Onun için okuduğu okula aldım kaydımı fakat iş yerimde sorun çıktığı için sadece sınavlara geleceğim diye hocalarla anlaştım önümüzdeki hafta sınavlarım var. Sevgilim benim paramı istedi 1000 lira dedi hemen geri yatıracağım parayı bitcoine bastı ve kaybetti şuansa para olmadığı için gelemiyorum oda çok pişman çok üzgün ama artık soğudum bilmiyorum istesem para bulurum ama bıktım borca girmekten ne yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Lee
Sevgilimle uzak ilişkimiz ve yaptıkları ne yapmalıyım?
Evet evet senin sevgilinin sorumu daha fazla ilgilendirmez beni zaten meşgul adamım şu an vakit kaybı geliyor bana bir şey kazandırmıyor bu konuşmalar :)
Ne guzel hayatini bir sekilde kurmussun cabaliyorsun 😊 yasinda belli bir olgunlukta artik onunu girebilecegin ciddi bir iliskiye adim atmakta fayda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya şu manitodan para alan h*yarlara hayret ediyorum ne kadar yüzsüzler. Erkek adam da birazcık gurur olur.
Ne yapacağım bilmiyorum param da yok sınavlara da giremicem para bulmakta istemiyorum
Mecbur para bulcan ya da o bulacak. Şöyle sorular okuyunca ben utanıyorum vallahi ya.
Ben bulmak istemiyorum bulursam 1000 liranın üstüne yatmış olacak o yüzden görüşmememiz en büyük ceza olsun kendisine
Sevgiline 1000 tl verecek kadar bu kadar basitsin işte
Niye basitim. Geri hemen ödücem dedi inanmıştım
İnanma herkese saf
Ne yapayım of
Bilmem orasını sen düşün
Sen olsan ister misin
Ben de gurur var dik duruş var dik duruş asla istemem
Daha önce de 400 lira verdim
İşte bak gurursuz yüzsüz ki istiyor
Belki kullanıyor iyi niyetimi acıma olsa akşama kadar canım çıkıyor o parayı kazanmak için acırdı bana
Evet evet senin sevgilinin sorumu daha fazla ilgilendirmez beni zaten meşgul adamım şu an vakit kaybı geliyor bana bir şey kazandırmıyor bu konuşmalar :)
😂 😂 😂 Tm arda bey sağolun zaman ayırdığınız için majesteleri
Öyle ama bana bir şey katıyor mu hayır 😂
Doğru..
Tabi ki doğru
Vay aptl sevgiliden para al git bitcoine para yatir onursuz. Sende saf yüz veriyosun buna.
Kaybetti para olmadığı için gelemiyorum şimdide para arıyor
Ayrıl gitsin. Bide paramı vereceksin daha şuanda böyle evlenince vay haline senin. Köle gibi kullanıyor seni.
Canı cehenneme
Senin gibiside bi denk gelmiyo şansım yok hiç. Aptala düşüyorsunuz hep mutluluklar
Bencede canı cehenneme
Niye benim gibisi... Kendi dedi bir ton borç var ver geri ödücem yediği halt ortada
Seviyorsun çünkü sahte değil gerçek ama yanlış kişiye verdiğin için üzülüyorsun.
Ne sacma bir iliski bu
Neden
Abi erkek dedigin sorumlulugunu bilecek esi olarak gorecegi kisiye yardimcu olacak zor durumda birakmayacak
Haklısın...
Yaslariniz kac
O 22 ben 25
Kendinden kucuk biri ile zor bir kadin icin senin aslinda ben yasindakilere bakman lazim 😅
2 sene oldu bir sürü fedakarlık ama değmiyor yoruldum
Zararin neresinden donersen kardir demisler sonucta. Meslegin ne peki
Fabrikada çalışıyorum şu an tıbbi sekreterim atama bekliyorum şu an da muhasebe okuyorum 2. Sınıfım
Ne guzel hayatini bir sekilde kurmussun cabaliyorsun 😊 yasinda belli bir olgunlukta artik onunu girebilecegin ciddi bir iliskiye adim atmakta fayda var
İnancım kalmadı aslında bu kadar emek verdim başıma gelene bak tiksindim artık
Dogru insan olmayinca ne kadar cabalasanda bos bence o yuzden boyle dusunuyorsun hangi ilde yasiyorsun peki
Elazığ. Şans yok yıllardır yalnızdım gönlüm kona kona böyle birine kondu işte pazartesi de sınav var parada yok gidemicem
Hangi universite peki. Ankara demeni isterdim 😀
Van maalesef...
Birbirimize arkadaslik ederiz dusuncesi ile demistim 😄
Şans yok
Birbirimizi tanimamiza engel degil diye dusunuyorum senin dusuncen nedir peki 😊
Ayrıl