Ben hiç mutlu değilim bekar hayatım aşırı kötü geçiyor aşk kapılarım kapalı ama evlensem de kurtulsam diyorum yokki gönlüme göre bir adam 🤣

Ben hiç mutlu değilim bekar hayatım aşırı kötü geçiyor aşk kapılarım kapalı ama evlensem de kurtulsam diyorum yokki gönlüme göre bir adam 🤣

Mutluluk tamamen kişiye ve yaşadığı ilişkiye bağlı bir şey. Evli olup gerçekten huzurlu, sevgi dolu bir hayat yaşayanlar da var, evlenip mutsuz olanlar da. Aynı şekilde, bekar olup hayatından keyif alan, özgürlüğünün tadını çıkaranlar olduğu gibi, yalnızlıktan sıkılanlar da var. Bence mesele evli ya da bekar olmak değil, insanın kendi hayatında huzuru ve mutluluğu nasıl bulduğuyla ilgili. Doğru kişiyle evlilik de harika olabilir, yanlış bir evlilik de hayatı zehir edebilir. Önemli olan, içinde bulunduğun durumdan gerçekten keyif alıp almadığın.
Muhteşem anlatmışsın tam bunları yazacaktım, üşendim. Hepsi nokta atışı
Kesinlikle bekarlar daha mutlu ne yapacağım ki bu devirde evlenip ben sana şöyle bir şey söyleyeyim Bu devirde evlenen insanın bana göre aklı yoktur düzgün bir insana denk gelirsin o ayrı bir şey ama düzgün insan da kalmadı. Aslında evlilikteki en büyük sıkıntı ne biliyor musun Sadece bir kişiyle evlensen 2 kişi evlilik kalsa sıkıntı yok ama işin içine ailesi giriyor 7 sülalesi giriyor Yok onu tanıyacaksın yok bunu çözeceksin yok evine misafir edeceksin aman o eşimin kardeşi O eşimin karısı diye millete hizmet ediyorsun, O yüzden evlilik çok saçma bir şey bak şimdi öğlen saatinde kalktım burada takılıyorum insanlarla sohbet ediyorum şimdi evli olsam evlendiğin kadına bir tane hesap ver gerçi hesap verme orası ayrı bir şey de çok saçma bir şey ya bu devirde evlilik evlilik tam bir kölelik hiç iyi bir tarafı yok Sadece bir yemek yapan olsun gece sevişeceğim birisi olsun diye evlilik yapıyorlar
Bir arı kovanı düşünün;
Kovanın dışındaki arılar mutluluğu kovanın içinde sanarak, kovanın içine girmeye çalışırlar...
Kovanın içindeki arılar mutluluğun kovanın dışında olduğunu düşünürler ve kovanın dışına çıkmak isterler...
Sanırım anlatabildim : ))
Tenk yuuu : ))
Merhaba balım.💞
Evlilerin mi yoksa bekarların mı daha mutlu olduğu sorusu, kişisel deneyimlere ve yaşam koşullarına bağlı olarak değişir. Evlilik, birçok kişi için sevgi, destek ve paylaşım anlamına gelir. Eşler arasında duygusal bir bağ kurmak, zorluklarla başa çıkmada yardımcı olabilir ve mutluluk kaynağı olabilir. Ancak, evlilik bazı sorumluluklar ve kısıtlamalar da getirebilir.
Öte yandan, bekarlar daha fazla özgürlüğe sahip olabilir, kendi kararlarını alabilir ve istedikleri gibi yaşayabilirler. Ancak, yalnızlık hissi ve sosyal destek eksikliği yaşayabilirler. Sonuç olarak, her iki durumun da avantajları ve dezavantajları var. Mutluluk, kişinin kendi değerleri ve yaşam tarzıyla ilgili bir durumdur.🌷
🥰🌸
Teşekkür ederim balım 💞
Cevap
49Cevap
Bekarlar daha mutludur bireysel olmak en güzeli..
evliler daha mutlu bence
36 yaşındayım bekarım artık evlenmek istiyorum bir kızım olsun istiyorum taliplerimi bekliyorum balık burcuyum flört etmeyi seviyorum temas bağımlısıyım kadınların ponçik kalbinde mutlu olmak istiyorum @ela_ya bu fırsatı verdiğin için ayrıca teşekkür ederim
Iletişim numarası 0546 😁😁❤
Bu konuda herkesin deneyimi farklıdır, dolayısıyla tek bir doğru cevap yok. Evliler mutlu olabilir çünkü beraberlik, paylaşım ve destek gibi faktörler getirebilir. Ancak bekarlar da özgürlük, kişisel gelişim ve bağımsızlık gibi avantajlara sahip olabilir. Önemli olan, kişinin yaşam tarzına, değerlerine ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak neyin onu daha mutlu ettiği. Her iki durumun da artıları ve eksileri var.
