Çok uzun olacak okur musunuz ne yapmaliyim?

Benim 3 senelik bir iliskim oldu benim ilkimdi aramizda bir sey yaşanmadı birliktelik konusunda. Biz o düzenli isi olmadığı lise terk olduğu ve cok düzensiz bir hayat yaşadığı icin ayrıldık. Çünkü evlenmemiz mümkün değildi bu sekilde ve benim ailem ben düzenli isinde gucunde insanlariz tersti bize. Kendini duzeltmek icin hic cabasi yoktu ayrilirsak belki akli başına gelir duzeltir oyle gelir dedim. Tam tersi o bu 9 aylik ayrilik sürecinde iyice salmis yasakli seyler kullanmış benle yaşamadığı birlikteligi bir kizla yaşamış baska kizlarla da takilmis bir suru sevgili yapmış rezil gece ortamlarina girmis is lise konusunu hepten salmis borca batmis. Bunları yaparken bana yazmaktan hic vazgecmedi de ve benim ona açık kapi biraktigimi biliyordu ama beni suçluyor senin yuzunden yaptım bunları diye. Tekrar birlikte olmak istiyorum o da istiyor konusuyoruz her seyi düzelteceğine evlilik hazirligi yapacağına söz verdi. Ama ben asamiyorum ayriyken yaptığı seyleri sanki ozunde oyle biriymis de beni cepte gördüğü an bu yasama donermis gibi geliyor çünkü su an cabaliyorum diyor ama tirt. Bir de bana karsi ilgisi beni tatmin etmiyor sanki yeterince sevmiyor gibi hissediyorum bana hic hediye almazken su an deli gibi yakin kiz arkadasina ne hediye alacak onu düşünüyor bana bir kere almadi. Bizim yaslarimiz 25 26 cocuk degiliz evlilik cagindayiz beni tum cevremden uzaklastirdi evlilik diye kendisi yapmıyor ayrılamıyoruz da kopamıyoruz asla napmaliyim?
Çok uzun olacak okur musunuz ne yapmaliyim?