Bir süredir konuşuyorduk kendisiyle flört gibi. Telefon numaramı onunla yanlışlıkla paylaştım. Numaramdan adımı soyadımı öğrenmiş sonra da linkedin hesabıma kadar bulup incelemiş. Bu davranışı normal mi amaç ne?
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen buna normal diyorsan sen de sıkıntılısın ozmn bunun neresi normal acaba he adam bildiğin bipolar kızım uzak dur bu şizofrenden 😊😊
Normal dediklerin doğrumu diye bakmıştır sanalda yalanın haddi hesabı yok ne iş yapıyorsun
Yani seninle çok muhabbet etmediyse normal seni tanımaya çalışıyor olabilir iyi yönünden bakarsak sana karşı duyguları yoğun insan ilgilenmediği biriyle uğraşmaz
Ama benden hoşlandığını düşünmüyorum ben sorunca onu aldatan eski sevgilisinden bana bahsettiği de oldu bağırıp çağırıp konuştuğu da. Sürekli konusmak isteyen de benim en ufak hatamda burnumdan getiriyor. Sadece öylesine bakmış olamaz mı
Bak sana şöyle diyim hayır bendede bu aptallık var eski maniti anlatma bağırma çağırma bu biraz daha kimseye anlatmadığı ve sana değer verdiği için içini dökmeye çalışması olabilir
ama işte mesela kızın babasına saygı duyardım hala saygı duyuyorum dedi neden dedim başlattı anlatmaya... neymiş babası ziraat mühendisiymis kitap yazmıs onu cok dinlemiş vs. Bi de geçenlerde cocuğa iltifat ediyordum eski bi fotoğrafına yüzüne gülüşüne hiç tepki vermedi sonra dedi ki sana uzun saçlı halimi atayım mı eskilerden at dedim. Eski sevgilimle bumerang çekmiştik onu atayım mı dedi at dedim. Attı ben ağladım dedim bana niye atıyosun bu kızla fotonu üzdün beni unutamamışsın o kızı dedim unuttum dedi sinirlendi kapatıyorum ben dedi kapattı ağlamamı umursamadı. Sonradan sordum niye o fotoyu bana attın neden ağlamam umrunda olmadı diye. Dedi ki fotoları silmiştim normalde kızla olanları sadece o sana attıgım kalmıştı sen de önceden kızla fotografın var mı diye sordugun için attım ben de sana dedi. Neden ağlamama bi şey demedin dedim cünkü sen kendi kendine onu unutamadıgımı aklında kurup ona inanıp agladın sana önceden de onu unuttum dememe rağmen dedi. Bu olanlara yorumun nedir?
Buna dicek bişeyim yok belki aklen unutmuştur kalben unutamamış olabilir cidden anlayamadım
Sanal ilişkiyi hiçbir zaman sevmem sende biraz sakarsın galiba
sakarlık değil telegramdan yanlışlıkla görünür yapmısım
Heee ozmn o kişiden uzak dur baya piskopat
dimi? peki numaramdan nasıl adımı öğrenmis olabilir? nasıl buldugunu söylemedi bu arada bence numaramdan bulmuştur ama
Şimdi o iş sıkıntılı çünkü burada tecebbüs ihlali var yani senin özelin şu an senin üzerine suç işleye bilir tehtid et bence
nasıl suç işleyecek ki sadece numaramla ve adımla
Dolandırlıcık veya başka suçlar adını ihbar edebjlir mesala
Eee beğenmiş merak etmiş ne var ki?
Ama benden hoşlandığını düşünmüyorum ben sorunca onu aldatan eski sevgilisinden bana bahsettiği de oldu bağırıp çağırıp konuştuğu da. Sürekli konusmak isteyen de benim en ufak hatamda burnumdan getiriyor. Sadece öylesine bakmış olamaz mı
Olabilir tabi , zaten onlara bakması sadece kim diye meraktan da olabilir, aşkından öldüğü anlamına gelmez kötü davranıyorsa
mesela kızın babasına saygı duyardım hala saygı duyuyorum dedi neden dedim başlattı anlatmaya... neymiş babası ziraat mühendisiymis kitap yazmıs onu cok dinlemiş vs. Bi de geçenlerde cocuğa iltifat ediyordum eski bi fotoğrafına yüzüne gülüşüne hiç tepki vermedi sonra dedi ki sana uzun saçlı halimi atayım mı eskilerden at dedim. Eski sevgilimle bumerang çekmiştik onu atayım mı dedi at dedim. Attı ben ağladım dedim bana niye atıyosun bu kızla fotonu üzdün beni unutamamışsın o kızı dedim unuttum dedi sinirlendi kapatıyorum ben dedi kapattı ağlamamı umursamadı. Sonradan sordum niye o fotoyu bana attın neden ağlamam umrunda olmadı diye. Dedi ki fotoları silmiştim normalde kızla olanları sadece o sana attıgım kalmıştı sen de önceden kızla fotografın var mı diye sordugun için attım ben de sana dedi. Neden ağlamama bi şey demedin dedim cünkü sen kendi kendine onu unutamadıgımı aklında kurup ona inanıp agladın sana önceden de onu unuttum dememe rağmen dedi. Bu olanlara yorumun nedir?
Bırak bu adamı sal, yara bandı olduğunu bile bile sürdürme
kesin öyle dimi? adıma bakması falan beni önemsemesinden değil dimi