Bir erkek niye böyle davranir? Bu normal mi?

Yaklaşık 3 haftadir internetten biriyle tanışmıştım. Konuşuyorduk. O Ankara 'da ben ise Istanbuldaydik. Ikimizin de gayet iyi bir eğitimi ve işi var. Denk insanlariz yani. O daha önce görücü usulü nişanlanmış ve nişanlısının aşırı lüks istekleri nedeniyle ayrılmışlar.

Benle konuşurken bir ara memleketine gitti o 3-4 gün hiç yazmadı. Sonra gelince normal yazmaya devam etti. O arkadaşlariyla iftara gitti ben sormadim nereye gittiniz diye, sadece eğlendin mi nasil geçti dedim. Sonraki hafta benim işyerimdeki samimi arkadaşlarimla iftar programimiz vardi. O sordu nereye gideceksiniz diye. Ben de Nişantaşindaki ünlü bir restorani söyledim. Ooo falan dedi hiç de aşağisina takilmiyorsun. Ben de şakayla "Ne sandin" yazdim gülucük attim. "Biz de kardeşler pide salonuna gidiyoruz" deyip gülmüştü. Sonra bizim arkadaşlar fikir değiştirdi "Tüm mekanlar pahali madem çok para vericez biraz daha verelim boğaza gidelim manzarada yemek yiyelim, verdiğimiz paraya değsin" dediler ve çok güzel bir mekana gittik. orada fotoğraf da çektik.

Ertesi gunu bu yazdi iftar nasil geçti diye. Ben de çok güzel geçti dedim. Manzarada boğaza karşi yemek yerkenki fotomu gönderdim. Iyi ki nişantaşina gitmemişiz orada eylemler olmuş ortalik karışmış burasi çok sakin yazdım.

Iyi sevindim iyi geçmesine. Zaten oturuşundan da belli keyifli geçmiş. Yazmış.

Sonra bana hiçbişey yazmadı. Günler geçti ben yazdim o cevap yazmadi yazdiklarim görülmüyor bile. Numarami ve konuşmalarimizi da silmiş.

Şimdi ben hiçbişey anlamadim. Niye böyle oldu ki? Anlayan varsa bana anlatır mi?

Bir erkek niye böyle davranir? Bu normal mi?