Evett 🙏
Bekarlık kadar güzel bir şey yok bir kadın için. Çünkü erkekler dişileşmiş, bu yüzden evlendikten sonra erkeğin evde fazla tabak ve fazla çamaşırdan başka bir işe yaradığı yok. Başkasına hizmetçilik edeceğine ayrı eve çıkar kendi işini yaparsın. En azından ev dağılmaz, kaynana ve koca ailesinin stresini yaşamazsın
Evli olup bekar hayatı yaşayanlar mutlu.😆
mutlu bir evliliği olan kişi en mutlusu. bekar olupta ne yaşarsan yaşa benim gördüğüm hep bir depresif haller, hep bi hayattan zevk alamama var ya da şu olabilir, zaten genelde mutlu olabilen insanlar ancak düzgün evlilikler yapabiliyor. Hayattan hiç zevk alamayan adam da evlenemiyor bile yani biraz sebep ve sonucun ne olduğunun net olmadığı bir kıyas ne isteğini bilmeyen herkes mutsuzdur.
İyi uyumlu insana raslyanlar cok mutlu zit karektetliye raslyanda 11 aylık evliyken boşaniyorlar. teyzemin kocasi avukat eskiden erkeklerin yüzünden boşanmalar olurdu devir değişti bazı bayanlar eşine cinnet gecirtip erkeği kacarcasina boşanıyorar
evlilik insanı rezilde eder vezir de eder
bekarlık çok rahattır ama bazen yalnızlaştırır
yani ikisi de bazen çıkmaz sokaktır
ama yine de doğru kişi ile yapılan evlilik bir nimettir
hayatı düzene sokar her şeyi iyileştirir o kişi dostun olur sırdaşın olur daha ne olsun
Doğru kişiyle evlenirsek mutlu oluruz yanlış kişiyle evlenirsek hayatımız zindan olur. Bu yüzden yalnızlığı ile barışık olanlar, yani bekarlar daha mutludur bence.
bekarım mutluyum şekerim , Bekarlık sultanlık. Derdim yok zaten hiç arayanım yoktur benim. Mutluyum yanisi. (fon müziği seda sayan ah geceler ajhsjahjsjah)
Hiç kimse mutlu değil bu devirde medeni durum ile ilgili değil bence
Bekarlık vallahi sultanlık. Ama siz de evlenin sizin benden daha mutlu olmaya hakkınız yok evlenin görün 🤣
Hadi inşallah dualarım seninle 🤲😅
Bekarlık sultanlıktır diyorlar ama bence yalan evliler daha mutlu 🤣
Bizde evlenmek istiyoruz ama hem namuslusu ayrı dert hem aynı kafa olması ayrı dert birde maddi gücün yoksa oda ayrı dert o yüzden aramıyorum gelen kişi 2 sene sonra gelsin o zaman anca rahata girerim 😂
Merhaba. Evli bekar diye ayıramam. Doğru kişiyle evli olup mutlu olan da var, yanlış kişiyle mutsuz olan da var. Yanlış kişiyle evli olana kıyasla bekar olanlar daha mutludur 😅
Her ikisini tecrübe etmiş biri olarak bekarlar daha mutlu olmalı diyorum Üstelik iyi bir evliliğim var. Çünkü evlilik hayatı iki kişi yaşamayı gerektiriyor. Benim gibi özgürlüğüne düşkün biri için bu ne kadar zor anlatamam. Yani biraz da kişinin karakterine bağlı sanki.
