Birinden birine olmaz demem gerek
İkisiyle de buluştuktan sonra buna karar versem olur mu?
Sevgilim olmadığı için tam olarak aldatma gibi görmüyorum ama yaptığım şeyin çok çok kötü olduğunu biliyorum üzülüyorum lütfen yargılamayın
Birinden birine olmaz demem gerek
İkisiyle de buluştuktan sonra buna karar versem olur mu?
Sevgilim olmadığı için tam olarak aldatma gibi görmüyorum ama yaptığım şeyin çok çok kötü olduğunu biliyorum üzülüyorum lütfen yargılamayın
Kötü değil flört bu olabilir ama ikisine de aşkım canım cicim diyorsan iş başka veya işte biriyle karar verdin ama hala diğeriyle konuşuyorsan aldatma olur
Öncelikle, kendini kötü hissetmene gerek yok, sonuçta kimseye bağlı bir söz ya da taahhütte bulunmamışsın. Ama bu iki kişiyle olan durumunda biraz kendine karşı dürüst olman ve seni hangisinin daha çok etkilediğini anlaman önemli. İkisiyle buluşup daha net bir fikir sahibi olmak isteyebilirsin, bu gayet normal bir durum. Ama bu süreci uzatmamaya çalış, çünkü iki tarafı da umutlandırmak istemezsin. Kalbinin sesini dinle ve hangisinin senin için doğru olduğunu düşünüyorsan, ona bir şans ver. Duyguların seni yönlendirecektir. 💙 Hangisinin yanında daha mutlu olduğunu hissettin, bu çok önemli.
Cevap
7Cevap
Eski sevgilin ile neden bulusuyorsun peki mesela bunu kendinde bir sorgula hani bulusacaksanız neden ayrıldınız
Değiştiğini gördüm tekrar denemek istedim O'na tekrar içim ısındı ama beklenmedik anda başkası çıktı
Bunu sorgulamak bile senin içindeki güzellik. Sorun yapma ikisiyle de buluş konuş. Aldatmış olmuyosun.
İçinde bulunduğum durumdan nasıl kurtulucam kötü bi durum değil miii?
Neresi kötü? Bu zamanda bu kadar temiz düşünme üzülen sen olursun. İkisiyle de konuş sevgili olmadan kimseye karsı sorumlu değilsin.
Ben birinden biriyle olmak istiyorum karar veremiyorum en hızlı şekilde birini silmem gerek bana tavsiye verir misin nasıl yapayım
Dedim ya devam et ikisiyle de görüş. Hangisi daha ciddi, belki birinin derdi baskadır. Belki biri edep adap bilmiyordur. Görüş karar ver. Uzaktan sohbet herkeste vardır yakından tanırsın.
Ama ikisine de umut vermiş olucam nasıl reddedeceğim ne bahane uydurup istemiyorum diyeceğim
Yapma saf olma onların niyeti ne acaba bilmiyosun bile. Erkekler başta hep ilgilidir bakarsın senden onlsr uzaklasır şu an sadece kendini düşün.
Eski sevgilim bu yaptığımı duyarsa beni asla affetmez o yüzden hızlı olmam gerek
Kimse bişey bilmek zorunda değil. Ama neden eski sevgiliyle tekrar? Genelde pek hayır getirmez
Değiştiğini düşündüm O'na içim ısındı denemek istedim hiç hesapta yokken başkası çıktı
İkisiyle de görüş uzatmadan. Ama eskiden hayır gelmez ben bunu derim
Nasıl buluşucam ikisiyle de nasıl ayarlıycam ya anlarsa biri bana yardımcı olur musun
Nerden anlasın? Ve saf olma sanki onlar bi senle mi konuşuyor sanıyorsun? Abartma sanki çok adı bişey yapıyomuş gibi
İkisiyle de konuşunca çok kötü hissediyorum hiç benlik değil
Kimseyi aldatmıyosun. Ya biri ciddi değilse? Görüştün diye sevgili olmak zorunda değilsin kimseyle. Tanımak istiyosun sadece abartma
Haklısın
Yarın yeni tanıştığımla buluşucam cuma günü de eski sevgilimle hangisi içime sinerse artık ama yazınca ikisi de aynı anda yazıyor ve ikisiyle de ilgilenemiyorum çaban yok diyolar
Baya zorlu rakipler desene 😅
Olur hatta aynı yerde buluşun üçünüz
Dalga geçme
Yo cidden belki üçlü daha mutlu olursunuz
ya git dolaş ne olucak
Bi kız senle konuşurken başkasıyla da konuşsa kötü hissetmez misin
hayır yeni başladığımız için sorun yapmam ki o sıra bende de bir kaç tane vardır
İkisine de umut vermiş oluyorum ne birine ne bahane uydurucam ne deyip reddedebilirim
yani yapabilrisn buda normal
bu işin sonu üçlü ve güçlü olabilir
Olmaz kral ayıp
Bu durumdan en kolay nasıl kurtulucam
İkisiyle de buluşma ayarladım
Üzüldüm şahsen :(
Neden
Yani senlik değil ama bir umut bağlayıp buluşan kişiyle sonradan aranın soğuması. Belki uzaklaşsın diye hmm gibi cevaplar ile sohbetin bitirilmesi. Benzerlerini yaşadım da o açıdan hiç hoş değildi :/
Bu içinde bulunduğum durumdan nasıl kurtulucam ikisine de buluşma sözü verdim
Biri eski sevgilinse diğeriyle görüşüp tanışmak mantıklı gibi. Ama tabi tartıp ölçmek senin elinde. Böyle yapmasan da olmaz olur da ciddi bakıp eş adayı bile olabilir haliyle
Tamam ne var bunda
Kötü bi durum değil mi?
Sevgilin değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?