AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
calısırdım. niye calısmayım ki. seviyorum ben calısmayı. sosyallık hayata akmak benim icin.
Beni yıpratmayacak bir işte çalışırım, yoksa çalışmam
Çalışmak kadın için tercih meselesi istemiyorsan çalışmazsin bu kadar basit
Evet ne olursa olsun, calisirdim bütün gün evde oturup ne yapacagim
Durumun iyise çalışma tabiki kocana hizmet et onun mutluluğu için kocasının ailesine hizmet et
Ne hizmeti ya Allah aşkına eşimin ailesi çok uzakta oturuyor görüşmüyoruz bile neredeyse eşim de öyle bir insan değil hizmet falan yok her şey birlikte yapıyoruz ben kendim astroloji ile ilgileniyorum ya evden çalışıyorum aslında bir nevi
Yaptıklarını yüzüme vurmayacaksa mutlaka emekli maaşımı yatıracaksa dururdum keyfime bakardım
Çalışmazdım elbette ama bu evde köle olacağım anlamına da gelmiyor. Sürekli bakımlar yapardım seyahat ederdim kısacası güzel vakit geçirirdim.!
Yok öyle bir dünya... Çalışmıyorsan ev ve çocuk bakımı senin üzerinde olmak zorunda. Koca parası yiyip gününü gün ettiğin bir evlilik olmaz.
Hayat senin çalısan insanlar sadece para icin çalısmaz evde oturmakta sıkıcı
Ya aslında şöyle ben astroloji sosyoloji psikolojik konusunda eğitim almış biriyim aslında şu sıralar biraz astrolojik danışmanlık veriyorum ama tabii ki takdir edersin ki çok aşırı kazanamıyorum yine de kendime ait bir kazancım var eğitimli bir insan olduğum için de iş bulmak benim için zor değil ama hayatımın ilk yılları benim çok zorlayıcı geçtiği için biraz rahat etmek istiyorum ama öyle bir ikilemde kaldım ki acaba pişman olur muyum acaba ev hayatını adapte olursam sonra iş hayatına girme konusunda adaptasyonda sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum
Tabiki basta evliligim tadini cikar meslegin zaten var ileride sıkılirsan isine devam edersin esinin geliri iyiyse tadini cikar ilk etaplarda
Ya evet eğitim hakkındaki amacım da kendimi geliştirmekti zaten mesela öğretmenlik mezunuyum atamalar çok az umurumda olmamıştı o dönem belki de temiz kalbimin akışına güvendim ileride Rabbim verir diye 😅😅😅😅
Insallah cok mutlu olursun ❤
Dilerim ki yüce Allah sana öyle güzel bir mutluluk verir ki sadece şu tatlı dilimi güzel anlayışın için bile o kadar mutlu olursun ki hayal ettiğinden bin kat fazlası olur Allah seni korusun kollasın bütün kötülüklerden amin
Canımsın ya duygulandim Cok sagol Allah sana butun guzellikleri yasatsin hergunun guzel gecsin sağlıkla huzurla mutlulukla. Allahim nazarlardan saklasin yuvanizi 🧿
Aminn
Bende kadınların çalışmasına karşıyım mesleğim olduğu halde ama yinede hiç gerek yok
Vallahi ben de böyle düşünüyorum açıkçası benim de mesleğim var ama yapmak istemiyorum ayrıca KPSS falan hiç uğraşamam yani çok şükür maddi durumumuz iyi ya tabii ki de hayat müşterek bir gün zaman gelir bir işe girip çalışırım öyle değil bu olay ama mesela çocuklarım olunca ona ben kendim bakmak istiyorum
Aynen kadin evin de dursun ki erkek de kadin da rahat etsin
Ya ben iş hayatındaki iğrençlerin rezilliklerin farkındayım gerçekten dünyanın parasını bile verseler öyle insanlarla karşı karşıya kalıyorsun gidip garajın bozuluyor eşimin kendi işi olduğu için arada ben de ona yardıma gidiyorum bunun için eşim istemiyor aslında
Bir kadın evde olmayınca durumlar farkli oluyor ben evliyim öğretmenim ama mesleğimi yapmıyorum ben çalışsam eşim çalışıyor belki çalışma saatlerimiz keşişmeyecek birbrimize zaman ayiramiycaz vs vs
Gerçekten öyle mesela ben öyle bakıcı bakıcı da uğraşamam ben de gerçi hayatımı çocuklarıma adamak onları sevgiyle büyütmek istiyorum
Cok dogru
Ne kadarlık evlisin?
