+1 yılMerhaba,
Hiç kimse mutlu değil. Yalandan sahte gülüşler ve mutluklar. Mutluluğun evlilik ile ya da bekarlık ile ilgi ve alakası yoktur. Evli olan da olmayan da mutlu olabilir! Genel olarak evliler mutlu değil. Görülen köy misali var mı gerek kılavuza! 😅
Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...1412 Yorumla- +1 yıl
mutlulugun evlilikle alakasi yok demissin nasil olmaz
- +1 yıl
Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Genel olarak yazdım. Nasıl olur? Sen onu söyle ben olmazı söyleyeyim...
- +1 yıl
insanlar eşsiz yapamaz mutlaka ister
- +1 yıl
yalnizlik koyar yani
- +1 yıl
Her şey vaktinde güzeldir. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. İslam erken yaşta evliliği uygun görür. Amenna! Ancak imkanı olmayanlar ne yapsın? Yuva kurmak kolay mı? Diyelim ki kurdun! Evliliği ilişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir. Kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Diyelim ki eşin ihanet etti? Mutlu olabilir misin? Sürekli basının etini yese senden bir bok olmaz dese mutlu olabilir misin?
Yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir. Yalnızım hayırlısı - +1 yıl
esim beni belki aldatir diye evlenmesin kimse o zaman cok sacma
- +1 yıl
esim beni aladatma ihtimali var o zaman evlenmiyim mi yolda araba carpa ihtimali var diye yola cikmayayim mi
- +1 yıl
Alakası yok. Evlilik mutsuz da edebilir yani. Önce tedbir sonra tevekkül. Kaza bela Allah'tan...
- +1 yıl
dogru mutsuz da edebilir ama ben mutsuz olacagimi bilsem bile evlenirdim
- +1 yıl
Hayırlısı, gönlünüzce olsun ben istemem
- +1 yıl
tsk ederim
- +1 yıl
EyvAllah 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılMutluluk, medeni hale göre belirlenmez ki?
Mesele, bulunduğu şartlarda da şükretmek..
Kimi evliler var mutsuz, kimi evliler var mutlu..
Kimi bekarlar var mutsuz, kimi bekarlar var mutlu..
Hatta mutsuz olan kişi yanılıp da sakın evlenince mutlu olacağını sanmasın..
Çünkü evlilikte sorumluluk ikiye üçe dörde katlanır..
Bulunduğu şartlarda mutlu olabilen, her daim mutludur..
#Vesselam40 Yorumla
+1 yılBirbirini anlayan, seven, güvenen hayatlarından yenilikleri eksik etmeyen evliler daha mutludur. Ama monotonlasan evlilikler mutsuzdur bekar olmayi tercih ederler. Bekarlar ise mutlu bir yuvam olsun diye doğru kisiyi ararlar bu yolda çok kez kırılıp üzülürler. Ama bazılarıda özgürlüğünün keyfini çıkarıp anın tadını yaşıyor. Kısaca evlilerinde bekarlarında iki kesimi vardır mutlu mutsuz olarak, kisinin yasam tarzına göre degisir yani :)
41 Yorumla- +1 yıl
EİG. icin teşekkürler :)
+1 yılEvliliği isteyerek, severek gerçek saygı, sevgi ve samimiyet çerçevesinde yapan kişiler mutlu olur. Bekarken de gayet mutlu olunabilir. Kişilere bağlı.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
+1 yılSıkıntılı karakter ve kafa olarak uyuşmadığın biriyle evli olmak çok büyük sıkıntı olsa gerek, hayat çekilmez olur herhalde.
