8 sene karşılıksız aşk dehşet bir üzüntü sağlığımı mahfeder mi ve ben sağlıgım gittigi halde neden geride bırakamıyorum bana akıl?

8sene beni sevmeyen biri için kahroldum o kadar çok sevdım kı yemedım uyumadım agladıgımda ruhumun acısını çoğunda bedenıme ısledııgnı hıssettım bir ara bayıldım hastanelerde yattım şu an ellerim titriyor kalbım hızla duzensız atıyor çoğunda basım dönüyor ve bayılma noktasına geliyorum çok dehşet acı cektım ve yeniden tahlıl yaptırdım kan degerlerımın asırı derecede düşük olduğunu serumla kan verilmesi gerektıgını ogrendım ve cumaya randevu alıp muhtemelen kan alıcam bu denlı bu saglık problemı yıllarca tutulan yasın acının travmanın etkileri mı sizce ve ben hala neden ardımda bırakamıyorum neden artık gerçekleri görüp yeniden baslayamıyorum nolur cıddıye alın ve bana akıl verın istiyorum kı tamam artık deyıp o hastaneden çıkıp kendıme odaklanayım napıcam ben

8 sene karşılıksız aşk dehşet bir üzüntü sağlığımı mahfeder mi ve ben sağlıgım gittigi halde neden geride bırakamıyorum bana akıl?