Günlerce aramıyor ben arayınca müsait değilim vs diyor o zaman ilişkiyi tamamen keselim diyorum onu da kabul etmiyor en sonunda bunları yazıp engelledim. Haksız mıyım?

Günlerce aramıyor ben arayınca müsait değilim vs diyor o zaman ilişkiyi tamamen keselim diyorum onu da kabul etmiyor en sonunda bunları yazıp engelledim. Haksız mıyım?

Ahh be biz biri olsada keşke yazabilsek modundayız ?
Adam sanırım sizi yedek yapmış?
Ve yedek kulübesinde canınız sıkılmış
Ben şunu anlamıyorum
İnsanlar neden kıymetini bilmicek insanı bulur ve ona katlanır ?
Bundan sonraki mottom şu
Bana bi adım gelene bende bi adım giderim
Olay bu
Bundan sonra böyle insanlara lütfen prim vermeyin
Canım, durum seni bayağı üzmüş gibi görünüyor, anlıyorum... İlişkiler karşılıklı emek ister ve eğer karşıdan yeterince ilgi, sevgi alamıyorsan bu hayal kırıklığı yaratabilir. Yazışmalarındaki kırıcı dil biraz ağır olmuş ama öfke birikince böyle şeyler olabiliyor. Bence sen hak ettiğin değeri göreceğin bir ilişkide olmayı hak ediyorsun. Kendine haksızlık yapma! 🫶💔
Cevap
4Cevap
Kabul etmiyor diyorsun , kabul etse ne olur etmese ne olur.. sektirsin gitsin ya
Saygı da kalmamış ağzını bozmana gerek yoktu engeli açıp tekrar yazarsan çok komik duruma düşersin
Sktr git dediğim hiç kimseye tekrar yazmadım ona da yazmam. Ağzımı bozmaya geç bile kaldım 2 senedir hayatımı skti
Canım ben 2 senede 100 kere konuşmayı kestim her seferinde kendisi geri döndü özel numaralardan aradı ordan engelledim başka numaralardan. Onun karakteri o kaybedince kıymete biniyoruz geri dönünce gootu kalkıyor ben hiç bi şeyi kabul etmiyorum da karşı taraf laf anlamıyor ve adam değil bir kadın olarak bu durumda bile beni suçlu çıkarmışsın valla pes
Doğru haklısın
Haksızsın. Bu kadar saçmalamak yerine sessiz sedasız iletişimi kesmek gerekiyor
2 senedir o bana neler yaşattı bi küfür etmeyi ne kadar büyütmüş burdaki yorumcular az bile yapmışım
Aşk işte insana her saçmalığı yaptırıyor maalesef.
Sevgili değilsin ayrı hikaye tavır ve küfürler ayrı hikaye.. Adam için hayırlı olmuş:))
Ee sen bunları kendine yaptırıyorsqn gene adamın ne suçu var.. Mal bu.. Sende 2 senedir göz yummussun.. Kötü bir adama sen kötüsün diye kızmak enteresan oluyor :))
Doğru haklısın insan bazen yanlışta olsa duygularının peşinden gidiyo ama duygu dediğin olay sadece aptallık 2 sene çöp..
boş ver sonunda bir şekilde fark etmissin.. Tecrübe say önüne bak.. :))
Sevgili değilmişsiniz zaten adamı neden bu kadar sıkıyorsun bırak ister yazar ister yazmaz
Görüşünce sevgili gibi davranıyor ama
Haklısın boş adamın tekiymiş müsait olmuyan ilgilenen kişi fırsat bulup arar
İyi yapmışsın, at gibi giden it gibi gider. Hayat kısa tadını çıkar canım. Bir daha da dönme ona
Sen resmen ego kasmissin
Bunun egoyla ne ilgisi var 2 senedir umut verip duruyo sktı hayatımı
Adam haklı.
Niye
O engeli kaldıracak ve konuşacaksın
Hayır ben bi daha o kişiyle iletişime geçmem psikolojimi bozuyor oda geçmesin diye her yerden engelledim
Ama dayanamicaksin işte konuşmak istiyeceksin ve engel olamican
İnsanın içinde bir şeyler bitince istese bile hali kalmıyor yorgun oluyor tam olarak öyleyim
O yorgunluk geçecek ama bir insan birini gerçekten sildiği zaman engellemek bile boş gelir sadece rehberden siler
Başka bir kızla ilişkisi olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?