Unlu birisiyle?

• Biraz uzun olabilir ama okuyun lütfen. Birisiyle konuşuyorum bu kişi benim şehrimde doğmuş büyümüş ailesi de burada ama kendisi başka şehirde oyunculuk yapıyor çok unlu birisi. Ben ünlülere hayranlık duyup fan olacak kadar takıntılı biri hiç olmadım. Bu kişiyi de dizilerden biliyordum ama hiç arastirmamistim yakışıklı diyip geçmiştim yani. Bu kişiyle bana mesaj attı ve konuşmaya başladık ben başlarda çok onemsemedim yani unlu sonuçta bi iki güne yazmaz falan diye dusundum keyfi konustum sonra her gün yazmaya başladı bağ oluştu bende ama unlu oldugi icin degil kesinlikle konusurken unlu oldugunu unutuyorum bile hatta keske ünlü olmasa diyorum belki ozaman şansımız daha fazla olurdu. Aile evine gelmişti gelmişken görüşelim falan dedi ama ben bi bahaneyle girmedim o da çekimler için döndü gelince görüşelim dedi ama ben gorusmekten çekiniyorum açıkçası. Konuşmak çok keyifli onunla ama sevgili olur muyuz olursak nasıl olur bu süreç onun çevresi unlu insanlarla dolu bi zaman sonra beni yakıştırmaz yanına gibi geliyor. Sizce buluşup daha fazla umitlenmiyim mi yoksa buluş akışına bırak mi diyorsunuz. Okuduğunuz için teşekkürler.
Unlu birisiyle?