Bir erkek neden böyle davranır? ?

Eşim arasıra böyle bana karşı çok aşırı nefret dolu oluyor yani ufacık bir tartışmada bile aşırı nefret dolu oluyor evi terk ediyor bana vuruyor küfürler ediyor fakat bu kavgalar olmadan önce bana soğuk davranmaya başlıyor zaten yavaş yavaş kavganın geleceğini hissediyorum sonra en ufak bir şeyden öfke patlaması yaşıyor ve ben benim ne kadar da kötü bir kadın olduğumu anlatıyor oysa ben onun tarif ettiği kadar kötü bir kadın değil her zaman yuvası için çabalayan yani belki çoğunuz hoş karşılamayacaksınız ama şiddet bile görsem hakaret bile işitsem onun bir özüründen sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışan bir insanım fakat eşim bu dönemlere girdiği zaman yani en ufak bir tartışmadan böyle nefret ve öfke dolu olduğu zaman sürekli benim ne kadar da berbat bir insan olduğumu söylüyor sürekli kişiliğimi karakterime hakaretler

Güncellemeler
7 ay
Yani dönem dönem benden uzaklaşıyor ufacık bir şeyden dolayı sogumaya başlıyor yani bilmiyorum normal bir durum mu ama evden gidiyor
Güncellemeler
7 ay
Ve bana çirkin aptal canım falan gibi şeyler söylüyor milletin karısı senin kadar aptal değil diyor
Bir erkek neden böyle davranır? ?