Çok yoruldum ne yapacağım kendimle ben?

yazabileceğim anlatabileceğim içime sıkıntı olan çok şey var ama enerjim yok. eskiden hüngür hüngür ağlardım ama artık ona bile enerji bulamıyorum çoğunlukla. böyle birkaç gün her şey iyi gibi oluyor, mutlu hissediyorum ve bir daha asla bu ruh haline bürünmeyeceğime inanıyorum ama sonra yine bir özgüvensizliğimle ya da insanların ağzından çıkan düşüncesizce bir sözle paramparça oluyorum. cesaretim olsa intihar bile edeceğğm ama yok. şu an bu ruh haline büründüğüm diğer lanet günler de olduğu gibi o kadar huzursuzum ve inançsızım ki geleceğine kendimi ikna etmeye çalıştığım o güzel günlere. ayrıca kimseye güvenemiyorum artık, daha kötüsü kendime de güvenemiyorum. arkadaşlarım bazen gerçekten iyi oluyorlar ve suçlu hissediyorum onlara güvenemediğim zamanlar için bazen de öyle düşüncesiz oluyorlar ki onlardan nefret ediyorum. aile desen aile demeye bin şahit ister hatta yok öyle bir şey, akraba desen hepsi iki yüzlü kötü gününde bir tekme de onlar vurur ama iyi gününde afedersiniz gtünüzün dibinden ayrılmazlar yüzsüzce isteklerde bulunurlar. artık tutunabileceğim hiçbir şey yok. kendimi bağımlılıklarımla oyalamaya çalışıyorum ama artık onlar da avutamıyor beni. bir ara mesleki bir hayalim vardı gerçekleşmesi için her şeyi yapabileceğim ama artık o bile yok ve artık bu sarsıntılı ruh halimden de öyle yoruldum ki. kendimi herkesten önce kendimden kurtarmam lazım ama bu imkansız. ben de yazdıkça yazdım birileri buraya kadar okumuş mudur bilmiyorum ama içimi dökmem lazımdı. pek faydasını gördüğüm söylenemez ama şu an boğazım öyle düğüm ki... ayrıca birileri karnıma tekmeler atmış gibi hissediyorum ve tam anlamıyla nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum bu berbat ruh halimi. kısacası içimde berbat bir huzursuzluk var ve beni bitiriyor. bilmiyorum ne yapacağımı hatta bu soruyu sorarken sizden ne beklediğimi de bilmiyorum özür dilerim. hepinize içinizdeki iyilik kadar iyi bir hayat diliyorum.
Çok yoruldum ne yapacağım kendimle ben?