• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgilimle günde sadece 1-2 kez konuşuyoruz, böyle ilişki ilerler mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
66
Yapay Zekaya Sor

Mesajlaşma yok zaten günde bir iki bilemedin 3 kere araşırız o kadar

Sevgilimle günde sadece 1-2 kez konuşuyoruz, böyle ilişki ilerler mi?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Merhaba canım sevgilinle günde sadece 1-2 kez konuşmanız, ilişkinizin geleceği hakkında kesin bir yargıya varmak için yeterli bir bilgi değil. İletişim, her ilişkinin temel taşlarından biri olsa da, ilişkinin sağlıklı ve mutlu bir şekilde ilerleyip ilerlemeyeceğini belirleyen tek faktör değildir.

İletişim sıklığı kadar, iletişimin kalitesi de önemlidir. Kısa ama anlamlı konuşmalar, uzun ama yüzeysel sohbetlerden daha değerli olabilir. Birbirinize nasıl hissettirdiğiniz, birbirinizi ne kadar anladığınız ve birbirinize ne kadar değer verdiğiniz de ilişkinizin gidişatını etkileyen önemli faktörlerdir.

İlişkinizin geleceği hakkında daha net bir fikir edinmek için aşağıdaki soruları kendinize sormayı deneyebilirsiniz:

Konuşmalarınızın içeriği nasıl Birbirinize neler anlatıyorsunuz Konuşmalarınız sadece günlük olaylar hakkında mı, yoksa daha derin konulara da giriyor musunuz? Duygularınızı, düşüncelerinizi ve hayallerinizi birbirinizle paylaşabiliyor musunuz?

Birbirinizi dinliyor musunuz

Konuşmalarınızda sadece kendi düşüncelerinizi mi ifade ediyorsunuz, yoksa partnerinizin söylediklerine de dikkat ediyor musunuz? Birbirinizi anlamaya ve desteklemeye çalışıyor musunuz?

Birlikte vakit geçirmekten keyif alıyor musunuz? Sadece telefonla değil, yüz yüze de vakit geçiriyor musunuz? Birlikteyken neler yapmaktan hoşlanıyorsunuz? Ortak ilgi alanlarınız var mı?

Birbirinize güveniyor musunuz? Birbirinize karşı dürüst ve açık mısınız? Birbirinizin yanında kendinizi güvende hissediyor musunuz?

Aynı değerlere ve hedeflere sahip misiniz? Hayattan beklentileriniz ve öncelikleriniz neler? İlişkinizle ilgili beklentileriniz neler? Gelecekle ilgili ortak planlarınız var mı?

Bu sorulara verdiğiniz cevaplar, ilişkinizin gidişatı hakkında size ipuçları verebilir. Eğer iletişim sıklığından veya kalitesinden memnun değilseniz, bu konuyu sevgilinizle açıkça konuşmanız önemlidir. İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi ifade ederek, ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirmek için birlikte çaba gösterebilirsiniz.

Unutmayın, her ilişki farklıdır ve her ilişkinin kendine özgü dinamikleri vardır. Önemli olan, sizin ve partnerinizin mutlu ve huzurlu hissettiği bir ilişki kurmaktır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Karşılıklı biraz bile aşk ve güven varsa ve ilişki henüz birbirlerine yaklaşıp tanıma aşamasındaysa o ilişkiye biraz zaman vermek ve akışına bırakmak en doğrusu olacaktır. Her ilişkinin ruh hâli kendisine özgü ve farklı ilerler. Bazı insanlar çok sık konuşmanın ilişkiye zarar vermesinden tedirgin olabilirler veya zamanla tanıdıkça karşılıklı gelişip sağlamlaşan güvenle daha fazla konuşmak için kendileri ilk adımı atan taraf olabilirler. Önemli olan biraz zaman tanımak birbirini yargılamadan, kırıcı olmadan, sabırla ve anlayışla her fırsatta iletişimde kalmak.

0
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Şimdi sadece 1-2 kere konuşuyorsunuz diye kestirip atma bnc. Günümüzde herkes dip dibe işin cılkı çıkana kadar takılıyor olabilir. Ya da herkesin elinde telefon günde 8-10 saat mesajlaşıyor olabilir. Fakat karşıdaki gün içinde ciddi bir işte çalışıyorsa, sürekli eline telefon alıp mesajlarını check etmiyorsa, o konuşulan süre de dolu dolu ve huzurlu geçiyorsa, zaten gerçek hayat bu diyebilirim. Ha bakarsın, artık sadece zarurî gibi konuşuluyor, aslında merakta etmiyorsun, sevmiyorsunda, ozaman çok gitmez.

0
    0 Yorumla
  • kalpsiz-melek
    kalpsiz-melek Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 50%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

3 yıl böyle ilerledi bizimki. Sonra ne mi oldu. Anlayışlı olan ben oldum hep ve giden kendisi oldu. Yani demem şu ki: sana vakti yoksa yolu göster gitsin. Erkek isterse günde 1000 defa arar sorar buluşur vs. Bahane üreten biriyle olmaz. Sen meşgul olduğunu düşünürsün ama o başkalarına müsaittir. Sen parası yoktur diye düşünürsün ama başkasına çoktur. Boş ver gitsin.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canım adına üzüldüm:( ben bunları düşünmek istemiyorum uzak mesafeyiz zaten iş için başka şehire gitti gelecek. Hiç buluşmadık evet işi cidden yoğun makineler falan bazen arıyorum sesten konuşamıyoruz seni aricam diyor bende haliyle üstüne düşmek istemiyorum ergen gibi sıkmak istemiyorum

Yorumla
    • kalpsiz-melek
      kalpsiz-melek
      1 yıl

Sana tavsiye sadece. Erkek bahane üretmez eğer isterse senin için fırsat yaratır iyice düşün taşın bence

Yorumla
    • kalpsiz-melek
      kalpsiz-melek
      9 ay

Güncelleme: barıştık ama exten NeXT olmaz😑😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Kız 😄nerden çıktın sen

Yorumla
    • kalpsiz-melek
      kalpsiz-melek
      9 ay

Yorumu 6 ay önce yazdığımda ayrıydık şimdi karşıma çıkınca güncelleyeyim dedim

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canımmm ya, e tabii ilişkilerde iletişim çok önemli sonuçta. 🥺 Ama senin durumuna da fazla drama katmayalım, çünkü herkesin iletişim ihtiyacı farklıdır. Bazıları sürekli konuşmayı sever, bazıları ise daha az konuşup kaliteli anlara değer verir.

Bence burada önemli olan şu; konuştuğunuzda derin bir bağ kurabiliyor musunuz, birbirinizi anlayabiliyor musunuz? Eğer canınız sıkılıyorsa, bunu sevgiline tatlı bir dille söylersen. Mesela "Seni daha çok duymak, haber almak istiyorum" gibi 🥰. O da büyük ihtimalle anlayış gösterecektir. Hem eninden sonunda ortak bir denge bulursunuz zaten ✨ İletişimi biraz daha canlandırmak için minik sürprizler yap mesela, tatlı tatlı notlar ya da kısa sesli mesajlar bırak. Aşk dediğin şey emek ister! ❤️

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

73

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Gitme noktasına gelmiş yakında o muhabbet sadece iyi geceler günaydına dönüşür sonra da bir bakarsın ki bitmiş maalesef kaçınılmaz son arada uyum yoksa o ilişki bitiyor mutlaka

3
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

İlerlemez yakında biter, böyle bir ilişki de olmaz insanı soğutur...

1
    0 Yorumla
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ee daha ne be kızım. Bazı adamlar var konuṣmaz yazıṣır, bazısı ne konuṣur ne yazıṣır sadece bulușur, bazısı konuṣur yazıṣır ama bulușmaz vs. bu böyle sürer gider.

Zaten konuṣuyorsan yazıṣmaya ne gerek var? senin o kadar zamanın mı var gercekden? sizde dertsiz baṣa dert arıyorsunuz.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani doğru tabi bende normal buluyorum ama işte boşluk anına düşüp başka şeylere yonelmesinden korkuyorum

Yorumla
    • blueangel345
      blueangel345
      1 yıl

Baṣka ṣeyler nedir?
      zaten iliṣkilerde korkarsan iṣin biter. Korkuyla peynir gemisi yürümez. Yapan her ṣekil bazı ṣeyleri yapar yani buna sen engel olamazsın. Böyle șeyler karakter meselesi kendi karakterine yakıṣtırıyorsa baṣka ṣeyleri yapar.
      O bence sana yeteri kadar ilgi gösteremediği için senin baṣka ṣeylere yönelmesinden korksun. Kadın erkeğin peṣinden koṣmaz.

Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Sürekli mesajlaşma ancak karsindaki işsiz biriyse olur. Çalışan birinin işini yapması arada da seni araması normal öyle her an mesaj yazsın diye bekleyenlerin beklentisi gerçekçi ve hayata uygun değil. Çalışan biriyse kovulmaya bile neden olur iş yerinde aşırı telefona bakma durumu. Bence normal 2-3 kere konuşma hatta bir kere konuşma olsa bile yeter. Önemli olan sık konuşmak değil kaliteli bir sohbet

2
    1 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

+1

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Bence iletişim miktarından çok, konuşmaların kalitesi ve samimiyeti önemli. Eğer günde bir iki kez konuştuğumuzda gerçekten keyif alıyor, birbirimize destek oluyor ve güzel anılar paylaşıyorsak, ilişki tabii ki ilerler. Çok sık konuşmamak kötü bir şey değil, eğer ikimiz de bu durumu doğal buluyorsak ve ihtiyaçlarımız karşılanıyorsa sorun olmaz. Yeter ki konuştuğumuzda gerçekten bir şeyler paylaşalım, duygularımızı açıkça ifade edelim ve birbirimizi önemseyelim.

2
    0 Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

İletişimin yoğunluğundan çok verimliliğine ve samimiyetine bakmakta da fayda var bence. Anlarsın bir insanla konuşurken bunu. Bir an önce kapatmak için mi konuşuyor, yoksa gerçekten özleyen ve konuşamadığınız vakitlerde merak etmiş biri gibi mi konuşuyor. Eğer tek sorun arama sıklığıysa kabul edilebilir, ama kötü bir enerji ve uzaklık hissediyorsan durumun bambaşka boyutları var demektir.

2
    0 Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

İlişki ilerler mi değil şu an da iyi gitmiyor ki... İlerlemeyi boş ver şu an seni tatmin etmiyor. Hiç vakti yoksa seni arayıp konuştuğu beş dakika çok özeldir ve yeter. Bilirsin çünkü zamanı olduğunda seninle ilgilenicek...

Diğer türlü sal gitsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

:(((( bazen sabahları arar o kdr gun içinde genelde ben ararım konuşuruz biraz kapatırız zatn hep 5 dkya arayacm diyip bir daha da aramaz

Yorumla
  • şakacışirine
    şakacışirine Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yav bizimde işimiz gücümüz var. Konuşmayayım konuşmayayım diyorum da iş yerinde çay molasina çıktığında da mı aramıyor günde 2 3 ne biz onun sesini duymadan kapatmayalim geceleri sabah olsa da sesini duyarak başlasak günlere derken hiç mi yani sana da hayatında yer atmıyorsa sıkıntı çünkü ne kadar yoğun olursa olsun insan sevdiğine istediğinde yer acıyor

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bazen gün boyu alamadığını bile biliyorum ama aradığın da da çok ilgli davrandığı için kafam karışıyor sesimi çıkaramıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aramadığıni *

Yorumla
    • şakacışirine
      şakacışirine
      1 yıl

İnanmıyorum ben çay molasina çıktığında 2 dk sesini duymak istedim dese dünyalar senin olur ki seven yapar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bugün konuştum senden deger göremiyorum dedim saçmalama dedi ben sana ölüyorum falan sadece bunalıma girdim iş yüzünden diyo başım çatlıyor falan
      Bazen dikkat ediyorum dediklerimi anlamıyor bende üstüne daha fazla gitmedim

Yorumla
    • şakacışirine
      şakacışirine
      1 yıl

Alakası yok tavrını koy ve yalnız hissettiğini söyle eğer ki sana vakit ayıramıyorsa zaten başkasına vakit ayırıyodur fazla fazla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bugün yine aynısı oldu sabah ve gündüz bir iki kez konuştuk en son 3te konuştuk eve gidicem birazdan aricam dedi nyse bekledim bende 8de aradım dedi bekle aricam dedi neredeydi bilmiyorum saat 12 hala ortalıkta yok ve nerde napiyor bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve gerçekten saatlerdir bekliyorum sıkılıyorum artk yapacak hiçbir şey bulamıyorum

Yorumla
    • şakacışirine
      şakacışirine
      1 yıl

Ayrilmalisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaten ayrı gbiyiz hala yok ortalıkta

Yorumla
    • şakacışirine
      şakacışirine
      1 yıl

Ayrılmak için ne bekliyorsun peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sadece anlayış göstermeye çalışıyorum çünkü gerçekten çok yoğunum diyor kafam bir şeyleri kaldırmıyor artık diyor bana biraz anlayış göstermeyi istiyorum diyor Ben de sesimi çıkaramıyorum

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

En iyisi. Hiç iletişim olmazsa sıkıntı. Araması çok iyi bir şey. Bence yeterli de. Benim bir ilişkimde karşı taraf hiç aramazdı mesela günaydın yazardı sadece, gün içinde nasılsın diye sormazdı. Sonra da sitem edince kötüyü ben ilan ederdi. Böyle böyle ilişkiyi çıkmaza sürükledi pes ettim bitti. Bence kıymetini bilin her zaman. Size vaktini harcamayan olursa o zaman ayrılın. 🌺❤✨

1
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    1 yıl

İlerlemez. Zaten kadınlar hep birlikte olmak hissini ister uzak mesafede olsa gün içinde güzel anlamlı şeyler yazması bütün gün aklından çıkmayacağı için o bile yeterli ama ilgili olduğunu ve seninle birlikte olduğunu güvendirmiyorsa o adamdan ayrıl gitsin.. Uzak diyorsunn kii erkek kadın kadar becerikli değil devmede o yüzden demekkki duygu eksikliği var ya da sevmeyi beceremeyen bir herifle beraber olduğun için öyle hissittin..

0
    0 Yorumla
  • Kemiksizzz17
    Kemiksizzz17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Çok bile. Murçmurç geçen ilişkilerdeki tüm heyecan kısa sürede sömürülüyor bunu farketmeiyorlar. Aslında aralarda sık sık uzak kalmak içindeki alevi ve heyecanı diri tutar. Ama kimisinde de gözden ırak gönülden ırak durumu da oluyor. O biraz kafa ilişki dengenize bağlı kısacası

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Bu sırada sevgilisiyle günlerce konuşamayan ben ve anlayışım😅😅😅

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen niye konuşamıyosn kız

• Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Sevgilim değil artık. Zamanı yoktu bana.😅😅 belki zamanı başkalarınaydı , kim bilir?

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canım az öncede aradım kocaman iş makinesini kullanıyordu işi bitirmeye çalışıyorum diyor adam ben diyemem ki niye aramiyosn beni sürekli

• Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Günde 1-2 kez araması yeterli meşgul olan birinin işte😅 günde 1 kere konuşsaydık belki de hala sevgilimdi. Demekki bana zamanı yokmuş.😅 o yüzden anlayış göster

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Senide anlıyorum canım bu erkeklere ne yapsan yaranamazsn zaten

• Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Anlayış göstermekten değil karşılaştığım tepkisizlikten dolayı hayal kırıklığına uğradım. Kıymet bilmediğinden.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Benim gelmiş geçmiş tüm ilişkilerim böyleydi sonunda bir günaydın mesajı bile zar zor atarlardı erkekler genelde korkak ve olgunlaşmamış çocuk olduğu için ilişkiyi bitirmek yerine uzak kalıyor sevgilisinden neden çünkü kadın bitirsin istiyor oysa sende sal gitsin seni gerçekten seven ve değer veren birine layıksın bunuda asla unutma

0
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Günde 1/2 kez biz de bizim yemekhanedeki Ayşe hanım'la konuşuyoruz.

Eğer siz sevgili iseniz biz de sevgiliyiz 😂😂😂

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Adamın işi gücü var zırt pırt benimle ne konuşacak

Yorumla
    • Venüstengeldimm
      Venüstengeldimm
      1 yıl

Ay çok güldüm 🤣🤣

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

@Venüstengeldimm gülme kızıyo baksana ;))

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler gerçekten sevdiğini öyle çok da boş bırakmaz. içinden geldiği zaman sesini duymak istediğinde duyamıyorsun bu işte bir terslik var demektir. En kısa zamanda yüz yüze görüşmeye bak..

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hep ben arıyorum diyebilirim oda sabahları bazen arar o kdr aramaya çekiniyorum cidden böyle diyincede kızıyor ona bıraksam hiç aramaz zaten

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      1 yıl

Mutsuz olduğun bu ilişkiden gitmeni tavsiye ederim.. ondan olmaz tatlım.

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Bence senin takıldığın konu onun ilgisizliği. Başka bir sorun var burada. Arasa bile demek ki gönülsüz konuşuyor, soruyu biraz açıkla istersen..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında bazen çok ilgili bazen arayıp susuyo sadece anlam veremiyorum gün boyu aramadığınıda biliyorum genelde ben ararım

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      1 yıl

Aklında ne varsa, al karşına konuş.. Sonuçta sen mutlu olmak için ilişki yaşıyorsun.

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

İlerler de insan sevdiği insanı özler. Bu onun için geçerli olduğu kadar senin için de geçerli. Eşimle gün içinde mutlaka mesajlaşırız ve ararız birbirimizi. Ha her gün mutlaka görüşüyorsanız durum ayrı

0
    0 Yorumla
  • ChumbleyT
    ChumbleyT Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Bu normal, karım ve ben pek konuşmayız. Ama iyi gidiyoruz. Çoğu erkek için eşleriyle daha az konuşmaları normaldir. Özellikle de ortak ilgi alanları yoksa.
    Bu arada, bu web sitesini tavsiye etmek istiyorum Hem bir hem de birçok kişi için birçok oyun ve ilginç aktivite var, belki siz ve erkek arkadaşınız hakkında konuşacak daha fazla konunuz olacak.

1
    0 Yorumla
  • awarenessaspie
    awarenessaspie Takip Et
    Bilge Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

konuşma değil işin düşünce müşteri hizmetlerini arar gibi

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama adam çalışıyor ediyo yoğun biri sürekli benimle konuş diyemem ki

• awarenessaspie
      awarenessaspie
      1 yıl

muhabbet yoksa arkadaşlık da sevgililikte yoktur. pas geç gitsin

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Vallahi muhabbetin dibine vuruyoruz ama arada sexstingi ki de çıkarıyoruz bazen sesli sadece tabi

• awarenessaspie
      awarenessaspie
      1 yıl

o zaman sorun ne?

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani insanlar diyor sana fazla değer vermiyor falan kafam karışıyor adam bir ara banyo yaparken Benimle konuşuyordu ya

• awarenessaspie
      awarenessaspie
      1 yıl

Burada önemli olan konuşma sayısından ziyade aranızdaki samimiyet ve karşılıklı değeri hissetmeniz. Değersiz hissediyorsan onunla konuşursun ve bu sayede ilişkini daha iyi anlayabilirsin.

• Prokonnessos
    Prokonnessos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Mesajlaşma çok olsaydı bu sayı normal ama mesajlaşmak da yoksa ilişkiniz çok monoton gibi geldi bana

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mesajlaşma sıfır zaten bu günaydın mesajı o kdr bir iki arama öyle

Yorumla
    • Prokonnessos
      Prokonnessos
      1 yıl

peki buluşmalar ne durumda o da önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Uzak mesafe iş için gitti gelecek de ilk defa bulaşcaz

Yorumla
    • Prokonnessos
      Prokonnessos
      1 yıl

umarım sık sık uzak mesafe olmaz, çünkü uzak mesafe ilişkisi asla yürümez, ben bir süredir ilişkiniz var sanıyordum, ilk defa buluşacaksanız her şey daha yeni başlayacak demektir, ilk buluşma keyifli geçmezse o zaman ilişki olumlu ilerlemeyecek demek olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beğenilmeme durumu da var dimi

Yorumla
    • Prokonnessos
      Prokonnessos
      1 yıl

Öyle bir endişen olmasın sakın, hiç bir kadın acaba yeteri kadar güzel miyim diye düşünmemeli, bir erkek bunu düşündürürse yazıklar olsun o erkeğe

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bir insanla ne kadar az konuşursan o kadar çok şey konuşun..

Her gün konuşmayın arada konuşun..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her gün konuşmayalm mi sevgililik olmaz ki ama

Yorumla
    • Necro12345
      Necro12345
      1 yıl

Sen bilin.

Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

3 5 dk konuşuyorsan ilerlemez. Uzun konuşuyorsan bir şeyler paylaşıyorsan bşr kez arama da yeterli olur. Yalnız haftada en az 2 kez buluşma olmalı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Uzak mesafe.

Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Hergün konuşmak olmuyor zaten sıkıyor diye düşünenler.. böyle sevgililik veya güvenli ilişki olmaz. Başınızı taşa vurursunuz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Valla bazıları da öyle bi alttan alttan işini görüyor ki görsen en sadık adam ama bir çok kızla işi pişiriyor

Yorumla
    • Zorunne388
      Zorunne388
      1 yıl

Onlar ayrı zaten

Yorumla
    • acikselcuk
      acikselcuk
      1 yıl

Yok ben öyle değilm ama bilemiyorum belki başkalarının böyle ola bilir

Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.

