl
Resmen boynuzlanmayi kabul et çünkü sen bir kadınsın erkekler yapar dedin inanmıyorum 😬
- +1 yıl
Kadının hiçbir suçu yok ayrıca
Cevap sahibi+1 yıl@Blackbabyy E hata çünkü sonuç belli belki kocası 50 yıl geçse kendisinden başka kimseyle konuşmaz ama yanına bi kadın gelirse hatta hetero olduğu halde bi erkek gelse yine de bir şey olma ihtimali yüksek ve yine dediğim gibi bunu yapmayacak bir kaç uçkuru sağlam ve aşık adam var o kadar
Erkekleri çoğu böyle- +1 yıl
Tamam ama soruyu tam okumadin galiba ilk mesajı karısı atmamış kadın sadece istek atıyor ilk mesajı adam atıyor
- +1 yıl
Çoğu böyle diye boynuzlanmayi kabul edemem saçmalık aldatma aldatmadir
Cevap sahibi+1 yıl@Blackbabyy Dikkatini çektimi mesajla anlamıştım
Valla bilemiyorum ben erkekleri böyle kabullendim güvenim sıfır- +1 yıl
Bende erkeklere guvenmiyorum senin gibi ama erkekler yapar diyerek boynuzu takip oturamam kendime saygım var.
Cevap sahibi+1 yıl@Blackbabyy Benim mantık şu şekilde parayı bitirmesinde ayda 200 300ün bi önemi yok
Ben beklentiyi düşürdüm
Cevap sahibi+1 yıl@Thurman Ama konu erkekler üzerine
- +1 yıl
Ben seni anladım sen mantiken bakıyorsun evliliğe duygusal görmüyorsun 👍
Cevap sahibi+1 yıl@Blackbabyy Aynen aynen
Söylesen de muhtemelen kabul etmeyecek sana bağırıp çağıracak seni suçlu çıkaracak, senin fake hesabına yazan herkese yazıyordur zaten bence başka bir açığını yakala ve onu oradan vur. Sonra da boşan o ahlaksız heriften
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaya meğilli erkekle evlendin geçmiş olsun full aldatır ilerlet sohbeti buluşmak istediğini söyle hatta dul olduğunu de evine davet et bos bir ev tarif et binaya girince seni görsün 😂
10 Yorumla Yaptığın büyük hata hem onun hiç olöayan birine ilgi duyarak kendinden uzaklaştırdın hemde ona tuzak kurdun güvensizlik oluşturdun.. eğer güvenmiyorsan açık söylemek evliliklerde daha uygun olurdu
05 Yorumla- +1 yıl
İyi de güven verse direkt konuşmazdı tanımadığı bi kadınla.
- +1 yıl
Bu yüzünü bilmeden güvensinler sgshsj
Yuzune vurduğunda tanidigini, sen oldugunu bildigi icin yazdigini soyleyecektir. Guven temeli bitmis görünüyor. Bu asamadan sonra nasil guvenmeyi dusunuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılMadem kendine guvendirdin. Son noktayı koymak için buluşma ayarla. Foto istedi ya gelince görürsün sürprizz :)) de mesela. Sonrasında yüzüne vurursun bu olayı eğer bulusmayı gercekten de kabul ederse
00 Yorumla
+1 yılNasıl böyle birsey yaparsın insanların zaafiyla oynamak bu resmen. Kafası çalışan biri bunu yapmaz hiç derdin yokken al sana dert hadi otur şimdi rahat uyu uyuyabiliyorsan
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce resmini iste bakalım atacak mı ve ne kadar ileri gidecek. Madem buraya kadar geldin elinde inkar edemeyeceği kadar kanıt olsun. Ama bu yola girdin bir kere sonrası karışık bunu da bil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüzleşmek için daha ne yapmasını bekliyosun, hem sana mesajı ilk o atmış hem foto istemiş daha ne olsun? hani sen yazsan da o da öylesine cevap verse anlicam ama demek ki adam senin fake hesap gibi diğer kadınlara da mesaj atıp foto istiyor.
10 Yorumla
+1 yılFake resimler gönderin sonra buluşmak istediğinizi söyleyin sonra buluştuğunuzda çantanızda sakladığınız merdaneyi kafasına vurun
10 YorumlaOtel odasına davet et.. Tabi otel odasına bütün süleleyi de topla, hep birlikte karşılama töreni düzenleyin..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılArada güven yoksa sevgi yoksa neden evleniyorsunuz? Sonrada çocuklar babasız anasız kalıyor sevgisiz şefkatsiz büyüyor🤦🏼♀️
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı sınamak kadar kötü bir şey yoktur.
Neden deniyorsun ki adamı? Ben olsam seni kesin boşarım.02 Yorumla- +1 yıl
@Piposs Asıl suçlu bu site.. senin gibi edepsiz karekteri bozuk olan kişileri buraya alabiliyorlar.
Ağzı bozuk tipi kayık birisi olarak sana yorum yapmayı yasaklıyorum.
Fırsatın varken tekrar kendine aşık et 😃 belkide sizin için pozitif bi durum olur tutku yaratır arzu yaratır ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmak istiyorsan hepsini kayıt altina al, delil olarak kullanirsin mahkemede. Direk boşar sizi nafaka da alirsin, donuna kadar soyarsin
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılFirsati bulsa aldatacak seni gerisini sen dusun belkide aldatti bile
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yüzüne vurki ders alsın bir daha da birine cevap vermeyi on kere düşünsün...
10 Yorumla
+1 yılIste bunu yapın kizlar yapın ki nasıl biri olduğunu anlayn
10 Yorumla
+1 yılSjsj Allah aşkına buluşmak için bi yere davet edip şak diye karşısına çıksana 😅
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence tadını çıkart. mesela resim göndermeni istediğinde kendi gerçek resmini yolla. ve sonra oturup kıvranışlarını izle
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 505 cevap paylaştı. Bence biraz daha devam ettir yolun sonu nereye çıkacak diye ona göre hareket edersin baktın farklı yere çıkıyor sen olduğunu söylersin o utanma yerin dibine girme yeter ona yüzüne bile bakamaz
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşup sevişin bence eşini aldat baksana o seni aldatmış 🤣
00 Yorumla
+1 yılya fake hesapla kimseyi denemeyin üzülen siz olursunuz
00 Yorumlabulusalım mı de o günde cıkalım de ona bakalım ne dicek
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma teklif et
karşısına sen çık
sonra ne istersen yaparsın00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 5,2b cevap paylaştı. Önemli olan bundan sonra ne olacağı. Yüzüne vurup vurmama kararı vermeden önce bunu düşün
00 Yorumla
+1 yılKonuştur senin uakinda sevip sevmediğini çıkar ortaya
00 Yorumla
+1 yılAcaba sana biri yazsa konuşmaz mıydın? Eğer konuşmaz isen eşini boşamalısın
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılne dicen ki ben eşinim desen sen ne geziyorsun dicek
00 Yorumla
+1 yılIyi olmus boyle sevip evlenirseniz olcagi bu kimseye uzulmiyecegim haketmesniz basiniza gelmez
00 Yorumla
+1 yılDevam et bence, iyice dalgaya al, hatta buluşma ayarla sonra da karşısına çık.
00 YorumlaBilmek istemedigin seyleri ogrenince boyle oluyo iste
00 YorumlaOndan resim iste. o atsın bakalım kendi resmini atıyor mu
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılYanlis yapiyorsun ve evliligini sonlandirabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz daha delil topla, konu ilerlesin, yatağa gelsin, sonra kendi resmini gönderirsin vey daha da iyisi buluşma istersin, seni görünce yüzünün ifadesi ne olur acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ne yüzüne vuracaksın birak
senin onu işlettiğini anlamiş seni trolluyor seni deli gibi seviyor o adam10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi fotonu altında bi notla gönder. Sürprizi bol olsun 😅
10 Yorumla
+1 yılbir yere davet et ya da görüntülü konuşma teklifi et, sonra karşısına çık. Ce-eee de.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılsöylememek içini yer durur bence.
yüzüne vurursan da kavga çıkartacak.
ortasını bulup bildiğini de söylemen lazım00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılsorsana evli misin? cinselliğe bakış açın nedir? konuştur belki sana itiraf edemediği şeyleri söyleycektir.
00 Yorumla
+1 yılBence soyle yap kaynanan gorumcen vs cagir yemege sonra onlarin icinde vur yuzune yoksa ispatlayamazsin bahaneleri cok olur beni dinle sen utancindan bir daha yapamasin degerini bilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa siz nasil yapiyosunuz benim ki hemennn off baska isin yok mu manyak diye yaziyo..😒
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kadir3416 he yaa..😣
+1 yılKanka boşanma davası açarsan bie gün işine yarar. Cinsellik falan konuş iyice kanıt olsun. Tabi boşanacaksan bunu yap. Oltaya gelmiş balık şu an kendisi ;)
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 13,7b cevap paylaştı. Adamın mayasında varmış demek ki dünden razı seni boynuzlamaya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuzak kurmayla test edilmek, o noktaya gelindiyse ohooo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyıp etmiş sin senin yaptığın bence daha ayıp insan kandırmaya girer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana kebdini evli olarak tanıttımı nasil bahsediyor kendinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle bisey yaptin? Süphelendirecek biseymi yapti önceden?
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHicbisey olmamış gibi devam et buluşma teklifi edip orada boz onu
10 Yorumla
+1 yılKeşke yapmasaydın çünkü ben cevap vermeyecek erkek tanımıyorum hepsi aynı:(
20 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne