Sevgilimle yeni barıştık ve ayrıyken biriyle flört ederek konuştuğumu sanıyor?

Çok güzel bir yaklaşık iki yıllık bir ilişkim vardı ve bir şekilde kendimi dolduruşa getirerek sorun yokken boşu boşuna içimde bir şeyleri büyüterek yanlış anlayarak erkek arkadaşımı terk ettim on dört günün sonunda arayıp hata ettiğimi bu şekilde neden düşündüğümü anladım ve halletmeye başladık birbirimize sorular sorarken neler yaptığımız konusunda on dört gün içerisinde müzik uygulamasından arkadaş edindiğimi ama sonrasında hayatımdan çıkarttığımı anlattım müzik uygulamasını kafam dağılsın diye indirdim o kişiye sadece arkadaş gözüyle baktım ona ilişkimden de bahsettim arkadaşça gördüğümün de anlaşıldığı mesajlarım vardı. Zaten o hayatımda olsa da olmasa da başka birine o gözle bakabilecek biri değilim sadece bir kişiye aşığım aldatma başkasına ters bi şekilde bakma vs işim olmaz ayrıldıktan sonra asla evlenemeyeceğim gözüyle bakıyordum mesela her neyse bunu anlattığımda sorular sordu flört ettiğimiz kanısına vardı ben de bunu ispatlama adına birkaç ss attım görüşürsek planlarınız vardı demek işte gece üçte arayabildi demek bu samimiyeti verdin demek birsürü suçlamalarda bulundu ve şu an konuşmuyoruz bana inanmadığını söyledi ilişkimiz boyunca bir defa bile şüpheye düşürmedim onu bu konuda bunu söyledim ona beni biliyorsun sen olsan da olmasanda başka şekilde kalkıp birisiyle ilgili düşünmem diye ama dinlemedi şuanda konuşmuyoruz bana konuşmak istediğin zaman yaz bekliyor olacağım dedim ve konuşmamız bu kadar ilk defa bu kadar çaresiz ve mide bulandırıcı bi durum içerisinde hissediyorum kendimi başka gözle bakmam yazarken bile midem bulanıyor bu zaten bilinmeliydi bu cümlryi kullanmama gerek kalmamalıydı diye fikir verebilirseniz çok sevinirim kıskanç biri olduğunu söyleyeyim belki ona göre bir şey düşünülür bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim
Sevgilimle yeni barıştık ve ayrıyken biriyle flört ederek konuştuğumu sanıyor?