Güncellemeler
1 yıl
1,5 yıldır birlikteyiz iyi kötü beni tanıyor kafama göre hayat yaşamam saatim sepetim vardır. Adam diyor
Evlenince 6 dan sonra markete gidemezsin keyfe keder gerek yok birlikte gideriz. tek başına gidemezsin yanında biri olursa gidersin dedi. Tepki gösterdim öyle şey mi olur diye seninle evlilik olmaz dedi neymişşş benim iyiliğim içinmiş. Gerekirse onunla giderde ya da akşam saati o gider alırmış
Evlenince 6 dan sonra markete gidemezsin keyfe keder gerek yok birlikte gideriz. tek başına gidemezsin yanında biri olursa gidersin dedi. Tepki gösterdim öyle şey mi olur diye seninle evlilik olmaz dedi neymişşş benim iyiliğim içinmiş. Gerekirse onunla giderde ya da akşam saati o gider alırmış
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl davranmış? detay yok bir şey yok soru kaldırılır muhtemelen
Hızlı sordum bir anda
Güncellemeye at o zaman soruyu
1,5 yıldır birlikteyiz iyi kötü beni tanıyor kafama göre hayat yaşamam saatim sepetim vardır. Adam diyor
Evlenince 6 dan sonra markete gidemezsin keyfe keder gerek yok birlikte gideriz. tek başına gidemezsin yanında biri olursa gidersin dedi. Tepki gösterdim öyle şey mi olur diye seninle evlilik olmaz dedi
Asıl onunla evlilik olmaz, köle misin veya akşam dışarı çıkınca sakıncalı bir şey mi yapıyorsun sanki?
Bende onu diyorum yeni mi tanıyorsun beni kaç
Yaşına gelmişim ailem
bir şey demiyor
Ben dedim senin çocuğun değilim bir bireyim sen dedim benim babam değilsin. Ben böyle şeylere gelemem
Diyor beyfendi sanki dedim pavyona gidiyorum içki içiyorum yoldan çıkıyorum tavra bak
Aferin dişini göster böyle sindirmesin sonra
Birde diyor ki “Şimdi bunu diyen yarın Hiç birseyime karisamassin der bunları dedi. Nasıl bir kafan var dedim sanki yoldan çıkacağım hakimiyet kurmaya çalışıyor üstümde yapamayınca tepki gösteriyor. Doğru olan bu diyor o kadar kendinden emin ki benim ne hissettiğimi düşünen biri değil. Bir marketim var arada giderim abur cubur onada yalnız olma ya ben giderim ya da beraber
Ya elbet tehlikeli bir durum olduğu an karışabilir bir şeyler söyleyebilir ona bir şey diyemeyiz de sahibinmiş gibi veya küçük akılsız bir çocukmuş gibi davranması normal değil, sen bir bireysin yani kendi kararlarını verip hareket edersin ona söz söylemek düşmez
Öyle davranır ne demek?
Evlenince 6 dan sonra markete gidemezsin keyfe keder gerek yok birlikte gideriz. tek başına gidemezsin yanında biri olursa gidersin dedi. Tepki gösterdim öyle şey mi olur diye seninle evlilik olmaz dedi
Özgürlüğümü kısıtlayan durumlara bire tahamül edemiyorum, bireyleri kesinlikle kaldıramam. Kontrol manyaklığından olabilir, evlilik olmaz ise kendi yoluna bakmasını söyle ilişkinin başında sınırını çizmezsen sonrasında kontrol sağlayamazsın.
Kapıyı göstedim
Keyfi bilir 33 yaşında insanım ben kendimi mi bilmiyorum iyiliğimi düşünüyormuş öyle diyor
Hep aynı bahaneler, olgun bir kadınsın ve doğru insanları seçebilecek kadar zekisin hayatına devam et inan daha iyi kişiler karşına çıkacaktır.
Nasıl davranır
Saçmalamış
Nasıl davrandiki