Yaklaşık 3 haftadir internetten biriyle tanışmıştım. Konuşuyorduk. O Ankara 'da ben ise Istanbuldaydik. Ikimizin de gayet iyi bir eğitimi ve işi var. Denk insanlariz yani. O daha önce görücü usulü nişanlanmış ve nişanlısının aşırı lüks istekleri nedeniyle ayrılmışlar.
Benle konuşurken bir ara memleketine gitti o 3-4 gün hiç yazmadı. Sonra gelince normal yazmaya devam etti. O arkadaşlariyla iftara gitti ben sormadim nereye gittiniz diye, sadece eğlendin mi nasil geçti dedim. Sonraki hafta benim işyerimdeki samimi arkadaşlarimla iftar programimiz vardi. O sordu nereye gideceksiniz diye. Ben de Nişantaşindaki ünlü bir restorani söyledim. Ooo falan dedi hiç de aşağisina takilmiyorsun. Ben de şakayla "Ne sandin" yazdim gülucük attim. "Biz de kardeşler pide salonuna gidiyoruz" deyip gülmüştü. Sonra bizim arkadaşlar fikir değiştirdi "Tüm mekanlar pahali madem çok para vericez biraz daha verelim boğaza gidelim manzarada yemek yiyelim, verdiğimiz paraya değsin" dediler ve çok güzel bir mekana gittik. orada fotoğraf da çektik.
Ertesi gunu bu yazdi iftar nasil geçti diye. Ben de çok güzel geçti dedim. Manzarada boğaza karşi yemek yerkenki fotomu gönderdim. Iyi ki nişantaşina gitmemişiz orada eylemler olmuş ortalik karışmış burasi çok sakin yazdım.
Iyi sevindim iyi geçmesine. Zaten oturuşundan da belli keyifli geçmiş. Yazmış.
Sonra bana hiçbişey yazmadı. Günler geçti ben yazdim o cevap yazmadi yazdiklarim görülmüyor bile. Numarami ve konuşmalarimizi da silmiş.
Şimdi ben hiçbişey anlamadim. Niye böyle oldu ki? Anlayan varsa bana anlatır mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
memlekettense kız sıkıntı vardır belki orada kendine birini buldu haberin yok senin o fotoğrafınla alakalı bi durum yok sebepsiz yapmış
Hakli olabilirsin. Memlekete gidince bağlantiyi kesiyor. Konuşmaları da silmiş. Telefonunu kurcalayan biri var galiba memlekette
bu resmen seni aldatıyor yazma bile engelle çıkar hayatından ulaşmaya çalışsa bile dönme yarın bi gün köpek gibi yazacak
Bence yazmiycak , gönderdiği fotoları bile kaybolan ayarda atıyordu. Numarasini vermedi telegramdan yaziyordu. Bayramdan sonra İstanbul'a geleceğim buluşunca netleşir kafamiz diyordu. Ve her şey yolunda giderse uzatmak istemuyorum 3 ayda nişan nikah düğün halledelim uzatinca bokucikiyo diyordu. Ama sanki her an gidebilecek ve iz birakmak istemiyir gibi davraniyordu. Sebebini sorunca da mesleği gereği itibarinin zedelenmemesi için tedbirli olduğunu söylüyordu
mesleği ne fbi mı nasıl kandın bu aptala ya keşke birine anlatsaydın ilişki içinde göremiyor insan sevince hakikaten ne mesleği
Bakanlikta müfettiş ama aşırı tedbirliydi saçma şeyleri gizliyordu. Bence de tuhaf. Gelince e devletten bakacaktim zaten evli olup olmadiğina. Hem 3 ay içinde evlilik düşünüyorum uzatmiycam bayramdan sonra oraya geliyirum falan deyince insan çok şüphelenmiyor.
Bana senden kesinlikle cinsel bir beklentim yok, evlenmeden elimi sürecek değilim diyordu. Namaz kiliyor kuran okuyordu.
asıl evlilik konusu açması şüphelendirmeli sen onun sevglisisin çok ayrı olmalı yerin iki napıyorsun diyince nolabilir sana tedbirli işine değil müfettiş ve bu kadar para sorunu açması komik salla bunu benim sevgilimin de bahsettigin kisiden cok daha tedbirli olmasi gereken bi meslegi var ama insan konuşmak isteyince her yerden konuşuyor o sana evlilik falan diyerek kandırmaya çalışmış çok anlamsız tavrıalrı var en başında anlamalıydın
O galiba kizlarla konuşup gönül eğlendirip aniden bırakıyor ve bunu hazmedemeyen kizlar da ona zarar vermeye çalışir rezil eder korkusu var bence. Yoksa dürüst insan niye korksun ki?
çıkar hayatından uğraşmaya değmez
Haklisin, fikir verip destek olduğun için teşekkur ederim 🌸
ne demek umarım hep mutlu olursun önüne bak
Eski sevgilisi de aşırı lüks takılıyormus ya belki sende oylesindir diye yapmış olabilir bilmiyorum ki kimse adına da düşünmek istemiyorum
yalnız eski sevgilisi lüks şeyler istiyormuş demekki prasına bakıyormuş ya da karşılayamamış kız kendi parasını kendi harcıyor ona nolmuş konu bu değil memlekete gittikten sonra değiştiğine göre bi şey var
@glnazw olabilir buda şimdi tanimadim için bir şey diyemem
Ne
Baksana ilk nişanlısından neden ayrılmış. Seninle de o yüzden konuşmayı kesmiş..
Benim gücüm yetiyor kazancimin ve birikimimin çok aziyla bu hayatı rahatça yaşiyorum. Hiç parası olmayip heves edip borç harç ve taleplerle yaşamiyorum. Param var yani
Öyle olsa da erkek beyni farklı düşünüyor olabilir. Kadın çalışır erkekte çalışır. Birgün kadın işten çıkar parasız kalır yük erkeğin omuzlarına biner
Belki evli öyle takıldı sonra pişman oldu
Bana diyordu ki yaşim geldi uzatmak istemiyorum 3 ay içinde nişan düğün olmuş olsun uzatinca bkucikiyo
Çok hızlıymış
Bunu anlamamış olamazsın
Anlamadim
Lüks ve pahalı hayatlar desem yeterli olacaktır
Benim gücüm yetiyor kazancimin ve birikimimin çok aziyla bu hayatı rahatça yaşiyorum. Hiç parası olmayip heves edip borç harç ve taleplerle yaşamiyorum. Param var yani
Önceki ilişkisinin bitme sebebi de seninkiyle aynı
Önceki ilişkisinde kız da fakir kizin ailesi de fakir ve kizin istekleri aşirı lüks isteklermiş.
Benim aylik gelirim 85 bin, 3 dairem ve 1 kilo altinim var banka kasasinda. Ailem varlikli. Dedemden 200 dönüm tarla kaldi istesem en lüks yerlerde birsürü mülk alirim onunla.
Hiçbir zaman da o kizin istekleri gibi uçuk lüks isteklerim olmadı. Gidip 1 daire parasiyla bir düğün mekanı tutmam da istemem de.
Ama bu erkeklerin muhakeme yeteneği galiba yok ya da ben bunlarin dilini anlamiyorum
İşte karşındaki adam bunu şöyle anlıyor; yarın birgün ekonomik olarak üstünlük kurmaya çalışır sorunlar çıkar şeklinde olabiliyor. Herkes böyle algılamaz ama geneli böyledir emin ol