3 yıllık sevgilimle hep benim yaptığım hatalar yüzünden ayrıldık size şimdi anlatıcam lütfen bana güzel bir fikir verir misiniz?

3 senedir birlikte olduğum erkek arkadaşm vardı allah var benle hep ilgilenip beni tam sevdiğine inanıyodum sürekli bir kız olarak ona yalan söylüyodum görüşmek istemediği bir kız arkadaşım vardı onunla bile hep görüşüyodum kaç kere yakaladı konuştuğumu yinede barıştık , telefonumdan fake hesabımı yakaladı ordan eski sevgilime bakıyodum bizimle ilgili bişeyler paylaşmış mı diye 3,4 kere yakaladı fake hesabımı hep yalvardım barıştık , erkek arkadaşımın babası cezaevine girdi ona 1 sene boyunca hep kendi arabamı verdim gidip görsün diye babasını allah var bende ona cok yardımcı oldum şimdi babası cezaevinden çıktı biraz o değişmeye başladı asla yapmıcağı şeyleri yaptı 1 haftadan fazla hep saatt 10bucuktan sonra telefonları kapanmaya başladı ve ben tavır yapıyodum ama ayrılmadım, eski benle olan ilgi alakası değişmişti sanki , sabah hiçbirşey olmamış gibi bana günaydın aşkımlı mesajlar atıyodu zaten bana güveni sıfırdı biliyorum onca yalandan sonra nereye gitsem hep arıyodu telefonum mesgulse kimle konusuyon ss at diyodu bende atıyodum ve son zamanlarda artık ben düzeldim o bozulmuştu resmen neyse daha fazla uzatmıcam en son benden 500 tl para istemişti onuda verdim annesi taşıncaktı sözde öyle demişti bilmiyorum, ondan sonra sanki bambaşka biriyle birlikteydim en sonda dışardaydı gece arkadaşını aradım senin yanında mı demek için sordum bunu duydu ve delirdi bir anda bana bir süre görüşmeyelim dedi ve 1 hafta konuşmadık sonra aradım açmadı mesaj attım cevap atmadı en son yine yazdım beni geri aradı babası tekrar cezaevine girmiş ve ben hiçbişeyi düşünemem ilişki yaşayamam dedi bidaha aradım açmadı 4,5 gün geçti iş çıkışı evlerinin önüne gittim gelmesini bekledim ve onu görünce sarılmak istedim agladım bekle dedi bana 50 sayfalık konuşma dökümanımı çıkartmış görüşmediğim arkadaşımla konuşmalarımı, gece kaçta internete girmişim falan diye ağladım resmen yalvardım ama istemedi resmen değişmiş tanıyamadım daha napabilirim sizce 6 gündür konuşmuyoruz daha numaramı silmemiş ama?
3 yıllık sevgilimle hep benim yaptığım hatalar yüzünden ayrıldık size şimdi anlatıcam lütfen bana güzel bir fikir verir misiniz?