Bıktım artık yoruldum ne yapıcam?

Biz severek evlendık birbirimizi 5 senedir tanıyor duk ailem vermedi kactık kendisi doğulu ben icanadolu bölgesi kaçtıktan sonra her şey berbat olmaya başladı evlendıgımız ilk günden beri kavgalar bitmedi kavgaların genel sebebi yemek temizlik vs ama o ara hamile kaldim evimde kendı ailesinden babası annesi ablası ev eniştesi mısafırdı ev kalabalıktı hamile kaldığım donem de doğum yaptığım donemde lohusayken bile rahat edemedim buna rağmen hic bir şey demedim aldatıldıgımı öğrendim kızım daha 3 aylıkken hayatımın en kötü gunleriydi öyle boyle geçti o sure içinde psikolojik şiddet normal şiddet hakaret küfür her şey vardı eşim beni hiç anlamıyor bana destek vermiyor maddi anlamda bana karsı hıc iyi değil telefon alıyor ikinci el bozuluyor ben 0 telefon istiyorum git çalış al diyor ben kendime bile almadım diyor ev eşyası ikinci el yapabılecek güçte ben iki kardeşi yanımda kalıyor onlara bakıyorum çamaşırlarını yıkıyorum yapabilecek güçte olmasa asla böyle şeyler isteyecek bıri değilim ama maddi manevi beni çok hırpalıuor bir kadın olarak kıyafet ıstedim üstünden bir sene gecti hala alacak ayda 200 veriyor idare et diyor çocuğa harcıyorum bu devirde hemen bitiyor konuşmaya çalışıyorum derdimi anlatayım diyorum sorunlu bir insan sın diyip dinlemeden etmeden bağırıp küfür etmeye başlayıp beni suçlu sıcarıyor bazen ben bile acaba ben de mı bir sorun var diye düşünüyorum ben böyle bir adamla ne yapacağım boşanma yı düşünüyorum ama aılem arkamda değil iki çocuk var daha çok küçükler napıcamo bilmiyorum bir kadın olarak benomde istek arzularım var
Bıktım artık yoruldum ne yapıcam?