Erkek arkadaşım alkol almış beni aradı ve görüntülü konuşurken iç çamaşırımı çıkartmamı istedi bende kabul etmedim tatlı tatlı geçiştirmeye çalıştım ama bozuldu tamam kapatalım hadi felan dedi kapattık telefonu sonra mesajlar attı sana uyuz oldum engelliyorum seni piskolojimi bozuyosun yazdı ve heryerden engelledi cevap ya da soru sormamı neden dememi bile beklemeden bu normal mi neden böyle yapıyor istediği herşeyi yapmak zorunda değilim sonuç olarak bir erkek neden böyle davranır?(2yıllık bir ilişkimiz var)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Koskoca iki yıl.. Bomboş geçmiş.. Şimdi bırakın bir erkek neden böyle davranır diye sormayı. Bir erkek neden böyle davransın? Seni istemiştir, arzulamıştır görmek istemiştir, karşılık bulamayınca da sinirlenmiştir esas oğlan.
Kendinize şunu sorun, "Ben böyle bir adamla evlenir miyim?"01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle olmasini istemezdim sadece
En İyi Cevaplar
İçkili olduğu için öyle yapmıştır. Şimdi aklı başın gelince hemen özür dilemeye başlar. Bereket versin ki Allah onun gerçek yüzünü sana göstermiş. İnsanlar sarhoşken hiçbir şeyin farkında olmadıkları için direk toplumdan gizledikleri kimliklerini bürünürler. Sana tavsiyem ya onunla ilişkini bitir ya da söyle bir daha ağzına almasın o zıkkımı. Gitsin tövbe etsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAklı başına geldi engelleri kaldırdı ama özür dilemedi
+1 yılO bahane ariyomus içki bahane olmuş senin çıplak halini görmeye. Sende göstermeyice böyle olmuş. Alkolün en güzel yanı. İnsanların gerçek yüzünü ortaya çıkartması.
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karışık her içtiğindede böyle değil
Soran+1 yılYani alkol etkisinede baglmak istemiyprum bu yuzden
- +1 yıl
O gerçek yüzünü göstermis. İçinde öyle bir istek var demekki
- +1 yıl
Hem mantıklı ol biraz şimdi böyle içen birisi sana bunları yspiyor. Evlenince ne olscsk?
- +1 yıl
Bence kendini kurtar.
+1 yılSen gayette normal davranmışsın istemek veya onun dediklerini yapmak zorunda değilsin bu kadar kaba ve anlayışsız olması onun sorunu böylelikle onun gerçek yüzünü de görmüş oluyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYani hayır diyince kötü birimi oluyorum engellenecek bidaha konusma benimle denebilcek piskolojis bozacak
- +1 yıl
Sen kötü biri olmuyorsun tabiki de burada saçmalayan karşı taraf
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlkolün etkisinin geçmesini bekle..
buna rağmen devam ediyorsa zaten çok fazla üsteleme..
2 yıllık ilişkinşz sürecinde bunu daha önce senden isteyip istememesi de önemli..
Ayık olduğu zaman içerisinde benzer zorlamaları yoksa-kendine gelmesini beklemen daha doğru canım
söyledikleirne de bu nedenle takılma
ama dediğim gibi daha önce benzer davranışları olmadıysa..17 Yorumla
Soran+1 yılBen herzaman kendi isteğim sınırlarım doğrultusunda yaptım bu kadar uç birşey oda istememişti daha önceden ve hani bozmadan güzel güzel reddettim bu engelleme davranışları evet bask konularda olabiliyordu ama böyle bişey sonrasında yapması kendim ioakdar kötü hissettirdiki
- +1 yıl
Kendini köyü hissettirmesi çok normal , ama şunu göz önünde tutmalısın..
Daha önce senden böyle uç bir şey istemediğini söyledin , bu nedenle bırak alkolüm etkisi geçip kendine gelsin
Mutlaka engeli kaldırıp sana yazacaktır ,
O zaman sende uygun bir şekilde tepkini dile getirirsin - +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılSorun bende mi yani tüm ilişkiler güllük gülistannlık devam ediyorda benim ilişkimmi kötü bitek gerçekten bataklığa saplanmış gibi hissediyorum kendimi artık bu kadar zor olmamalı
+1 yılErkekleri hicbir zaman anlamak mumkun olmuyor. Istedikleri kizi elde etmek ugruna duygularini da kullanabiliyorlar, aşkı da. Onun asil amacı seni bedenen elde etmekmiş her ne kadar 2 yıl da sürse. Başka turlu boyle yapamazdi gercekten sevse. Kimbilir daha neler yapardi sen kabul etseydin isteklerini.