Çalışmam ama yinede bişeylerle meşgul olurdum hayatı bomboş geçirmekte sıkıcı
Maddi durumu iyi olabilir fakat ileride bir anlaşamamazlık şiddet konusunda boşanmaya kadar gidebilirsiniz. mağdur olmamak için kendini geliştirmeyi veya birikim yapmanı tavsiye ederim
Evin araban olunca ne oluyor zengin mi oluyorsun? çok saçma bir bakış açısı. Evim var arabam var. iki tane şirketim var halen kendimi zengin olarak görmüyorum.
Cömert mi bu önemli. Herşeyi olup kadına yokluk çektirenler var
Keske benim de oyle zengin ve bana gore seksi bi esim olsa..
çalışmak insanın pasını alır. para kazanmanın zorluğunu görür insan ayrıca ilerde olur ya ayrılırsınız elinizde bir mesleğiniz olmuş olur
Yabi sen bilirsin de part calis bence hem arladasin olur hem de Allah korusun ama bosanirsaniz elinde bi sey olur
bütün gün evde oturmaktan kafayı yersin Çalışmanın zorunluluk değil seçim olduğu zamanı yaşıyosun onun tadını çıkar kendine bir şeyler kat
Hayır istemiyorum çalışmayı ben oturayım kocamın parasını yiyeyim bol bol bebiş bakayım istiyorum
Hobi olarak veya boş durmamak için çalışırız ama çalışmaman daha uygu eşine ve evine vakit ayırmış olursun
Durumum iyiyse de çalışır ufak bir destek atarım insan kendi için çalışır öğrenmek için hayata biraz çabalamak için çalışır
Eşin durumu çok iyiyse yıpranmayacağın bir iş kuruo çalışabilirsin. Çalışmak iyidir. İnsanı madden ve manen diri tutar bence
Çalışmazdım zaten tembel biriyim çocuk da yapmam kedi alırım oynarım akşama kadar yatarım
Yani istemezdim bize yetiyorsa aldığı maaaş fazlası zarar
Kadınların çoğu çalışmaz kocasının kafasının etini yerler
Sanmam bir mesleğim varsa elbette ama yoksa tercih etmem
Neymiş adam çalışır kadın yer
Evet
Ye anasını satayım alan baksın
Eşim de beni çalıştıtmasın istiyorum 😄
Ahahaha 😅😅😅
Kesinlikle calisirim
Fazla mal göz çıkarmaz 😋
@Görüşçü_ iste herkes dunyaya kendi penceresinden bakiyo. Ben caliskan olmayi seviyorum
Bende kullanılıyormuş gibi hissetmemeyi seviyorum ve güçlü kaldığın için saygı duyuyorum iki gözümün çiçeği
Çalışırdım sürekli el acmaktansa
Aferin
Çalışırım, durumu iyi olan o ben değilim. 😅
Evet çalışırdım meşgul olmak iyidir
Sonra kocam neden aldattı deme çünkü para onda güç onda seni altta görür biraz dik durun
Evet çalışmak istiyorum her zaman
Haklısın, herkes çalışmak zorunda değil..
Sevdiğim bir meslegi yapmak isterdim
Çalışcam boşuna mı okudum
Çalışmak insanı soyal hayatta tutar. Koparmaz.
Çocuğum yoksa evet çalışırım
Yine erkek para üstünlüğü
Çalışmam. Esim gecindirsin evi.
Çalışmam eşim çalışıp ikimize de bakabilir
Çalışma koca parası ye
durumum olursa eşimi ölsem çalıştırmam
Çalışmaman daha iyi kararın mantıklı bence
Çok düşüncelisin kanka
Eşim çalışsın isterim ben
Valla şimdiden dereyi görmeden paçaları sıvama
Kadın mal değilse çalışmaz
Ne alaka
@zeeeyyy001 kadın çok zaruri bir durum yoksa çalışmayacak. Hele ki böyle imkanlar varken en güzeli huzurlu bir yuva için enerjisini evine harcamasindan daha güzel bir tercih olamaz.
Mesleği varsa kendi bilir
Durumunuz ıyiymis gerek yok
Ev araba kimin ona göre cevap vereceğim
Yorumları okudum
Eğer ev ve araba seninse ve üniversiteye devam edip bitireceksen eşinde sigortanı yatıracaksa ve yüzüne vuran bir tip değilse çalışma dizi izle namaz kıl daha iyi
zengin olan çalışmaz
Çalışırım evet
Çalışmak iyidir.
Evet çalışırdım
Calisirim
Çalışma tabii dogru söylüyorsun
Çalışırdım neden çalışmayayım
Evet
hazıra konmuş bacı hegemonyası