Asik olmamam gereken birine asik oldum?

selam bebekler öncelikle ben cok aptal ve aciz biriyim sanırım çünkü bunca zaman birini internetten bulan insanlarla hep dalga gectim ve karma is for me biliyorsunuz.. sacma sapan bir oyun sitesinden biriyle tanıştım (sormayn nolr utancmdan oluorum)7-8 ay kadar once daha ilk konusmamizda (konusmadan kastim chatlesmek bu arada) cekimi hissetmistim.. ama bu kadar kapilacagimi asla tahmin etmemistim her neyse bu kisiyle vakti oldukca (okuyor bu arada yogun biri) konuşuyoruz ama boyle bi konuşmaya basladik mi en az 10 12 saat kadar zamanla cok iyi anlasitigimi farkettik ama bizim konusmalarimiz bi tik olagan disi olduğundan kendimiz ve hayatlarimz hakkinda konusmaya cok fırsat bulamadik açıkçası ve bu alismamiza neden oldu oyun disinda konuşmuyoruz ama ben onu cok cok cok özlüyorum ve sanirim o da beni ozluyor en son ben bir duygu patlamasi sonucu hislerimi onu özlediğimi ve istediğimde ulasabilmek istedigimi vs yazdim sizden fikir almak istiyorum cok aciz ve aptal görünmüş muyum kafam o kadar karisik ve mutsuzum ki...
Güncellemeler
+1 yıl
3 ay gecmis hislerim dinmiyor asla haber alamıyorum cok üzülüyorum:(
Asik olmamam gereken birine asik oldum?