Bir erkeğin bu şekilde davranması normal mi düşüncesi nedir sizce?

Hatamı telafi etmek için çok uğraştım açıklama yaptım dedim fakat benden bu kadar dedim bana diyor ki boş ver engelle gitsin kendisiyle yaşıtım ve haftanın iki günü karşılaşıyoruz fizyoterapistim fakat ondan önce 5 yıl önce kendi bana yazmıştı stajyerken geçen gün telefonumu tutuşturdu elime ne olduğunu anlamadım bakıp incelememi istedi güzel mi dedi sonra deprem olmuştu konuya dahil değildim konuşuyorlardı bana dedi sen hissettin mi öncesinde konuşturmuyordum giderken görüşürüz dedi bende inadına başkasına görüşürüz dedim bugün kahve döküldü onun içtiği fırladım uzanmıştım ayağımı kaldırıp baktı bişey oldu mu dedi yok dedim mesela özel bir mesele olmuştu kurumdaki başka biri kafayı bana takmıştı attığı mesajı gösterdim bana dediki geçen mesaj yazmıştın değil mi neden sildin bende gösterdim at bu mesajı bana dedi gibi gibi akıl verin lütfen 26 yaşındayız Bend edimki çocuk muyuz engelleyeyim o da dediki uğraşma yorma kendini engelle gitsin ne yapmak istiyor ya da ne yapmamı istiyor uzaklaşayım mı sizce

Bir erkeğin bu şekilde davranması normal mi düşüncesi nedir sizce?