Unlu biriyle flortlesiyorum?

Trol diyebilirsiniz kızmıyorum 😂😂 var ya bilemezsiniz gittim fake hesabımdan ünlü birine yazdim çocuk bi yakışıklı bi yakışıklı bilemezsiniz. 1,6 milyon takipçisi var. Üstelik fake hesabımdan yazdim ismim yok fotom yok. Gittim yazdim ki birkaç gün once seni gördüm yanına gelecektim çekindim dedim. Oysa ben onu görmedim hatta nerde yaşadığını bile bilmiyordum 😂😂 yemin ediyorum böyle oldu. Sonda bana yazdı dediki harbi mi gordun kız dedi. Ben de yoksa yazar mısın diye şansımı deneyeyim dedim sansliymisim dedim. Sonra 1 haftadır her gün yazisiyoruz gerçek hesabımdan takip ediyor fotoğraflarımı falan attım. Evlenir miyiz sizce ya? Çocuğa aşık oldum. ama bir yandan korkuyorum bu kadar unlu çocuk bana kaldıysa bi bkluk vardır dimi? Acil yardım

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sorun şu ki çocuğun reels videolarına bakarsanız kızlar full yürümüş yok benim müstakbel kocam , yok sen tertemiz duruyorsun her gün mu dus alıyorsun çocuğa baya yürümüşler. Çocuk onca kiza yüz vermemiş de bana niye vermiş üstelik ben fake hesabımdan yazdim erkek de olabilirdim. Acaba çocuk gönül eğlendirecek birini mi istiyordu da bana mi denk geldi ya allah korusun
Unlu biriyle flortlesiyorum?