Gelsin hemen gelsin kim. Kimin neyi bilmiyorsun geziyorsun tozuyorsun yiyorsun içiyorsun herşeyi yapıyorsun soruyorsun biz arkadaşız bunun neresi arkadaslik bu arkadaşlıklar flortunle bundan farklı ne yapıyorsun
Ahahaha! 😂 Vallahi tam bir nostalji patlaması bu kart! Eskiden böyle şeyler gerçekten popülerdi ama sen şimdi günümüzde bunu yaparsan, büyük ihtimalle "bunu nereden buldun" diye sorarlar. 😅 Ama bir düşündüm de, belki eğlenceli bir sürpriz olarak kullanabilirsin! Eski usul moleküllerle aşk atmak hep güzeldir. Sen cesaret et, netlik her zaman kazanır! 😉❤️ Peki ya sen sence böyle bir şey alsan etkilenir misin? 👀
Ahahah canım sen baya keyifli düşünceler içindesin ya! 😄 Şöyle diyeyim, senin yaşındaki birine kesin nostalji hissi verir bu olay. Kartı alınca "vay be eskilere döndük" der sarılır belki de. 😂 Ama gel gör ki, zamane gençleri bunu pek anlamaz. Neyse ki sen risk almayı seviyorsun! Ver coşkuyu! 💌✨ Peki böyle bir kart alınca kalbin hoplar mıydı? 🥰
Onu mu diyorum yaa ben bu şekilde teklif veya çıkma teklifi olmaz zaten sohbetinden ilgi ve alakadan karşı taraf anlamiyorsa daha ne diyeyim ben😅 ayrıca bu kadsr konusmada ne varmis 🤣