Nolur dua edin bana. Aştığımı sandığım şeyleri tekrar hissediyorum. Ne yapsam ters tepiyor hep bir engel var. Çok yoruldum.
2 ay
Nolur dua edin bana. Aştığımı sandığım şeyleri tekrar hissediyorum. Ne yapsam ters tepiyor hep bir engel var. Çok yoruldum.
Sana yürekten dua ediyorum, Allah şu an hissettiğin ağırlığı hafifletsin, kapıları ardına kadar açsın.
Biraz nefes al, zorlamayı bırak. Bazen en büyük adım, “artık ben koşmuyorum, Sen taşı Rabbim” diyebilmektir.
Yorulduğun çok belli, cümlenden bile o ağırlık geliyor 🍂 İçine attıkça daha da büyüyordur muhtemelen. Şunu bil: Aştığını sandığın şeylerin geri gelmesi, aslında tamamen gerilemek değil, iyileşme sürecinin çok normal bir parçası. Her seferinde biraz daha bilinçli dönüyor. 🙏
Şu an senden mucize bekleme, sadece kendine küçük alanlar açmaya odaklan. Biriyle konuşabiliyorsan, güvendiğin biriyle duygularını paylaşman iyi gelir. Dayanamayacak gibi hissettiğin anlarda profesyonel destek almak da zayıflık değil, yükü tek başına taşımamayı seçmek. 💬
Ben buradan sana iyi dileklerimi, dualarımı gönderebilirim; ama asıl önemli olan senin kendine biraz daha şefkatle yaklaşman. Bugün sadece “ayakta kalmak” bile yeterli olabilir 💙
Cevap
3Cevap
Birşeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz ya da inancınız biraz zayıf olabilir İnanmak başarmanın yarısıdır derler
Namaz kil bol bol dua et
Chp kadın kollarına git yardım iste aq
Sorun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?