Her gece bir yerde her gece biriyle kafasında değilsen bekar olmak da çok çekilir birşey değil. Ama bazen birincisini yaşamamak için insan mecburen ikincisini yaşar. En güzeli iyi anlaşabileceğin seveceğin düzgün karakterli birini bulup evlenmek ama o da bu zamanlarda biraz zor.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk aile yaşantısı ve Türk orf adetleri dejenere olduğu için malesef evlilik kurumunun bir saygınlığı kalmadı. Hergün eşini aldatan kadınların-erkeklerin itiraflarıni izliyor ve okuyoruz. Bekarlar özünde mutlu sadece eksikleri doğru insanı yakalamak. Sabır sureci yoruyor yoksa asil bir yalnızlık daima tercih sebebidir
20 Yorumla evet kızlar baba evıınde mutlu oluyo dogru evlenınc emutsuz cunku evlılık uzakdan gorundgu gıbı deyıl sevgıler asklar hedefe varınca bıtıyo ask ve sevgı heyecan cunku hedefe ulasmıs oluyoarl cunku asık ların cogu engel var gıbı gozukur kendı kafakrına gore öyle dunsurler ama sonrad a mutsuzluk baslar
40 Yorumla
+1 yılBu kişilere göre değişir.
Gerçek aşkı bulan birisi evliyken mutlu olur. Ama başkaları yalan, sahte ilişki yaşar ve mutsuz olur. Mutluluk ya da mutsuzluğu bu kavramlara sığdırmak doğru olmaz.13 Yorumla- +1 yıl
@omerul evliyken yanlış kişiyle olduğu için mutlu olamamışsındır. Temel sebep ne biliyor musun kendini mutlu etmesini bilmelisin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuyguların ve sevgilerin köreldiği zaman da tâbi ki bekarlığı mutlu bulmak mantıklı geliyor ama bir insanın ömrüne yoldaş, yeri geldiğinde dost, eş, arkadaş olabilecek hayatını nefes aldığı sürece yaşayacağı insan da arıyor. Gerçekten birbirini seven, sevilen, anlayışlı olanlar evliyken daha mutlu olur bence. Maddi ve manevi duruma göre de değişebilir tâbi bu durumlar. İngiltere'de çıkan sonuç da bunlara bağlı olabilir, sosyal yaşantı, maddi ve manevi durumlardan dolayı 🤔
00 Yorumla İkiside aynı şey Bekarlar hayatında bir eşi olmasını ve aile kurmak ister. Evlilikte ise eşler arasında monotonluk, iletişimsizlik, geçimsizlik olur yani mükemmel evlilik yoktur
32 Yorumla- +1 yıl
çok güzel tespit bravo
- +1 yıl
Mükemmel müşteri de yoktur
+1 yılO araştırma tam tersi olmalıydı aslında ben mi yanlış hatırlıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmem🤷♀️Belki benim yazdığım yanlış olabilir. Hatırladığım kadarıyla yazdım.
- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla tersiydi ama yinede bence evlilik mutluluk getirmez iki taraf içinde
+1 yılİnsana göre değişir, kimisi bekarken mutsuzdur kimisi evliyken etrafımızdaki insanlar yüzünden enerjimiz emikleniyor. Güzel insanlar biriktirelim mutlu olmak için.
10 Yorumla
+1 yılKendine ilişkisine güvenenler neden mutlu olmasın mutludurlar. Bekar kusura bakmasın günü nerde geçireceğinin derdinde sonra eve aynı standart yalnızlık. ...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin kişi olursa bence evlenenler mutlu. Gerçi bekarım mutluyum ama sevdiğim insanla evlenirsem mutlu olmaya devam ederim 😊
20 Yorumla
+1 yılGerçekten mutluluk birazda insanın içindedir.. çok uzaklarda değildir... Bunu anlayış, hoşgörü, tatlıdil ve güzel huy açığa çıkarabilir... Ama insanlar herşeyin yolunda gitmesinden bile rahatsız olup, buna monoton hayat diyebiliyorlar...
20 Yorumla
+1 yılŞu an evli erkeklerde mutlu degil. Aldatma fuhuş müşteriden çocuk. Feminist hakları huzur yok güven yok. Deger yok. O bekar kendini mutlu sanan müşteri müşteri yasayıp mutlu oldugunu sanan zavallı kadınlarda yasaları ilerleyip müşteri ilgisi bitince leş gibi sürünüp yasıyolar lanetli bitik yanlız inançsız alkol madde bagımlısı bozuk psijloji. Yuva aile en büyük mutluluk ama deger bilen yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz karar vermek icin küçük de olsam bence bekarlık sultanlık 😅
30 Yorumla
+1 yılYanlış bir kalpte olmaktansa yanlız olmak daha iyidir...