19 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zoruma gittiki hani ne kavga ettik ne bişe normalde kapattık telefonu sonra bu mesajları aldım ve engelledi bianda heryerden sonra engeli açıp aradı bidaha beni arama sakın dedi geri engelledi ne yapıcagımı şaşırdım kendimi berbat hissediyorum
- +1 yıl
Asla ona bir sey yazma ve ulasmaya calisma. Kendisi aranıp kız bulamayinca sana geri donecektir, o zaman da sakın konuşma. Onun amacı seni cinsel yönden elde etmek, kendini tatmin etmek. Sana karşı gercek hisleri yokmuş, olsa senden bunu asla istemezdi ve boyle bir tepki vermezdi. Sana rica ediyorum onla iletisimini kopar, yoksa cok rahat duygularini kullanarak sana isteklerini yaptirabilir.
Soran+1 yılAyrılmamımı öneriyorsun
Soran+1 yılKeske bukadar kolay olsaydı
- +1 yıl
Biliyorum onu çok seviyorsun ama o gercekte sandigin gibi bir insan degil baksana. İlerde sana zarar verebilir senin onu sevmeni kullanarak, sonra kendinden nefret etmeye baslarsin.
Soran+1 yılŞuanda bile kendimden nefret ediyorum cunku hoşuna gitsin diye elbise filan giymiştim hiç benlik olmayan şeyler
Soran+1 yılSonra engeli yedim yani bütün erkekler böylemi benmi anormalim erkek arkadasım diye her istediğinde herseyi yapmak zorundamıyım
Soran+1 yılŞu yasadışım hangi arkadasım ya da böyle benim gibi tanımadığım biri yaşasa kesinlikle bu dusuncelerde olurdum ama insan yasıyınca mallaşıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen böyle dengesiz biriyle cıktıysan bu senin hatan? Arkadas ayıldıktan sonra (ki sarhosken bile zikri aynıdır) seni arayıp özür dilemeli , canım aksam seni aramısım insallah sacmalamadım sarhostum seni kırıcak seyler söylemedim dimi bir sorsa bunun 40 yılda bir yasandını anlardık ama bu arkadas seni götürmenin pesinde (zaten 2 yıl süren bir iliskide rayların coktan yerine oturmus olması lazım) ben olsam arkadası hemen siler baskasını bulurdum ama daha omurgalı birini
08 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilemedi ne yazıkki. Engeli kaldırdı aradı konusurkende hatırlattıgımda benden istediği şeyi ve yapmadığım için engelediğini konusmak istemediğini söyledi kafasınk toplamasını ve öyle aramasını söyledim bende kapttım hala bir özür yok
Cevap sahibi+1 yılHala bu öküzle konusuyosan kusura bakma sende iş yok
Soran+1 yılİş yok derken
Cevap sahibi+1 yılYani konusmayı kesmeniz lazım hemen anlamında , hem size ahlaksız seyler isticek hem sizi engellicek hemde engeli kaldırdıktan sonra size atmadın şuranın resmini at cabuk dedim beni dinlemedin diye dem wurcak we hala siz bu kaskafalıdan özür beklediginiz icin sizde malesef hala iş yok
Soran+1 yılHayır yanlış anladınız bir kısmını. Engeli açtığında ben hatırlattım konusmayı. O da konuşmayalım bunu dedi sadece hatırlamadığını söyledi.
