Sevdiğim kızın uzak mesafe ilişkisi var ve ben deliler gibi aşığım?

3 sene önce tanıştığım kız arkadaşım ile 3 ay önce karşılaştık ve 3 ay boyunca haftanın 5 6 günü kesin beraberiz en başta geldi bana aşırı ilgi verdi ben gezer tozar iken beni derse sürükledi ve beni bukadar düşündüğü için istemsizce aşık olmaya başladım sonra oyundan tanıştığı uzak mesafe (daha hiç buluşmamışlar bile) ilişkisi olduğunu söyledi fakat hep kötülerdi onu. sonra beni kiskanmaya başladı çoğu kız ortamımı onun için sildim çünkü aşırı kıskanıyordu beni canım cicim falan konuşuyorduk yani beni seviyor gibiydi bana aşko ahmetle ayrilcak gibiyiz gibi mesajlar atıyordu çünkü sevgilisinden çok kez ayrılmayı denedi ama sevgilisi istemiyor yani ve en sonunda temas bağımlılığımız falan çok fazla olunca ben kendimce dedim sevgilisi var napıyorum ben falan diye kızdan uzaklaşmaya çalıştım fakat bu sefer kız iyice yakınlaştı bana değer vermiyorsun falan dedi bütün ortamım kız sana aşık diyor ve bende ona deliler gibi aşığım fakat hayır gelmeyecek bir uzak mesafe ilişkisi var diye kıza açılamıyorum kız beni aşırı seviyor aşırı kıskanıyor kızlarla takılınca aklı çıkıyor bana sarılıyor öpüyor falan filan derken dün ben yazdım buna aşırı samimiyiz göze batıyoruz yazdım çünkü tüm herkes bizi sevgili sanıyordu ve bana yazdığı şey ben seni en yakın arkadaşım olarak görüyorum kim ne derse desin bizim hayatimiz ama sen istiyorsan kusebilirsin falan yani trip ve bugün yine yakinlastik uzun lafın kısası hergun gezip dolaştığım kıza çok aşığım fakat sevgilisi olduğu için açılamıyorum ama sevgilisi de oyundan tanıştığı sevgilisi sizce yarın da buluşcaz zaten ona anlatayım uzak mesafe olmaz zaten sevmiyorsun ikimiz olabiliriz tarzı konuşma mi yapsam yoksa deli gibi aşık olup her gece siteye yazı yazmaya devam mı etsem
Sevdiğim kızın uzak mesafe ilişkisi var ve ben deliler gibi aşığım?