Olgunlaşamamış biriyle mı beraberim?

1.5 yıllık bir ilişkim, birimiz 19 birimiz 20. Ben bu insanı gerçekten seviyorum ve onunla bir gelecek istiyorum. Kendisiyle 2 sene sonrası için evlenmek üzere bir plan yaptık maddi açıdan ama kendisi evlenmeden önce araba almak istiyor, tamam dedim başta, 300 bin liralık araba 700'e kadar çıktı. Açıkçası almasında herhangi bir sorun yok ama kendisinin olgunlaşamadığından şüpheliyim, kavga ettik, nasıl olacak diye, ileri tarihe mi atılacak yani planımız diye. Bir anda ben de istiyorum yüzmek, gezmek, tatile gitmek dedi, araba olmadan yapamayız dedi, haklı da ama evlendikten sonra da yapabilir bunu. Ama bana daha 20 yaşındayım, ben de gezmek, eğlenmek istiyorum deyip duruyor ama ben de daha 19'um, ben de istiyorum ama önceliğim aile kurmak, bebekten falan bahsetmiyorum onu şu an ben de istemiyorum ama bir an önce yuvamızı kurup karı koca olmak istiyorum ama ona göre iki sene sonrası bile erken. Çevremde 22 yaşında evlenen yok ama sen sırf istiyorsun diye oldurmaya çalışıyorum diyor. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, başkası gidiyor ben de yapmak istiyorum krizleri ergenlikte olmuyor muydu... Daha olgunlaşamamış, evlilik fikrine hazır olmayan bir adamla mı beraberim ben anlamıyorum.

Olgunlaşamamış biriyle mı beraberim?