Selam. Hayattan ne beklediklerine gore... Birileri huzurlu yuva, öbürleri de tek olmayı sever. Evlilik bir şans meselesi. 15 yıl evliyim ve memnunum.
mutluluk tamamen kişinin hayattan ne beklediğiyle ilgili bence. Aşkla dolu bir evlilik de huzurlu bir bekar hayatı da mutlu edebilir. Önemli olan, yaşam tarzının sana uyum sağlaması
Evlilerin neredeyse hepsi mutsuz. Hiç evlenme bence. O mutluluk seni en fazla 2-3 sene idare edecek. Ya sonrası.. Boşanmak isteyeceksin ama söyleyemeyeceksin. Gitmek isteyecekin gidemeyeceksin. Partnerinin ağız kokusu gaz kokusu küfürleri sana yersiz çıkışmaları onu yapma bunu yapmaları bir sürü sorun. Otur oturduğun yerde be ablacım bozma keyfini boş ver.
Her iki tarafta da mutlular ve mutsuzlar var
Ama bekarlar sorumluluk daha az olduğu için bir nebze daha mutlular..
Sevdiği kişiyle evlenip istediğini hayatı yaşayan varsa onlar mutlu onun dışında bekarlar daha mutludur
Bekarlar evlenmek, evliler tekrar bekar olmak derdinde.. Kimse mutlu değil açıkçası..
Bekarlık sultanlık zannederiz ama güzel bir evliliğin krallık olduğunu bilmeyiz
Bekarlara sor evliler, evlilere sor tabii ki bekarlar.
Kimse mutlu değil, mutsuzluğunuzla övünebilirsiniz 😄
Evliler daha mutlu bekarlar evlenemedim diye üzülüyor
Yani ben evliyim ve mutluyum. Bekarlıktan daha iyi bence. 😅
Evli olup da mutluyum ölüyorum diyeni görmedim nedense bekarlar sanki daha mutlu 😇
Genellikle aksi iddia edilse de evliler mutlu olsa gerek
Ne olursan ol ister evli ister bekar kafan rahat değilse ki zaten değil herşekilde mutluluk haram
Mutluluk beklenti çıtası ile ilgilidir.
Çok yükseğe koyarsan sürekli hüsran yaşarsın. Çok alçağa koyarsan kendini kandırırsın. Mutluluk kısa bir olgudur. Başarabilirsen onu uzun süren hazza dönüştürürsün.
Mutluluğun evlilik ya da bekarlıkla ilgili olduğunu sanmıyorum.
Bence iki tarafın yaşadığı şeyler bu durumu özetleyebilir mesela bekarsın ama mutsuz bir yaşamın var, evlisin ama eşin ilgilenmiyor vs. İlişkiden ilişkiye değişir
İki durumuda yaşayan biri olarak. Bekarken daha mutlu olduğumu itiraf etmeliyim.
Bekarken ilişki istiyor insan sonra seni bekarken ki mutluluğunu özlemeni sağlıyor işte o zaman bpk gibi hissediyorsun.
İnşallah gönlüne göre birisini çıkarır Rabbim karşına
Ben 🥳
Kesinlikle evliler.
Aslında bekarlar daha mutlu ama işler tersine dönüyo bekarlar evlenmek istiyo evliler bekarlığı özlüyo anlayamıyorum 😂
Eşini doğru bulan pekala mutlu
Eşine halen denk gelmeyen bekarken mutlu olsun doğru gelmemisse yanlışa gerek yok
Yanlışlar doğruları getirmeZ
Allah gönlüne göre versin
Evlilere göre bekarlar , bekarlara göre de evliler daha mutlu kısır bir döngü
En güzeli evlilik bence seni her şekilde yanında iyiyse eğer
Evliler bakmayin o kadar laf ettiklerine mutlu olmasalar saniyesinde bosanirlar
Sen evli değil misin
Anne gibi duruyorsun
Bekarım ama olmasa da olur ya cidden. Siz niye bu kadar takıntı haline getiriyorsunuz anlamadım
Doğru insana denk gelenler mutlu
Kafa dengi insanı bulan mutlu
Evliler mutlu tabii ki yoksa boşanırlar😄
Bekarlar tabii ki
Evlilik boq gibi. Bekarlık sultanlık.
Evli olup , sevgili yapanlar 😂😂
Bence kimse mutlu değil 😏
Bir evleneyim de o zaman kıyaslama yapacam.
Kimseyi begenmezsen olmaz tabi
Gerçekten seven öyle evli olan mutlu
Evlilik iyiyse evliler mutludur
bence bekarlar daha mutlu
Hayırlı kıymetlerin bol olsun :)
Bekarken de mutluydum evlendim yine mutluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?