30 Yorumla
+1 yılEvlilik kutsaldir, egerki dogru kisiyle evli ise en büyük mutluluk budur
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılBekarlar mutlu bence bakıyorum artık mutlu evli olanlar çok az nadiren
30 Yorumla Hayatinda ciddi iliskisi olmayan bekarlar daha mutlu ama evliler de ciddi iliskisi olanlardan daha mutlu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. Bence evliler daha mutlu. En azindan onlara birisi yok mu ne zaman evlenecen diye abuk sabuk sorular soranlar olmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. evliliği denemedim, tan emin değilim ama, boşananları aldatmaları entrikaları görünce, önce bir şükür sonra keyif sigarası istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
ingilterede şartlar daha farklı, bekaret önemli değil çok fazla, aile boyu çıplaklık bile normal onlarda, hatta ensestlik vakaları sıklıkla yasanabiliyor tüm aile birbirini anadan dogma göre göre. o yüzden evlilik daha sıkıcı gelebiliyor bircogunu, bizde kadınlar bekarken evliliği çok muhtesem bir olay görüyor, fakat çogu yetersiz erkek yüzünden kabusa dönüyor, 3-5 ay ingiliz kızları gibi görmeye baslıyorlar
İkiside mutsuz çünkü evliler bekarlığı özlüyor bekarlar evliliği... doğru insan bulmakla orantılı bu...
10 Yorumla
+1 yılşu an için ne uzaksa insana her zaman daha tatlı gelir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler pek halinden memnun değil ama bu onların hatası bunu genele vurmak pek doğru gelmiyor bana mutlu olmayı bilmiyorlar bence
10 Yorumla Bekarım ve bu soruyu uzun zamandır düsünüyorum hala cevap bulamadim.
10 Yorumla
+1 yılOrası ingiltere bence Türkiye de tam tersi evli arkadaşlardan biliyorum.😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılMaddi sorunların yoksa evlendiğin kişiyi seviyorsan tabi ki evliyken herkes daha mutlu olur :)))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu aralar kimse mutlu değil. Havaya mutsuzluk bombası atmışlar
10 Yorumlaevli olan kişi evlendiği kişiye bağlı bekar içinse ne kadar yalnız kaldığına bağlı
10 Yorumla
+1 yılyanlış birlikteliktense
bekarlık daha mutluluk verici birşey10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum. Ama düzgün biriyle evlwnip mutlu olmak isterdim.
13 Yorumla- +1 yıl
evliler daha mutsuz emin o l
- +1 yıl
@Trakya22mc öyle deme ya :(
- +1 yıl
gerçekten öyle takip atarmısın
Hic birisi de mutlu degil ama ben bekar olarak mutluyum tabi
10 YorumlaBir söz vardı evlilik kale gibidir içerdekiler dışarı çıkmak ister dışarıdakiler içeri girmek ister.
10 YorumlaEvliliğin mutluluk getirdiğini sanmıyorum.
Hatta tanıdığım tüm evliler kocalarını karılarını şikayet ediyor sonra evlilik düşünmeyene de saçmalama diyor. 😬13 Yorumla- +1 yıl
herkes bazen eşiyle tartisabilir bunlar normal degil mi
- +1 yıl
insan bu robot degil
+1 yıl1 evlilik birkaç uzun ilişki yaşamış birisi olarak paralı bekarlar mutludur nokta.
10 YorumlaEvli olmakta ayri dert çoluk çocuk koca hepsiyle ayrı ilgilencen maddi manevi zorluk çekip mutsuzsuk cekiosun
24 Yorumla- +1 yıl
ohho her işi kendine yukletirsen evlendigin kisiyi buna alistirirsan hayat eziyet gibi gecer benim annem bana evde bir yemek yaptirmiyor sadece bütün ev islerini yapiyorum annem calisan biri o yuzden bana da zamanindan beri alistirirdi yakinda yemek yapmasini da ogrenicem annem evlendiginde esinde calisirsa zorluk cekmesin eşin der hep bence evlendigin kisiyi hizmetciymişsin gibi alistirma :) yoksa zor olur hayat
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutluluğun bir şeye ait olmak ya da sahip olmakla bir ilgisi yok. Mutsuz insan evliykende bekarken de mutsuzdur net.
