Biraz içimi dökmek istiyorum halasindan babasından kuzeninden çevreden zorbaliklarla buyumusum 33 yaşında anladım bunu hep irdelenmisim ertelenmisim inanilmamisim değer görmemişim arada derede bu yaşıma gelmişim ne doğru ne yanlış kestiremedigim insanları anlamadığım eşimden bile ilgisini sevgisini beklemekle geçirdiğim ot gibi yaşadığımı düşündüğüm bı dönemden geçiyorum yoruldum hemde çok yoruldum eşimle ayrı problemlerim var konuşuyorum anlatıyorum izah ediyorum destek alalım psikoloja gidelim tamam deyip beni gecistirip yine yine yokmuşum gibi davranmasindan arkadaslarim Ayrı ailemle ayrı kimseye yetemiyorum kimsenin beni sevdiğini bile düşünmüyorum çocuklarıma iyi bı annemiyim onu bile bilmiyorum
İş arkadaşlarımla yardımlaşarak çalışırım beni ezmek mi niyetin derler bı laf ederim sonra inkar ederler hayır bunu demedin söylediğim şeyi ispatlamaya çalışırım kimseye kendimi anlatamıyorum anlasilamiyorum çıksam bı dağın tepesine haykira haykira ağlasam içimde beni kemiren duygulari çıkarabilir miyim
ben mi çok zorum ya da çok mu basitim...
İş arkadaşlarımla yardımlaşarak çalışırım beni ezmek mi niyetin derler bı laf ederim sonra inkar ederler hayır bunu demedin söylediğim şeyi ispatlamaya çalışırım kimseye kendimi anlatamıyorum anlasilamiyorum çıksam bı dağın tepesine haykira haykira ağlasam içimde beni kemiren duygulari çıkarabilir miyim
ben mi çok zorum ya da çok mu basitim...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer