Eşim aldatıyor mu? Fake hesaptan eşime yazmak istiyorum? aşağıda ki olaya göre Ne yazmalıyım?

Eşime fake hesaptan yazmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz. Aldatıyor olabileceğinden şüpheleniyorum. Olaya göre ne yazmam gerekir Bi bakar mısınız. sizce ne yazmalıyım? Yani eşimin %100 inanması için nasıl bir tavır takınmalıyım. Bunu aşağıda yazdığım olay üzerine yapmak istiyorum. Olaya göre cevap verin yani. Eşim ve bu adam başka kanallardan konuşuyor larsa eğer, falso vermeden %100 inandırıcı bir mesaj ile giriş yapmam lazım. Sizce ne yazmalıyım? OLAY ŞU ŞEKİLDE:Tanımadığımız alakası bir adam eşime instagramdan istek atmış. Akşam isteği ben gördüm kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış, eşimde engellemiş. Akşam adamın merhaba mesajını eşimin engellemiş olduğunu gördüm. Engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Verdiği cevap aynen şöyleydi "bunu sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın". Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve yazışmayı komple sildim. ben adamın bu davranışından ve verdiği cevaptan şüphelendim. Rastgele biri değil gibi geldi sanki. Ben bu işlemleri eşimin telefonundan yaptım ve ona hiç bir şey söylemedim. Oda bana hiç bir şey söylemedi. Bu olaydan sonra Ben eşimin Instagram şifresini telefonundan buldum. Ve kendi telimden uygulamasız giriş yaparak takip etmeye başladım. 1 ay falan oldu bişey bulamadım. Bu adamın eşimi eskiden tanıdığını ve yeniden iletişime geçmek için istek attığını düşünüyorum. Ama 1 aydır bişey çıkmadı. Bu arada geçen hafta eşimin Instagram hesabının kaldırılmış olduğunu gördüm. Akşam sordum Instagram nerde dedim. Oda aaaaaa senmi sildin yanlışlıkla, ya da çocuklar mı sildi acaba dedi. Ver bakayım dedi. Hemen yükleyelim dedi. sonra şifrem neydi omu bumu derken baktım kurtarma maili sesli mesajlar falan uğraşıyor , dedimki zaten 5 6 tane şifren var dene hepsini işte dedim. Aldım telefonu olası ihtimalleri denedim doğum günü falan filan (aslında biliyorum şifreyi) ve yükledim. Bir kaç gün sonra fake hesaptan aynı isimle merhaba dedim. bide istek attım. akşam eve geldim telefonu nu aldım instaya girdim istek öyle duruyor silmemiş merhaba mesajı da duruyor. Zannediyorum görmedi. Bende öyle instada aşağı kaydırıp haber falan bakıyorum. Bi anda telefonu verirmisin dedi. Verdim. 5-10 dakka falan baktı. Geri verdi. alımca baktım isteği silmiş. Ama bişey demedi. mesaja baktım istekler kısmında duruyor. Görmedi herhalde. 3 4 gün geçti merhaba mesajım hala duruyor. Görmüyor mu ne anlamadım. Anladımı acaba? Şimdi bir şey daha yazmak istiyorum. Ne yazmalıyım? Yani öyle bir şey yazmalıyım ki verdiği cevap tanışıp tanışmadıklarına dair bir ipucu olsun.

Eşim aldatıyor mu? Fake hesaptan eşime yazmak istiyorum? aşağıda ki olaya göre Ne yazmalıyım?