Çok yoruldum ne yapsam olmuyor?

Ben ne yapsam olmuyor 6 aylık evliyiz bende çalışıyorum elimden geldiğince herşeyi tam yapmaya çalışıyorum sürekli eleştiriyor onu yavaş koy onu düzgün yap şu şöyle bu böyle sürekli ama sürekli eleştiriyor o kadar yoruldum ki eve girmekten kaçıyorum ayaklarım geriye gidiyor nden çarşafı değiştirmedin neden çamaşır makinesini silmedin ayağım kırıldı ben kırık ayakla ev işi yaptım yardım etmediği gibi sürekli eleştiriye devam etti en sonunda artık babana söylicem dedim ben haatalımıyım bir sorcam dedim bu seferde beni babamla korkutacağını mı sanıyorsun diyor artık çok yoruldum onca iş yapıp hala görmemesi evim dağınık değil heryer toplu erkeğin yapacağı işleri bile yapıyorum yinede nankörlük yapıyor yeni gelin evi gibi değilmiş o tertip düzen hhastasıymış falan filen iyi sen yap yardım et diyincede ben yaptığın işleri tek parmağımla da yaparım sen öğren diyo benn ders almak için evlenmedim ki bittim artık sinirden kalbim sıkışıyo yapmıyor olsam suscam hak vercem yapılanın görülmemesi bitirdi bni ne yapcam nasıl yol izlemeliyim ben

Çok yoruldum ne yapsam olmuyor?