Sevdiğim kızla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz birbirimizi çok sevdiğimiz halde sürekli tartışıyoruz lütfen yardım edin?

a bana ettiği hakaretlere bile ses çıkartmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla alttan almaya çalışıyorum ara sıra bende sert çıkışlar yapıyorum ona karşı ama çok az bi süreliğine kızıyorum trip atmak veya ona sesimi yükseltmek istemiyorum ve sevmiyorumda bu davranışları yapmayı asla ona hakaret etmedim bu güne kadar artık telefonu açınca telefonda konuşacak bir şey bulamıyoruz ve sürekli susuyoruz bu bu şekilde devam ederse benden ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum ve bu beni çok korkutuyor çünkü onu çok seviyorum ve onunda beni çok sevdiğini düşünüyorum çünkü öylede davranıyor o beni asla bırakmaz ben onu asla bırakmam ama insanların birbiriyle konuşmaya konuşmaya yavaş yavaş birbirlerinden koptuklarını ve uzaklaştığını düşünüyorum bugünlerde ona geçmişte bana anlattığı birşeyleri sorduğum zaman ben sana anlattım galiba sen beni dinlemiuorsun o yüzden tekrardan soruyorsun falan demeye başladı ve ufacık mevzuları büyütüp tartışma konusu yapmaya başladı bu tartışmalarımız ufak nedenlerden çıkan büyük tartışmalar ne yapacağımı bilmiyorum onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum ne yapmalıyım bana bir yol gösterebilirmisiniz bi akıl verebilirmisiniz lütfen yardım edin🥺😢😒😔

Sevdiğim kızla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz birbirimizi çok sevdiğimiz halde sürekli tartışıyoruz lütfen yardım edin?