Cevap sahibi+1 yılYalan söylüyor o ictiginde bile ne düsündügünü ne söyledini cok iyi hatırlıyor ve size unutturmaya calısıyor , ne onu tanırım ne sizi? Ama yazdıgınıza göre bu insanla bir geleceginizin asla olmicanı egr olucaksada mutsuz bir gelecek oldugunu rahatlıkla söyliyebilirim deneyin ama bu yazdıklarımıda asla unutmayın
Soran+1 yılTeşekkürler aklımda olacak son şanslarını oynuyor zaten artık benim için
Cevap sahibi+1 yılO bu son şansı haketmiyor
+1 yılO seni değil etini kemiğini seviyormuş demek ki sarhoş kafayla bilinçaltı ortaya çıkmış salla gitsin ondan bir halt olmaz
00 Yorumlaisteklerini alkol bahanesinin ardına sığınarak gerçekleştirmeye çalışmış, yarın muhtemelen “hatırlamıyorum yia ben öyle biri miyim” falan triplerine girer
11 YorumlaBu çocuğun bu seviyeye düşmesine sende izin vermişsin ki rahatlıksla isteyebiliyor. Çok saçma, cidden fazla saçma. Yani ne diyeyim? İlişki desen ilişki değil. Ortada bir şey yok
11 Yorumla
+1 yılAdam sabriinin sonuna gelmiş ayıkken kabul etmemişsin birde sarhoşken denemiş olmamış yapacak bir şey yok 😂😂😂😂
16 Yorumla
Soran+1 yılSabırla felan alakası yok aramız gayet iyiydi sonuç olarak böyle bişey için engellenirmi ya
- +1 yıl
Insan kurtulmak istiyorsa birisinden boktan sebeplerden de ayrılabilir gayet normal
Soran+1 yılBenden kurtulmak isteyeceği bişey yok ortada
- +1 yıl
Nerden biliyorsun belki başkasını gördü sevdi veya sen den sıkıldı
- +1 yıl
Yanı bütüncül olarak bakarsak boktan sebepler
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılTövbe yarabbim azda değil 2 yıllık sevgilin neyin kafasını yaşıyor acaba erkek arkadaşın sevgisinden eminsen sarhoşluğuna ver gitsin
07 Yorumla
Soran+1 yılKaldırdı engelledi yazdı bu konu hakkındada konusmak istemiyor ne hikmetse bende konusmak istemiyorum şimdi ama hiçbi konu hakkında sadece bu değil
- +1 yıl
Anladım olsun zamanla düzelir bence, ortam yumuşasın biraz
Soran+1 yılOrtamıda o yumuşatsın artık dimi boyle birşey için benile kavga edip sonra hiçbişey olmamış gibi davranmamı beklemiyordur heralde
- +1 yıl
Çok haklısın ortamı onun yumuşatması gerekir.
Özür dilerim alkollüydüm bir hata yaptım sana karşı vs demesi gerekli bence adam gibi adamsa hatasını anlayıp özrünü diler, dilemez ise onun bileceği iş artık
Soran+1 yılAynen kaldırdım engeli dedi bende iyi dedim sadece artık onun çabalaması gerekiyor çabalamıcaksada yolumdan çekilsin yani böyle bişey için engellenirmi insan bunu konusmak için açtım sadece oda bu konuyu konuşmak istemediğini söyledi zorlamadım bende
- +1 yıl
Konuşmak istememesi iyi bişey hatasını anlamış olmalı
Soran+1 yılEvet kafami toplayim oyle konusalim olurmu dedi bende tamam dedim bakalim
Seninle ilişkiye girme hayali kurmuş ileriki günler için adam isteğine karşılık alamayacağını anlayınca ilişkiyi bitirmiş. Sen doğru yoldasın üzülme Sen
00 Yorumla
+1 yılŞeref yoksunu insanlarla neden ilişki yaşıyorsunuz ki
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ismine katılıyorum
+1 yılSarhoş yarın kaldırır engeli poposuyla içmiş erkekler sarhoş olunca aslan kesilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yılını bir meme için harcamış adam sabıra bak😄
kafanın bir yerinde yer bile edinmesin sal gitsin böyle hayvanları11 Yorumla
+1 yılkullanamadığını ve artık kullanamayacağını düşündüğü için..
