Bir araştırmaya göre evli olanların evli olmayanlara kıyasla daha mutlu olduğunu saptamışlar. Peki günümüz şartlarını da ele alırsak sizce evliler mi daha mutludur bekarlar mı?
Evliler daha mutludur bekarlar nasıl mutlu ki sevgilisi olanlar tamam onlar da mutlu ama benim yok veya bir başkasının yok hiç olmadı da zaten daha yolun başındasın diyorsunuz ama ne yazık ki değilim kendi yaşıtlarım benden daha çok şey yaşadı cinsellik, aşk kız eline değdi yani ben ve benim gibiler neden bunu yapamıyor ♿ neden biz yapamıyoruz çünkü şimdi ki ergenlerin kafası aşkı cinsellik görüyor da ondan biz bu haldeyiz evet ama ben kimseye muhtaç değilim benim gibi olamayanlar da var evet ama benim en azından yaşamak istediğim bir şeyler var
Senin de hakkın var tabiki. Eminim istediğin şeyi yaşayacaksın da... Ama bu işler gönül işleri. Herkesin bir dengi var bu dünyada ben buna inanıyorum. Zaman ve mekan olayı ile dengine rastlaman dileğiyle ❤️
Doğru kişiyle evlenmişsin ve kafalar uyuşuyor karşılıklı anlayış hakim üzerine çocuklar mutlu olmamak eldemi bundan büyük mutluluk olabilirmi. arada anlaşmazlıklar olabilir buda tuzu biberi
Evliler daha mutlu kesinlikle.. ama tabi ki de doğru kişi ile evlenenler daha mutlu bence.. çünkü bazıları zorla bazıları da başka seçeneği olmadığı için evleniyor bazıları da sırf evlenmiş olmak için. ya da karaktersiz olanı sevdikleri için de yanlışa gidiyorlar. ama gerçekten aşk yaşayan insanın başına gelebilecek en güzel şey sevgidir. bu yüzden de evlilerin mutlu olduğunu düşünüyorum. bekarlar yalnız olduğu için mutlu değil örnek ben :D
Evlilik değil de çalışma hayatında bana bu çok soruluyor. İşçi, amele, mühendis, yönetici ve işveren olarak çalışma hayatının her kademesinde bulunmuş biri olduğum için herkes soruyor en iyisi hangisi diye. Ben de hep şunu söylüyorum. Hangisiysen öteki güzel 😂
Seçenekler içinde yol ama Evlilik için de aynı cevabı vereceğim. Hangi nedeni halde isen öteki güzel 😂😂
En iyisini sorarsanız mutlu bir evliliği olan kişi en mutlusu. Bekar olanlarda benim gördüğüm genelde hep bir depresif haller, hep bi hayattan zevk alamama var.
Ya da şu olabilir, genelde mutlu olabilen insanlar ancak düzgün evlilikler yapabiliyor. Hayattan hiç zevk alamayan kişi ise evlenemiyor bile. Yani biraz sebep ve sonucun ne olduğunun net olmadığı bir kıyas.
Mutluluk, kişinin bireysel tercihlerine, ilişki dinamiklerine ve yaşam koşullarına bağlıdır. Evliler ve bekarlar farklı deneyimler yaşarlar. Bazı insanlar evlilikte mutlu olurken, bazıları bekarlık dönemini tercih eder. Herkesin mutluluğu farklıdır ve önemli olan, kişinin kendi hayatını en iyi şekilde yaşamasıdır. İlişkiler ve bekarlık herkes için farklı avantajlar ve zorluklar sunabilir.
Bunu o kadar etkileyen etmen var ki.. hayata bakıştan beklentiye hayatındaki insana kadar… genelde insan psikolojisi saçı düz olur kıvırırım ister.. evliler bekar bekarlar evli diye düşünen çoğunlukta olabilir… 😅
Bu zamanda evli olunur mu, evlenilir mi, deli misiniz siz? Her şeyime karışan, anlayışsız, kıskanç, kaprisli, şımarık, tembel, memnuniyetsiz biriyle evli olmaktansa bekar kalıp yalnız ölmeyi tercih ederim.
Bence evliler daha mutlu. Bekarlar bekarliginin yaşanmasına izin verildiği bir ülkede belki evlilerden daha mutlu bile olabilir ama tukiyede bekar insana onyargili bakıldığı için bence burada evliler daha mutlu. Ama ayrılık oranları da artıyor su aralar. Karışık 🥴🥴
evlilerin mutlu olduğunu düşünmüyorum sebebi şu ülkemde boşanma oranı yüzde 30 üstünde otomatik man zaten yüzde 70 kaldı evli ve yüzde 70 yarısı mutlu olsa toplamda mutluluk yüzde 35 olur ki bu bile çok
Evliler mutlu olsaydı bunca evli burada macera aramazdı otur karısınla ya da kocasinla vakit geçirirdi diye düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bekarlar 🥳 şimdi ben istediğim erkeğe yürürüm bekarsa tabii kimseyi aldatmış sayılmam hayat bana güzel ama evli adam öyle mii tek kişiyle ömür mü geçer be gülbenn😂😂
Bence ikiside aynı dengini bulursan mutlusun bulamassan bekarlık mıki bilemedim ya çok evli var mutlu çok evli var mutsuz karşılıklı anlaşıyöı önemliki beynim durdu🤭