Fake hesaptan eşimi test etmek istiyorum? amacım Bir olayı anlamak. eşimin inanması için sizce ne yazmalıyım bu olaya göre?

• merhabalar Fake hesaptan eşime yazarak bir olayı aydınlatmaya çalışıyorum. sizce ne yazmalıyım? İlk mesajda ne demeliyim? Yani eşimin %100 inanması için nasıl bir tavır takınmalıyım. Bunu aşağıda yazdığım olay üzerine yapmak istiyorum. aşağıdaki Olaya göre cevap vermenizi rica ediyorum. Eşim ve bu adam başka kanallardan konuşuyor larsa eğer, falso vermeden %100 inandırıcı bir mesaj ile giriş yapmam lazım. Sizce ne yazmalıyım? OLAY ŞU ŞEKİLDE:Tanımadığımız alakası bir adam eşime instagramdan istek atmış. Akşam isteği ben gördüm kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış, eşimde engellemiş. Akşam adamın merhaba mesajını eşimin engellemiş olduğunu gördüm. Engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Verdiği cevap aynen şöyleydi "bunu sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın". Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve yazışmayı komple sildim. ben adamın bu davranışından ve verdiği cevaptan şüphelendim. Rastgele biri değil gibi geldi sanki. Ben bu işlemleri eşimin telefonundan yaptım ve ona hiç bir şey söylemedim. Oda bana hiç bir şey söylemedi. Sizce fake hesaptan eşime ne yazarsam o olduğuna inanır?
Güncellemeler
1 yıl
Fake hesaptan merhaba yazdım. Bide istek attım. İsteği görmemiş. Akşam telefonu aldım hala duruyor. Çaktırmadım. Bakarken Bi dakka verirmisin telefonu dedi. Verdim 5 dakka baktı. Geri verdi. Baktım isteği silmiş. Ama merhaba mesajı görmedi herhalde o duruyor. Şimdi ben ne yazmalıyım?
Fake hesaptan eşimi test etmek istiyorum? amacım Bir olayı anlamak. eşimin inanması için sizce ne yazmalıyım bu olaya göre?