Fazla bile. Daha ne bekliyorsun. Bütün gün sana mı zaman ayıracaktı. Komiksiniz valla. Ben onu bile yapmazdım

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya bana 7/24 yazsın demiyorum ki zaten ben şikayette bulunmuyorum

• Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 yıl

Sayıları az gibi gösterip sitem etmişsin ama

• Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 yıl

Erkek arkadaşına karşı

• aytenlikaadın
    aytenlikaadın Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 99%
    1 yıl

Böyle bir ilişki benim gözümde bir ilişki değil ilerlemez nasil devam ettireceksin ilişkiyi hiç mi sıkılmıyorsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sıkılmak değil aslında konuştuğumuz da değeri ilgisi var çok yoğun olduğunu belirtiyo sana zaman ayıramıyorum diyo zaten mesela sesli konuşmada bile beni bekletiyo bazen başka kişiler onu ariyo iş için sen düşün

Yorumla
    • aytenlikaadın
      aytenlikaadın
      1 yıl

Senin bileceğin

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Yüzyüze gorusuyorsaniz haftada bir iki yeter ama arada mesajlasmakta keyifli olabilir. Yuz yuzeyken eğleniyor musun, keyif alıyor musun ona bak..

0
    0 Yorumla
  • Yenilenyeniden
    Yenilenyeniden Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.

Sadece mi. ?
    Hergun muu?
    Her gun hergun 1-2 kez ne konusuyosnz kii.
    Yani tamm günlük konuşursun da 2 kez nedir yanii.

1
    1 Yorumla
    • ugur736299
      ugur736299
      1 yıl

Merhaba birsey diyebilir miyim

Yorumla
  • Belin35
    Belin35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kaç aylık sevgilin. Güzel hoş sohbetiniz varsa normal ama eger yazmıyorsa bılerek zamanı cok yoksa şüpheli şeyler var

1
    2 Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

Merhaba 3 aydır bir ilişkiz var fakat 3 gündür konuşmuyoruz bir rahatsız olduğum bir sebepten dolayı ayrılığı söz konusuna getirdim açıklama yaptı ve her şey okeydi sorun yoktu fakat ertesi gün dediğim şeye rağmen gitti kız arkadaşıyla gecenin 10undan 12sine kadar dertleşti bunun için benden izin istemişti fakat ben bu kadar uzun süreceğini düşünmedim ayrıca sonrasında bana dönüş de yapmadı sadece anlatırımmm yazdı sonrasında hala geri dönüş yapmadığı için ona yazdım fakat oyundayım dedi bende kafa mı buluyorsun dedim sonra özür diledi beynim yandı 2 saat sesli konuştuk o kadar falan filan sonrasında beni aradı konuştuk sesli fakat kırıldığım için telefonu kapatmak istedim ısrar etti kapatmamam için ben yarın konuşuruz dedim konuşmak istemiyo musun dedi bir şey demedim konuşmak istemiyorsan kapat o zaman dedi bende iyi geceler dedim o da aynen dedi sonra suratına kapattım ve o günden bu yana 3 gündür konuşmuyoruz ne yapmalıyım sizce o da hiç yazmadı sizce haksız mıyım dalga geçiyor gibi hissetim o gün kapatmak istedim o yüzden kırıcı gelmişti ama sonra ne o yazdı ne ben

Yorumla
    • Belin35
      Belin35
      1 yıl

@user28939 kız arkadasıyla ne konustugunu bılıyormusun güvenilcek bi tipe benzemiyo bu cocuk

Yorumla
  • Seda23344
    Seda23344 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Mesajlasmak telde konusmaktan ziyade yuzyuze gorusmek onemli birbirnizi tanimak istiorsaniz yuzyuze gorusmeniz lazim

1
    0 Yorumla
  • BADAKÇI
    BADAKÇI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

1 2 ne gardas ya. 1-2 kez sevisiyoz desen anlarim da

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Napayım adama dakika başı ara mi diyim sen ara diyo bna

Yorumla
    • BADAKÇI
      BADAKÇI
      1 yıl

Hak verdim abla sana. Onu demek istedim zaten. Karsiliklidir aslinda yani. Bunda ego kasmamak lazim nedir ki arayacan sadece

Yorumla
  • Handsome021
    Handsome021 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Yazık olmuş, ben olsam her gün arardım seni valla umrumda değil işin olsun ya da olmasın 😂😂

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bazen iş üstündeyken konuşuyoruz susuyo öyle

Yorumla
    • Handsome021
      Handsome021
      1 yıl

Yanlış kişiyle birliktesin, özelden konuşabiliriz dilersen bu konuyu 😁

Yorumla
  • NeclaTekinAydınoğlu
    NeclaTekinAydınoğlu Takip Et
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.

ilerlemez. hadi diyelim sizinki ilerliyor; şayet ilerliyor olsaydı böyle bir soru sormazdın 🙏🏻

0
    0 Yorumla
  • CanerDoğan1
    CanerDoğan1 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

ilerlemez gelecekte gormuyorum ılıskıden cok asker arkadaşlıgına donmuş

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama adam çalışıyor haklısın sana vakit ayıramıyorum diyo yanına gelince görürsün diyo nasil yoğun olduğu mu

Yorumla
    • CanerDoğan1
      CanerDoğan1
      1 yıl

benim yakın arkadaşım o ondan cok alıyor adam Ankara'ya gidip geliyordu sence bahanemı çok calısma izinli günnüde gelir geç o işleri

Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

Merhaba 3 aydır bir ilişkiz var fakat 3 gündür konuşmuyoruz bir rahatsız olduğum bir sebepten dolayı ayrılığı söz konusuna getirdim açıklama yaptı rahatsız olduğum konu kız arkadaşlarının sürekli ına yazması gece aramasıydı ama eğer için rahat edecekse ekran kaydı atarım dedi ve sohbetlerini attı bi sorun yoktu ve her şey okeydi sorun yoktu fakat ertesi gün dediğim şeye rağmen gitti kız arkadaşıyla gecenin 10undan 12sine kadar araştı dertleşti bunun için benden izin istemişti fakat ben bu kadar uzun süreceğini düşünmedim ayrıca sonrasında bana dönüş de yapmadı sadece anlatırımmm yazdı sonrasında hala geri dönüş yapmadığı için ona yazdım fakat oyundayım dedi bende kafa mı buluyorsun dedim sonra özür diledi beynim yandı 2 saat sesli konuştuk o kadar falan filan sonrasında beni aradı konuştuk sesli fakat kırıldığım için telefonu kapatmak istedim ısrar etti kapatmamam için ben yarın konuşuruz dedim konuşmak istemiyo musun dedi bir şey demedim konuşmak istemiyorsan kapat o zaman dedi bende iyi geceler dedim o da aynen dedi sonra suratına kapattım ve o günden bu yana 3 gündür konuşmuyoruz ne yapmalıyım sizce o da hiç yazmadı sizce haksız mıyım dalga geçiyor gibi hissetim o gün kapatmak istedim o yüzden kırıcı gelmişti ama sonra ne o yazdı ne ben

Yorumla
    • CanerDoğan1
      CanerDoğan1
      1 yıl

Senin iyi niyetini kullanmış o kişiden bir şey olmaz en azından senin için iyi oldu görüşme filan daha kötüsü olmadı en azından kolay unutursun bir dahada hayatına almazsın olur biter ama eminim elindeki kız gittikten sonra sana yazar sende tekmeyi vurursun

Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

yani erkek birine danışmak istedim hadi bak okey araşsınlar tamam ama sonrasında bana dönüş yapmıyor ya dalga geçer gibi daha dün konuştuk ama madem böyle davranacaktı tartışma esnasında neden kendini açıkladı sohbetin ekran kaydını falan attı anlamadım yoksa ben mi yanlış anlıyorum haksız mıyım ekran kaydı falan attı açıklama yaptı yani sonuçta o gün sadece ertesi gün kızla konuştuktan sonra bana dönüş yapmaması kırıcı geldi

Yorumla
    • CanerDoğan1
      CanerDoğan1
      1 yıl

Seven insan arar sorar sevdiğinin her zaman yanında olur hasta bile olsa yazar yani senin için yanlış kişi böyle olması daha iyi oldu hayatina bak

Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

anladım peki son kez yazsam bir şeyleri netleştirmek için ayrılıp ayrılmayacağımızı onun gözünde basit durur muyum

Yorumla
    • CanerDoğan1
      CanerDoğan1
      1 yıl

Sen kendini şu an basitten farklı duruma düşürürsün neden uzatıyorsunki sana değer verse yazar eder sizi cidden anlamıyorum genel olarak sizi seven ilgi gosteren varken size acı çektiren süründuren insanı seviyorsunuz kendinizi küçük duruma düşürmeyin oluruna bırak sana değer veren insanları hayatıniza alın

Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

şu ana kadar hiçbir sorunumuz olmadığı için bu düşüncem zaten yani bir ilişkimiz var iki taraf da yazmıyor ama ayrılmadık da o yüzden belirsizlikten nefret ettiğim için ama bi yandan da haklısınız evet

Yorumla
    • CanerDoğan1
      CanerDoğan1
      1 yıl

Sen uslanmazsin aşktan hayattan sogutucak seni bunuda buraya yazıyorum

Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

e napiyim her yerden çıkarayım mı yoksa tepkisiz kalıp hiçbir şey yapmasam mı kendisi napıyorsa yapsın yazıyorsa yazsın çıkarıyorsa çıkarsın hak ettiği tepkisizlik çünkü bence

Yorumla
    • CanerDoğan1
      CanerDoğan1
      1 yıl

Bu konuda beni bile haksız çıkardın eyvallah 😂 engelle ne cimarmasi ya ben anlayamıyorum ya sen anlamak istemiyorsun seven sevdiğine sahip çıkar ne olursa olsun yazar beliki yazmıyor demekki umarsamiyor değer vermiyor ya da hayatında biri var ne uzatıyon

Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

:D anladım neyse teşekkürler

Yorumla
    • CanerDoğan1
      CanerDoğan1
      1 yıl

Beni ilişkiden soğuttunuz teşekkürler

Yorumla
    • user28939
      user28939
      1 yıl

:D sorma ilk sevgilimdi ondan bu kadar sorguladim

Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bizde hiç konuşmuyoruz neden çünkü sevgilim yok benden bu kadar 🙃🙃🙃

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bütün gün konuşan ilişkide bitiyor canım bilmiyorum hamgisi daha iyi. Biz her gece görüntülü konuşarak uyuyorduk gün içerisinde işe herkesten önce gider ve beni görüntülü arardı aralara çıkınca arardı müsait oldukça arardı ama ben onu pek aramazdım bu yüzden bana hep yakınırdı neden birazda sen aramıyorsun diye. Ben aramasam senin arayacağın yok derdi ki haklı bir sitemdi aslında aklıma gelmiyordu sanırım zaten konuşmayı sevmediğim için aslında. Her neyse yinede ayeıldık işte

1
    3 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

Sende sanırım konuşkan değilsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet değilim sessizim gerekmedikçe konuşmuyorum, dinlemeyi daha çok seviyorum

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

Tamam senin huyun öyle, işin kısası sana göre değil imiş, bende böyle anlatmayı seviyorum, karşımdaki beni dinlesin sonra konuşmam bitince yorum yapması hoşuma gidiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Benimki de öyle bir sorun yok ama yüz yüze görüşsen öyle olmaz ama telefonda zamanlar tutmayabiliyor ya o müsait olmuyor ya ben ya ben uyuyorum ya o yüzden çok umursamıyorum

0
    0 Yorumla
  • unsalmujde
    unsalmujde Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu iş yürümez tatlım, zamanla birbirinizden soğursunuz. 🤷🏻‍♀️

0
    0 Yorumla
  • selinmisim
    selinmisim Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

1-2 kez araşmayı az bulmuyorum ben ya, hem senin hem de onun işi gücü var demek ki

0
    0 Yorumla
  • Board-Tennis
    Board-Tennis Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

İşi yoğun belli ki saygı duymak Lazım en iyisini yapıyorsun

0
    0 Yorumla
  • merakdolu
    merakdolu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 79%
    1 yıl

gayet yeterli değilmi günde 3 kere konuşma birde azışma daha ne olsun

0
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Ne yapacaksınız Manas destanı mı yazacaksınız? 1-2 defa gayet yeterli. Tüketmeyin birbirinizi.

0
    0 Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Konuşunca ne kadar konuşuyorsunuz peki aranızda bir bağ olduğunu hissediyor musun

0
    1 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      1 yıl

Bence bir iki sefer konuşmak yeterli ne yapcaksınız hergün sürekli konuşup konuşacak bişey yoksa yeterli

Yorumla
  • SalonHanfendisi
    SalonHanfendisi Takip Et
    1 yıl

Ara sira kontrol et bi hala iki kişi misiniz diye

0
    0 Yorumla
  • BODYKARTAL
    BODYKARTAL Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Çok muhabbet tez ayrılık getirir sizinkinde anormal bi durum yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Eğer asker polis sağlık çalışanı ise normaldir ama değilse sıkıntıli durum artı akşamları iş bittikten sonra da konuşulabilir aslında

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O mesleklerden değil ama bir inşaatın başında duruyor diyebilirim bazen iş makineleri falan kullanıyor yani birçok kişi de muhatap oluyor zaten mesajlaşmayı hiç sevmiyormuş bunu başından söyledi bana işte gün içinde arayabildiğimiz kadar araşıyoruz Bazen iki bazen üç defa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu durum dışında kötü bir şeyi yoksa devam et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Açık açık konuş bir de bu konuyu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aşkım çok konuştum Dedim sen bana değer falan vermiyorsun Saçmalama diyor biliyorum farkındayım Sana da zaman ayıramıyorum ama Gerçekten çok yoğunum diyor kafam çatlıyor diyor o kadar insanlar arıyor ki Onları bile açmıyorum diyor Ben de üstüne düşmek istemiyorum yani sıkılmasın diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim sevgilim asker 2 3 gün konuşmadığımiz yazismadigimi biliyorum bence tavırlarına davranışına bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bende eski ilişkimde çok takıyordum bu tarz şeylere gerçekten sevildiğini hissediyorsan takma kafaya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Işte Benim de kafamı karıştıran bu ilgisinde bir sorun yok Hani benimle güzel konuşuyor Ben de daha üstüne falan düşünmek istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Saygı ve sevgisini hissediyorsan takma dediğim gibi yoksa zehir olur ilişkin

Yorumla
  • siklaman
    siklaman Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    1 yıl

yeter bunu bulamayanlar da var. ne öyle mıç mıç 7/24

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hayallerimde ki o havalı çocukla henüz tanışmadım sanırım bu dünyada degil, 😃hahaha bu dünyada olmayacak gibi hissediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben de benim potansiyel fb beni çok arıyor diye dert yanayım. Herkesin derdi başka sahiden.

1
    0 Yorumla
  • panzerkopfwagen
    panzerkopfwagen Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Güzel zırt pırt arayınca ne oluyor ki vakitli vakitsiz?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kankacim mesela 3ten beridir konuşmuyoruz hatta ben aradım 8de bns dedi aricam saat oldu 12 hala ortalıkta yok

Yorumla
    • panzerkopfwagen
      panzerkopfwagen
      1 yıl

Hala aramadı mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sabah mesaj attı Ben de daha sonra aradım tabii yine ben aradım yani işte yalvar yakar vallahi billahi yoğundum böyleydim şöyle dedim erken uyudum Tamam dedim neyse

Yorumla
    • panzerkopfwagen
      panzerkopfwagen
      1 yıl

Kapat gitsin uzatma sende çalişiyordur gerçekten yoğundur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Gayet yeterli 3 kere arayınca konuşuyorsunuz her seferinde zaten

0
    0 Yorumla
  • minipekkkaa
    minipekkkaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Yeterli bence ya fazla konuşmada da değer alınca değer ağır gekiyo. sevgi kaldiramiyolar mesafeli olmak daha iyi ne kadar değer verirsen o kadar degrsiz olursun

0
    0 Yorumla
  • SercanAlakurt
    SercanAlakurt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    1 yıl

Makul bir seviye çok mırç mırç olmak sıkar bi zaman sonra. Ama yan yana gelince doyasıya tadini cikarin sohbetin keyfin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle olmayı düşünüyoruz zaten uzak mesafeyiz işlerim çok yoğun diyor farkındayım sana zaman ayıramıyorum ama benim için sabret biraz diyor falan

Yorumla
    • SercanAlakurt
      SercanAlakurt
      1 yıl

Yani mesafe var ise biraz zaten ve surekli gorusemiyorsaniz bu cok sağlıklı olmaz arayarak mesajla tolere edilmesi lazım ama yinede cok daha az vakit ayiriyorsa is yogunlugu filan diye bu önem sıralamasinda üstlerde olmadigin anlamina gelir çünkü vakitsizlik diye birsey yoktur öncelik sıralaması vardir

Yorumla
  • JustHasan
    JustHasan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    1 yıl

çok kişi yazmış zaten ordan çıkarım yapıyorum sizinki sevgiliden çok avli çifte dönmüş aynı evde yaşasanız tamamdır olay biter

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Abartma lütfen

Yorumla
    • JustHasan
      JustHasan
      1 yıl

babamla annemden gördüğüm kadar yorum yapıyorum mesaj atmaz babam arar bir şey lazım mı geliyorum diye sabah konuşurlar akşam konuşurlar bazen çiftçi olduğundan beraber yardım eder annem akşamları meyve çekirdek eşliğinde bi iki dizi izlerler babam kahveye gider sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama uzak mesafeyiz herkesin işi gücü var 7 24 ne konuşabiliriz ki araştığımızda zaten yeterince ilgi gösterdiğimizi düşünüyoruz

Yorumla
    • JustHasan
      JustHasan
      1 yıl

bende onu diyorum ne kadar uzayabilir ki zaten zamanla biribirinizin hayatını bilirsiniz konuşulacak konu azalır gün içinde yaptıklarınızdan bahsedersiniz önemli bir şey varsa onu anlatırsınız yoksa dizi çerez falan ortamda neler olmuş onu konuşursunuz bizim komşu ölmüştü mesela benim bursaya geldiğim gün gibi

Yorumla
  • kimsey1lgilendirmezz
    kimsey1lgilendirmezz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Böyle ilişki yürümez. Seven erkek illa muhabbet konusu bulur ya da yoğun olsa bile bir boşluk bulur. Seven erkeğin yapamayacağı şey yoktur.

1
    0 Yorumla
  • sera8791
    sera8791 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    1 yıl

Ne kadar sevgilisiniz seven sesini duymadan yapamaz ama mantık bu işler daha yavaş

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayatım 1 ay olacak neredeyse ama işte çalışıyor yetiştirmesi gereken bir işi var ben arayamazsam sen ara diyor

Yorumla
    • sera8791
      sera8791
      1 yıl

Ne işle uğraşıyor ki yoğun bir iş olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşaat canım makineleri falan kullanıyor

Yorumla
    • sera8791
      sera8791
      1 yıl

He anlıyorum çok bağlanma anın tadını çıkar. İyi hissdiyorsan devam ama baktın yanlış hisler var kesinlikle haklısın ona göre dikkat et

Yorumla
  • yarenx_x
    yarenx_x Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 yıl

boş ver yenisine bak başkası vardır onun hayatında istekli olsa yazar arar görüşmek için ısrar eder

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya yeter her kıza yazmissn aaa derdin nedir

Yorumla
  • Sel_in77
    Sel_in77 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    1 yıl

Belki çok araştiginiz için olabilir arayıp konuştuğunuzda mesajda konuşcak konu kalmiyodur belki

0
    0 Yorumla
  • FahriZembelek
    FahriZembelek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

İlerlemez merak yok heyecan yok hepsini yitirmişsiniz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canım biz başından böyleyiz hicte sıkılmadık adamın işi gücü var biliyorum sana zaman ayıramıyorum diyo sürekli konuşsakta konuşacak bir şey bulamayız bazen merak iyidir

Yorumla
    • FahriZembelek
      FahriZembelek
      1 yıl

Sürekli konuşmaya gerek yok zaten. Gün için bi iki konuşup akşamları bi kaç saat birbirinize zaman ayırsanız yeter. Herkes yetişkin burada kimse eli telefonda 7/24 gezmiyor. Herkesin işi gücü var sürekli yazışmaktan bahsetmiyorum.
      Senin için okeyse bizim için farketmez ama gelip soru sormuşsun. Aklın karışmış herkes aynı şeyi söylüyor.

Yorumla
  • bgzicikazndm2025d
    bgzicikazndm2025d Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Yani açıkça belli neden olduğu ilerlemez istersen Tarot bakarim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tarot mu bakalım nasılll

Yorumla
    • Isinebakkarsim
      Isinebakkarsim
      1 yıl

Tartot bakıyor musun

Yorumla
  • Mdmdkddk
    Mdmdkddk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Yol yakınken ayrıl ilgi başta yoksa hiç olmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canım 7/24 konuşamayız ki zaten Herkesin kendisine göre bir hayat biçimi var iş güç var arkadaş çevresi var

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

@Mdmdkddk maalesef her insan senin gibi düşünmüyor ve düşünmemesi daha güzel

Yorumla
  • Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle günde sadece 1-2 kez konuşuyoruz, böyle ilişki ilerler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimle bazı günler gün içinde genelde hiç konuşmuyoruz sorun olur mu? 5 cevap verildi
Sevgiliyle günde 1 defa konuşmak normal mi? 28 cevap verildi
Sevgilim her gün konuşmak mı zorundayız dedi, bu ilişkide sorun bende mi onda mı? 8 cevap verildi
Gün içinde sevgiliyle konuşma sıklığı? 5 cevap verildi
Sevgiliyle her gün görüşmek normal mi? 12 cevap verildi
Sevgilim bana çok nadir yazıyor ben yazsamda konuşma çok sürmüyor ama onu çok seviyorum günde 1... 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Toplu gıda zehirlenmeleri sıradan bir haber haline mi geldi?
  • Kızlarım bunu alın aldırın makyaj temizleme yağı alın olur mu?
  • Erkeklerin vereceği bu cevabı çok merak ediyorum ama dürüst olun?
  • Ayak fetişistlerine kötü haber bu sene Italya'dan geldi. Nereye gitsin simdi bu garipler 🥺?
  • Kredi kartımın borcunun her ay yarı yarıya ödeyeceğim borçu kapatamıyorum bir şey olur mu?
  • Evli olmama rağmen neden erkekler adım atıyor?
  • Aşk size nasıl hissettiriyor?
  • Nabız hızınız nasıl?
  • Sarılıp uyumak istediğiniz birisi var mııııı?
  • Giyinme odası önemli bir mevzu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