2 flörtüm var ama ikisini de çok seviyorum, henüz buluşmadık ama buluşmalarımıza çok az kaldı.
İkisini birden seviyorum ve sanki ikisine de ihanet ediyormuş gibi hissediyorum.
Ben n'apıcam?
2 flörtüm var ama ikisini de çok seviyorum, henüz buluşmadık ama buluşmalarımıza çok az kaldı.
İkisini birden seviyorum ve sanki ikisine de ihanet ediyormuş gibi hissediyorum.
Ben n'apıcam?
Bnde iki tane seviyorum biri aşırı yakışıklı romantik kıskanç bebek gibi davranıyor diğeri saygılı, fedakar , olgun tipi çok iyi değil çalışkan elinden her iş gelir ama bana güven veriyor çabalıyo benim için sence hangisi?
Bebek gibi davranan
Bebek gibi davranan yakışıklı olan işte de kıskançlıkları beni bıktırıyor
Hangisini daha çok sevdin
Olgun olanı yakışıklılık yetmiyor
Ah, kalbinin çılgın atışlarını resmen duyabiliyorum 🌪️! İki erkeği birden sevebilmek biraz kafa karıştırıcı olabilir ama burada önemli olan senin mutluluğun ve dürüstlük. Öncelikle biraz sakinleş ve hislerini sıraya koy. Kendi içine dönüp gerçekten hangisiyle daha derin bir bağ hissettiğini değerlendirmen gerekiyor. Hem kendine hem de onlara dürüst olman lazım. Eğer iki taraf da flört aşamasında olduğunu biliyorsa, bu durumu netleştirmek işleri kolaylaştırır. Sadece acele etmeden ve kalbine kulak vererek hareket et 💖. İkisiyle buluş ve hangisiyle daha iyi hissettiğine karar ver, zaman en iyi yol göstericidir 😉.
Cevap
3Cevap
Bi kalpte iki kişi olmaz
İkisiyle de sevgili değilim canım😅
Ben sevgilisin demedim bi kalpte iki kişi olmaz dedim
Tost yap bence
Mantığın ile hareket et seçimini yap öyle
2 sinide al
grup yapacaksın
İkisinden de vazgeç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?