10 Yorumlasarılıp uyuyabilecegin sabah uyandiginda öperek uyandirabilecegin bir eşin olması bence insanı çok mutlu eder 😇🤗
10 Yorumla
+1 yılValla evlilerdede mutsuz olan var bekarlardada mutsuz olan var.
23 Yorumla- +1 yıl
evlimisin
- +1 yıl
@Trakya22mc Hayır
- +1 yıl
mutlumusun.. kayıp şehir neresi
+1 yılBekarlar evliler mutlu saniyo evliler bekarlari mutlu saniyo bu isin sonu neye varır bilinmez
41 Yorumla- +1 yıl
sen mutlmusun bekarmısın?
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Ben evliydim kendimi mutlu zannettim.. Ama sonucu boşanmayla bitti malesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mutlu olmak için bir sürü faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Buna evlilik dahil değil.
10 YorumlaBir Arkadaşlık Sitesine Üyeyim... Kız'lardan Biri 'Neden, Bu Sitedeki Kızların Çoğu Bekar' diye Bir Soru Sordu... Ben de Neden Bilemedim.. Affalladım :P
00 YorumlaEvlilikte sorunları iki tarafta beraber çözmeye meyilli, sevgi, saygı, tatlı dil, güven ve sadakat çerçevesi içerisinde olursa o evlilik mutluluk getirir. Yoksa bekarlık en güzelidir.
10 YorumlaBekarliga gore degisir rahat seks hayatiniz varsa kimse size karismiyorsa bekarlik mutluluk ama tam turk kulturu ile yetisiyorsanjz rahat gezemiyorsaniz tabi evlilik
10 YorumlaElbette bekarlar
Be sorumluluğun var ne de derdin20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evli biri olarak evliler diyorum. İkisinin de iyi yönleri var fakat evlilik daha iyi bana göre.
10 Yorumla
+1 yılAvrupada ne araştırma yapıldıysa türkiyeye tam tersi olarak uygulanmali ya da düşünülmeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki bekarlar ama hayati yasama sansi olan bekarlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim etrafı da herkes mutsuz... Bende notr yaşayıp gidiom
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence evliyken düşünsene sevdiğine sarılıp uyuyorsun
00 Yorumla
+1 yılBekar ama manitasıyla birlikte yaşayan erkek daha mutludur.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik durumundan mutlu olunabilmesi icin iki tarafin da mutlu olmasi lazim. Bu durumda evliyken kadinlar ve erkekler ya mutludur ya mutsuz. Arastirma yanlis😀
00 Yorumlaevlılık kale gıbı dısardakıler ıcerı gırmek ıstıyo disardakıler ıccerı evlılık zor ıs
10 Yorumla
+1 yılBirbirini gercekten tam anlamıyla tanıyıp seven ve evlenenler
31 YorumlaBenim fikrimce kadınlar özgür olmayı seviyorlar ve evlendikden sonra kısıtlanıyorlar ve onun içinde bekarken mutlu oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılevlilerin hepsi bekarlar dicek bekarlarda evliler dicek duzenli seks hayati var vs vs dicek ortasi olan da bekarlik sultanlikdir dicek bende diyorum ki siz hic sultan olup bekarini gordunuz mu
00 YorumlaBence bekarlar daha mutlu hiç özenmeyin kıskanmayın
10 YorumlaSevdiği kişiyle evliyse evliler daha mutludur bence
10 Yorumla
+1 yılEn mutlular Müslüman instagirller dünya yıkılsa onlar sunum yapacak kadar mutlu kalırlar.
20 Yorumla
+1 yılBence evlilik daha mutlu
30 Yorumla
+1 yılBirbirine saygısı-sevgisi olanlar
30 Yorumla
+1 yılBekarken veya evliyken mutluda mutsuzda var 🙄🙄🙄
33 Yorumla- +1 yıl
guzel bir cevap olmus
- +1 yıl
@herakles01 :)
- +1 yıl
aynisini daha kisa cumle kurarak aciklayamazdim 😁