1 yıldır ayrıl barış hakaretli küfürlü ilişkim var. Erkrk arkadaşım çok ağırbaşlı sert biri hiç eğlenceli komik biri değil biyerde oturup sohbet edip gülemiyorux evden çıkmayıda sevmiyo tek yaptığı iş ve spora gitmek kalabalık sevmiyorum falan diyo yani gezmeyide eğlenmeyi de sevmiyor ne yapmalıyım artık sıkıldım benimde enerjimi sömürüyor bitirmeli miyim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her şeyi geçtim, sana küfreden birisiyle nasıl ilişkini devam ettirebiliyorsun, aklım almıyor. Bitir gitsin
Onu severken düşenecektin. Şimdi gelmiş bitirmeli miyim diye sorma. Git evlen adamla hakediyon çünkü.
Sevgilim dediğin kıllı göbekli kocan mı? Kadın dediğin sykilmeyi sever. Ruhen de seviyorsun demek ki.
Benim kızda öyleydi çok hiperaktifim diye terketti xD
hmm... zor durum.
yataktada kötüyse şutla bence kanka... hayat geçmez
Aynen aldatilmayi da hakeden biri
Sen yatakta iyi sin galiba aklını fikriniz * popo kardeşim
erkek arkadaşının sana karşı pek bir ilgisinin kalmadığı farkediliyor bence ayrılın ikinizde birbirinize yük olmayın
Ya sen milletin ilişkisine akıl yorma sanane milletin ilişkisini yıkmaya çalışma
@Alihan57 kız fikir istemiş bende fikrimi belirttim gerisi ona kalmış ve kız sıkıldığını da belli etmiş zaten neyini zorlasın
Peki sıkılmış mesela düzelmesi için bişeyler yap mesela destek ol bunu yap düzelir direk ilişkiyi son verdirmek için çabalamayın abi yarın bi gün onu kendi yerine koy belki çocuk çok seviyor her seven gülmek zorunda DEĞİL ya da mutlu olamıyor baska sorunları var anlamak lazım direk son verdirmek için yorum yapmak DEĞİL
@Alihan57 farkındaysan çocuk kızla buluşmuyor kızın enerjisini sömürüyor ve sporunu yapıp arkadaşlarıyla buluşabiliyor kız zaten bir şeyler denemiş farkındaysan eğer
@Alihan57 kuyruk acın var belli ki bana bulaşma
Kuyruk açım niye olsun benim gerçekleri söylüyorum kızlar kadar nankör bi dediği bi dediğini tutmayan aldatmaya meyili olan ondan ona koşan bi cinsiniz
Şöyle söyliyim ailevi sıkıntısı hep var bitmiyor öfke kontrolü yok iş yerinde de var sıkıntıları arkadaşlarıyla da çok görüşmüyor benim plan yapmamı bekliyor ondan fikir çıkmıtor eğlenceli değil 23 yaşında ama 50 yaşında gibi ruhu bunu kastediyorum
@Alihan57 öncelikle iki senelik bir ilişkim var ve aklımdan köpeğe dair absürt bir şey geçse ona anlatan bir kızım her kızı bir tutmayın kızın bahsettiği çocuk artık kıza karşı ilgisini kaybetmiş bu durumda kız ona yanaşsa çocuk daha da uzaklaşacak ki öyle de olmuş kız daha ne yapsın
2 senelik ilişkin var burada erkeklerin yazdına yorum yapman seni doğru biri mi yapar?
@Alihan57 ya kardeşim ne kıza saldırıyosun sus git allah aşkına
@Alihan57 öncelikle sende kızlara yorum yapıyorsun farkındaysan ve erkeklere koşmuyorum burada doğal bir şekilde tartışıyoruz sen bunu aldatmak olarak görüyorsan sende geri kafalılık var git bir doktora görün derim
Aldatma demedim zaten dkdkdk bu gün yorum yarın aldatırsın kanka
Soran sen bi sus ağlayıp zırlama
bende sinir hastasıyım benimde ailevi problemlerim var bütün arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım ama sevgilimle 7 24 ilgileniyorum onunla ciddi bir şekilde konuşmayı dene ve biraz daha çabalamayı dene eğer olmuyorsa daha da uzaklaşıyorsa yapacak bir şey yok
Demeki çocuk seni kdldld sadece bi fazlalık olarak görüyor
@Alihan57 yarın aldatırsın diyen tip 2 senedir aldatmadığım çocuğu senin bir düşüncen mi değiştirecek öncelikle narsist kişiliğini de al git psikoloğa tedavi ol
Beni çok sevdiğine eminim sadece kalabalık sevmiyorum ben elimde olsa evden çıkmam diyor ve 1 senedir bu böyle yeni olmadı eğlenmeyi seven bri değil
Kral bu kız demeki bişey yapmış Kİ olmuyor çocuk neden arkadaslarınla takılmayı tercih ediyor diye sormuş mu kendine
Tamam bende öyleyim abi bende sevmiyorum doğal ortam daha güzel insanları cözmüş çocuk bu normal bişey sıkıldım sıkılabilirsin ama nedenini sor konuş belki bi derdi vsr analatamadığı
kalabalığı sevmiyorsa ev gibi ortamlarda buluşun evi de kabul etmiyorsa kalabalık bahanedir
Ayrıl barış ayrıl barış ilişkiler bana göre sadece vakit kaybı. Ayrıca bu durumu karşına alıp ona söylemelisin
Aynı ben ya bende öyleyim 2 senedir ilişkim var erkek arkadaşın gibiyim Bilader
donuk biriyle yürümez
Dimi herkesle aldatıcak biri lazım size dkdk
Hakaret küfür varsa gerisi yalan sil bitir
Bitir
Bitir
Kop gel
En iyisi