Sevgilimle ayrıldım bir fikre ihtiyacım var?

Gerçekten Bir fikre ihtiyacım var. 2 senelik bir ilişkim vardı. 2 haftadır kavga ediyoruz bunun sebebi sevgilim kendisini MADDİ olarak ilgisiz hissetmesi. Lakin ben yan yana iken daima sevgilime haftada ikişer üçer çiçek alan özel gününde yanına giden ve ona çikolatalar alan biriyim kısacası sevdiğimi gösteren biriyim ve bu 20 gündür tatil dolayısıyla farklı şehirlerdeyiz. Aramız çok kötü ve buna rağmen kendisini güzel dille toplamaya çalıştım fakat kendisi ağır hakaretlerde bulundu. Bugün ise ben babam ile dışarda alışveriş yaparken beni aradı ve ona "müsait değilim babam yanımda" dememe rağmen telefon kapandığı takdirde ilişkinin bitirecegini söyledi. Ben ise sinirlendim ve çıkıştım o sırada babam geldi ve susmak durumunda kaldım. Babamın geldiğini anlayınca küfürler etmeye başladı ve babam duydu kötü bir duruma düştüm. Sonrasında eve gidince aradım kendisi bana utanmadan başka bir erkek istediğini söyleyince bende ona "or**pu" "git kimin altında olacaksan ol" dedim bunlara çok alındı. Ben 2 senelik ilişkim de daima saygılı olsam da kendisi beni bu hale getirdi. Sonda ettiğim kelimeler yanlış bunun farkındayım fakat taş olsa 3 haftadır kullandığı hakaretlere dayanamaz iken elimden geldiğince alttan aldım. Sizce yanlış mıyım?
Sevgilimle ayrıldım bir fikre ihtiyacım var?