Biz severek evlendık birbirimizi 5 senedir tanıyor duk ailem vermedi kactık kendisi doğulu ben icanadolu bölgesi kaçtıktan sonra her şey berbat olmaya başladı evlendıgımız ilk günden beri kavgalar bitmedi kavgaların genel sebebi yemek temizlik vs ama o ara hamile kaldim evimde kendı ailesinden babası annesi ablası ev eniştesi mısafırdı ev kalabalıktı hamile kaldığım donem de doğum yaptığım donemde lohusayken bile rahat edemedim buna rağmen hic bir şey demedim aldatıldıgımı öğrendim kızım daha 3 aylıkken hayatımın en kötü gunleriydi öyle boyle geçti o sure içinde psikolojik şiddet normal şiddet hakaret küfür her şey vardı eşim beni hiç anlamıyor bana destek vermiyor maddi anlamda bana karsı hıc iyi değil telefon alıyor ikinci el bozuluyor ben 0 telefon istiyorum git çalış al diyor ben kendime bile almadım diyor ev eşyası ikinci el yapabılecek güçte ben iki kardeşi yanımda kalıyor onlara bakıyorum çamaşırlarını yıkıyorum yapabilecek güçte olmasa asla böyle şeyler isteyecek bıri değilim ama maddi manevi beni çok hırpalıuor bir kadın olarak kıyafet ıstedim üstünden bir sene gecti hala alacak ayda 200 veriyor idare et diyor çocuğa harcıyorum bu devirde hemen bitiyor konuşmaya çalışıyorum derdimi anlatayım diyorum sorunlu bir insan sın diyip dinlemeden etmeden bağırıp küfür etmeye başlayıp beni suçlu sıcarıyor bazen ben bile acaba ben de mı bir sorun var diye düşünüyorum ben böyle bir adamla ne yapacağım boşanma yı düşünüyorum ama aılem arkamda değil iki çocuk var daha çok küçükler napıcamo bilmiyorum bir kadın olarak benomde istek arzularım var
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlendiğinizden beri bu kadar berbat bir hayat yaşarken üstüne bir de değil iki çocuğu niye yaptın bacım
Cahillik aptallık ne dersen de iste
Ailenle konuş siz sahip çıkmazsanız kadın sığınma evine gidicem falan de
Çocuklar nr olacak üstelik daha yeni hamılryım
E kızım bravo ne diyim daha yeni diyosun bi de git ailene yalvar yakar olmadı kadın sığınma evine git başvur derim
Tek basıma yapabılırmıyım bende çok korkuyorum kendı ayaklarının üstünde durup iki cocukla bas edebılırmıyım
Orada sana yardımcı olurlar. Şimdi bu kadar boğaza bakıyorsun 2 çocukla beraber, temizlik ütü. Tek başınayken mi yapamayacaksın?
Derdim temızlok utu değil maddi ihtiyaçları çalışmak tek olmak
Bende aynı durumdayım üzülme
Senin neyin var o kadar üzülüyorum ki kalbomın paramparça olduğunu hıssedebılıyorum
Ben bunu ilk defa kullanıyorum acık oluyomu
Ettım
Yazdım sana
Mesajıç attım
Hayır suçlama kendini onlar seni manipüle ediyor
Akışına bırak
ben de
Sende ne
Mursuzmusun
Hıc mutlu olmadımkı