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl kullanmak için uzun bir süre değilmi
+1 yılSarhoş olduğu için yaptığı öküzlüğün farkında değil
Bakma sen ona
Engeli tıpış tıpış kaldıracak05 Yorumla
Soran+1 yılKaldırsa ne olacak okadar üzülüyorum ki kaldırdı zaten ağladığımıda gördü bidaha sakın beni arama dedi geri kapattı engelledi konuşturtmadan
- +1 yıl
Çok ayıp etmiş
Yarın ne yüzle özür dileyecek
Soran+1 yılBilmiyorum sadece üzülüyorum neden yani neden
- +1 yıl
Üzme kendini
Eşekliğini anlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle erkekler bariz bir şekilde sıkıntılı oluyor. Çok zorlama ilişki için kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten okadar zorluyorumki her konusa kavga çokartıp engelleyebiliyor sonra geri dönüyor bir şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO an azmış canı seni istemiş başkasını arasa daha mı ii
06 Yorumla
Soran+1 yılHer söylediğinide yapmak zorunda değilim fazla ileri gittiğinide çok şry istediğinide söyledim
- +1 yıl
Canım sende ölçülü yapacan 👍
Soran+1 yılBen ölçülü yapıyorım zaten şuanki sorun benden neden böyle bişe istiyor değil yapmadığımda engellemiş olması
- +1 yıl
Kızmış kendince alkolün etkisiyle
- +1 yıl
+1 yılAdamın kasa dolmuş belliki ama boşaltma tarihini denk getirememìş sanirim nikah tarihini hatirlatsaydin ayilirdi bak ozaman 🤭
00 Yorumla
+1 yılBosver istedihini alamayinca boyle yapmis ondan sevgili olmaz
00 YorumlaHer istediğini yapacak değilsin ama alkol alınca farklı birine dönüşmüş olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. bence dua eti böyle birinden kurtuldun
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke şu kafaya gelebilsem
+1 yılAlkolun kontrolsuzlugu
02 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir öküzle berabersin tebrikler.
119 Yorumla
Soran+1 yılBukadar sinirlenecek ne vardı
- +1 yıl
Bir şey yok. Anlayışsız işte, saygısız.
Soran+1 yılPiskolojimi bozuyosun benim yazdı bide bunda piskoloji bozacak ne var yani ne yaptım ben şimdi bile diyemedim
- +1 yıl
Pişman olur o daha sonra anlar öküzlük yaptığını ama. kalbini kırdı bir kere. Gerçi affedersin ama. çok yanlış saçma sapan şeyler gerçekten.
Soran+1 yılZaten haftlardır aramız saçma sapandı böyle engelle barış gidiyordu tam iyi oldk düzeldik bikaçgündür derken şimdide böyle bişey yaptı gerçekten artık ne yapıcamı şaşırmış durumdayım
- +1 yıl
Hmm bak ayrılmak için mazeret ariyordu belki ve böyle saçma bir şey yaptı bu yüzden. Bunu olma ihtimali yüksek hatta.
Soran+1 yılAma daha konuşmanın başında seni seviyorumlar bütün gün seninle konusmanın hayalini kurdumlar varken böyle bir son böyle bir bahane ediyimde bunu ayrılıyım olurmu yaaaa
Soran+1 yılYani şöyle evet bişeye kızdıgında böyle şeyler yazıp ayrılıp bir kaç günde geri dönen bir insan yani ama bu konu beni okadar sıktı ki anlatamam
- +1 yıl
E göster diye önceden bir iki güzel söz söyleyip yol yapmıştır o büyük ihtimalle 😀 Göstermeyince de hayal kırıklığına uğrayıp gelmiştir. Çocukla mi sevgilisin ya o ne öyle. Süreli kızıp engelleyip sonra da engeli kaldırmalar. Çekilecek gibı değil ergen gibi davranıyor.
Soran+1 yılBilmiyorum yakıştıramıyorum ona böyle olmasını suanda ayrı şehirlerdeyiz bir ay sonra görüşücez konusuruz diye sabrediyordum ama hergunu ayrı şekilde burnumdan getirmeyi başarıyor şimdi bide böyle bana kendimi berbat hissettiren bir şekilde engel konusu oldu napıcam ben annesinimş arıcam bunun saçmalık yani
- +1 yıl
Sen böyle oldukça daha çok üzer seni.
