Yıllarımı onla gecirdim onsuz hayat nasıl hiç bilmiyorum bilmek istemiyorum ama her şeyi de mahvetti bu saçma döngüden çıkmak istiyorum ne yapayım şimdi ben?
Güncellemeler
1 yıl
Ot gibiyim onsuz ama ona da inancım kalmadı hiç çok kotu
Aşk acısini asla bitiremiyorum ya tam biz nisanlanacakken benden ayrıldı ne başka biriyle gorusebiliyorum ne ona inancım kaldı?
Kendini sürekli meşgul etmeye çalış. Spor yap kitap oku. Şükret nisanlancakken ayrılan birinin yasını tutma. Bunu yapan daha neler yapar. kurtulmussun. zaman geçtikçe iyilesirsin. Ona ihtiyacın olmadığını anlarsın
Aynı durumu yaşıyorum. Biz de çok vakit geçirmiştik. O her zaman çabuk toparlandi. Ben zor da olsa toparlaniyorum. boş ver bir süre kimseyi alma hayatına. Cidden kendini meşgul etmek çok işe yarıyor. Umarım atlatıp iyilesirsin hep güçlü kal
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aşk acısini asla bitiremiyorum ya tam biz nisanlanacakken benden ayrıldı ne başka biriyle gorusebiliyorum ne ona inancım kaldı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
geçer bence takıntı yapmayın
Kendini sürekli meşgul etmeye çalış. Spor yap kitap oku. Şükret nisanlancakken ayrılan birinin yasını tutma. Bunu yapan daha neler yapar. kurtulmussun. zaman geçtikçe iyilesirsin. Ona ihtiyacın olmadığını anlarsın
Ben artık kime guvenicem
Hiç bilmiyorum
Aynı durumu yaşıyorum. Biz de çok vakit geçirmiştik. O her zaman çabuk toparlandi. Ben zor da olsa toparlaniyorum. boş ver bir süre kimseyi alma hayatına. Cidden kendini meşgul etmek çok işe yarıyor. Umarım atlatıp iyilesirsin hep güçlü kal