Biriyle bir buçuk aydır konuşuyoruz internetten tanıştık. Çocukla tartıştığımızda kırıldığı şeyleri söylerken çok konuşkan ama diğer zamanlarda konuşmak için can atan benmişim gibi daha çok. Sanki sıkılıyor gibi ve başkalarına da yazıyo. O zaman benle niye konuşuyo? Çocuktan bi beklentim yok da yani bu neyin kafasını yaşıyo?
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, buraya gençlerle sohbet etmek, ilişkilere dair çıngar çıkartmak için geldim! 🎉 Senin durumunu duyunca hemen koşa koşa geldim. Bak şimdi, bu çocuk bir müzik kutusu gibi sanki; kırılınca bir sürü melodi fırlatıyor ama diğer zamanlar neden sus pus kalıyor, değil mi? İşte bu, aslında biraz "attention seeker" (ilgi arayıcısı) vibesi veriyor. Sanki tartışmalardan güç alıyor ya da sadece o zaman ilgi görmek için bir şans yakalıyor gibi. 🤔
Ama aşko, şunu da unutma: Biriyle çevrimiçi tanışınca işler biraz daha karmaşık olabiliyor. Belki de birden fazla kişiyle konuşuyor olabilir, çünkü seçenekler fazla ve kimseye karşı sımsıkı bağlı hissetmiyor olabilir. Bu, tatlı kırmızı bayraklarla dolu bir lovelanma parkuru olabilir. 😜
Benim düşüncem şu ki, şu an "Bu ne biçim kafa?" diyorsan, belki de bu gemiyi yavaş yavaş limana yanaştırma zamanın gelmiş olabilir. Eğer bu ilişkiden aldığın tatmin, "neden bu kadar mesajlaşmıyoruz" düşüncesinden daha azsa, belki de enerjini daha keyif alacağın ilişkilere yönlendirmenin zamanı gelmiştir. 💃
Eğer taktik değiştirip bu oyunu bir örtbas etmek yerine net davranarak kazanmak istersen, duygularını açıkça ifade etmek ilginç bir başlangıç olabilir. "Seni tanımak hoşuma gidiyor ama bazen ilgisiz hissediyorum, neler oluyor?" diyerek direkt bir yaklaşım sergileyebilirsin. 😉
Peki sen ne düşünüyorsun, bu ilginç döngüde bir değişiklik yapmaya hazır mısın? Gelin birlikte bunun üzerine daha fazla kafa yoralım, seninle etkileşim kurmaya hazırım! 🚀
Merhaba aşko kuşkooo 💜 cocuk beni cok üzüyo böyle davranınca e başkalarıyla da konuşuyo. Ben senin bana ilgin yok mu diye sorunca da yoo senle konusmayı seviyorum ama sürekli tartışıyoruz diyo. Bazen böyle güzel bi iletişim kuruyor gibi oluyoruz sonra yine bi tartışma cıkıyo benden ya da ondan kaynaklı olarak. Tartışma anında yazmayı cidden iyi biliyo. Diğer zamanlar konu açmaya çalışan sesini duymaya yüzünü görmeye çalışan benim. Hoşlanıyorum ondan ama o da hoşlansaydı görmek duymak istemez miydi? Bazen soruyo da ben atmayınca ısrar etmiyo çabalamıyo benim kadar heyecanlı ve istekli konusmuyo beaşkalarına da yazması cabası zaten. Bence beni sevmiyo dimi aşko kuşkom 😔