Soran+1 yılNasıl olmam gerekiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@ayşe57 sen baya bir kıl oldun farkettim inanki bende istiyorum ama seviyorum neyini seviyosun diceksin belki ama çok şey paylaştık unutamıyorum hep bir umut düzelir elbet hayatını yola sokunca diye ama bide hersey bombokken böyle sebepler yaratıyor
Soran+1 yılAffetmeyince düzelecek mi
+1 yılUzak dur sabah ayılınca bakarsın, o seni arasın
03 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten nasıl uzak durmayım engelledi ulaşacak yer bırakmadı annesinimş arıcam napıcam yani saydı sövdü engelledi
- +1 yıl
Bence rwsimdeki kız sen isen, bir daha hiç arama o dingili
Soran+1 yılYa ne resmi gizli sordum soruyu
Ve sende bunu sevıyosun oylemı
24 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa böyle bişey oldu
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ayılınca kaldırır ana bunu sürekli ister senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ayıkken nasıl davranıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılNormaldede böyle bişeye sinir oldugunda engelleme huyu var ama şu an aramız iyiydi hani şok oldum bozulup kapatması normal sayılabişir ama sayıp sövüp engellemek nedir ya
- +1 yıl
Sende salla gitsin umursama sende heryerden engelle o açıp sana ulaşmaya çalıştığında malak gibi kalsın boşver takma bir öküzden kurtulmuşsun işte
- +1 yıl
Taviz verme bırak ipini ne takıyorsun kafana gereksiz insanlar için canını sıktığına değmez
Soran+1 yılTakıyor işte insan :(((
- +1 yıl
Takmasın işte o insan takınca bişe değişmiyor tecrübe etti bu insan 😉
Soran+1 yılTaktim butun gun ve degismedi evet
- +1 yıl
O zaman takmanın bir anla mı yok demekki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak ya böyle erkeklik mi olur bence uzaklaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. Tam bir gerizekali ile berabersin
10 Yorumla
+1 yılOnun amacı sadece cinsellik sevdiği falan yok
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir ilişkimiz yok sadece cinsellik üzerine kurulu
+1 yılSaçmalamış bence üstüne gitme hatasını anlar
00 YorumlaBoşver sen doğru olanı yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılUzatma o insanla olmaz zorlama
05 Yorumla
Soran+1 yılEngelleri acti hatirlamadigini ve konu hakkinda konusmak istemedigini soyledi
- +1 yıl
Bilerek yapıyor seni deniyo ve onun istedigini yapsaydın biz neler yapmışız öyle aşkim diycekti
- +1 yıl
Bu anlattığın kişiye güvenme ve devam etme
- +1 yıl
Bu insana güven me
Soran+1 yılGüvenimi sarstıgını söyledim zaten kafanı topla öyle konusalım dedim konusmuyoruz Şu an
+1 yılOyyy neden yapmıyorsun. Küçük süprizler yap 🤗
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılbas sittiri geç
00 Yorumla Agsıyls ıcmeyenşer böyle olur
00 Yorumla
+1 yılP*çtir
10 Yorumlaoyle cunku
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Ne zaman oldu
00 Yorumla
+1 yılAzmis...
04 Yorumla
Soran+1 yılYazmak için yazıyosunuz ya hadi ya ben bilmiyordum bunu gerçekten mi
- +1 yıl
Ama gercek bu... bj kadar basit.
Soran+1 yılSonuç? Engelledi beni diyorum
- +1 yıl
Cunku senden yuz bulamadi ve o minik akli ile seni cezalandiriyor
+1 yılBoşa geçen 2 yıl
00 YorumlaSeni önemsemiyor net
10 Yorumla
+1 yılO erkek mı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbom b ok bir hayat
10 Yorumla
+1 yılBerbat
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı artık
00 Yorumla
+1 yılSabaha düzelir
010 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin benden uzak dur felan yazdı
- +1 yıl
Normalde sexting yok muydu?
Soran+1 yılFazla açık seçik olmadan görüşüyoduk ayrı kaldığımız zamanlarda yani bukadar uç beklentileri yoktu
- +1 yıl
Bizim de 7 sene oldu bence 2 sene de ideal bir süre maalesef sevgiline hak vereceğim
Soran+1 yılDaha açık yazarmısın anlamadım
- +1 yıl
Az çok aynılarını biz de yaşadık. Hatta aynısını
Soran+1 yılİstediğini yapmayınca engelliyprmuydun yani sevgilini
- +1 yıl
Hâlâ engelliyorum 😂
Soran+1 yılÜzülür kırılır diye düşünmüyormusun peki hiç? Sonra engeli açıp aradıgında yuzun kızarmıyormu ne bileyim. Bu beni bide aradı baktı aglıyorım beni sakın arama dedi bidaha engelledi ne yani bu şerefsizlik değilde ne
- +1 yıl
Özelden yaz bir
+1 yıltuhaf
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?