Ciddi bir şeyler düşünmüyordum onlara da söyledim ama şimdi ikisiyle de iş ciddiye biniyor ikisi de çok hoş insanlar birbirlerinden haberleri yok ama olursa ikisi de çok kötü hissedecek biliyorum. of illa seçim mi yapmam gerek?

Ciddi bir şeyler düşünmüyordum onlara da söyledim ama şimdi ikisiyle de iş ciddiye biniyor ikisi de çok hoş insanlar birbirlerinden haberleri yok ama olursa ikisi de çok kötü hissedecek biliyorum. of illa seçim mi yapmam gerek?

Öncelikle kendini içine sokabileceğin en kötü duruma soktuğun için seni tebrik etmek istiyorum..
Sonra iki kişinin duygularıyla oynadığın ve onları incittiğin içinde sana kızıyorum..
[Sonra erkekler diyorsunuz (her soruda çıktığı için diyorun)]
Neyse
Muhtemelen ve büyük olasılıklada ikisiylede iş ciddiye binmiyor.
Sen içinde bulunduğun durumda kendini bir paradoksa doğru sürüklüyorsun..
Yapacağın doğru karar
Daha doğrusu ise
Bu kendine yapacağın en büyük iyilik olacaktır ileride vicdanın daha rahat olabilir.. kendini affedebilirsin.
Bunlar aydınlık yollar
...
Karanlığı seçmek sana kalmış...
ben ikisine de gerçeği söylemek isterim ama ikisini de kaybetmek istemiyorum
Cevap
13Cevap
senin ciddi sandığın şey aslında ciddi değil onlar senle seks yapcak bu senin için ciddi bir şey. ama senin için :)
ne alakası var ikisi de lafını bile etmedi henüz
yine de tek amaçlarının bu olduğunu çıkarabileceğin hiçbir şey yok ortada. herkesi kendin gibi düşünüyorsan yorum yapma
İkisini de buluşmaya çağır. İkisi ile de ciddi olduğunu belirt. Aralarında yarışma düzenle seni hak eden kazansın. Yarışma da şey olsın aşkıfelek
Citiye dönme beklet ikisinide gittiği yerekadar devam böyle
citi nedir ya katlettin türkçeyi cahil insan
Yaşlar kac? Nasıl ciddi seyelr sevgili mi yoksa takılma birlikte olma vs mi?
ben 23 onlardan biri 26 biri 28
Kalıpta evlenecek halin yok muhtemelen takılmalik olacak?
hayır neden evlenmeyeyim? evlilik düşünen biriyim ve ikisi de bana çok iyi geliyor
İki kişi birden nasıl evlilik için ciddi gelebilir ki? İkisinide sevmediğini gösterir sadce mantık çerçevesi içinde bakıyorsun sanırım ikiside ile yakınlaşma hislerin hangisine yoğun ve heyacan hangisinde daha fazla ise o olabilri
bence zamana bırakmak en iyisi. zamanla biri ağır basacaktır
Zamanla birisi ağır basmaz ikisinden de vazgeçmeyecek duruma gelip işin oy içinden çıkamayabilirsin. Bence tavsiyeme uy çocuk değilsin ne olacak
tamam biriyle 2 kere buluştum diğeriyle yarın buluşucaz bakalım nasıl geçecek. hangisi evlilik konusunda daha ciddi düşünüyorsa onunla olurum
Ne kadardır görüşüyorsun bunlarla flört ediyorsun 2 kere buluşmak ile ne anlayacaksın
ben çok aceleci ve hızlı yaşayan bir insanım, 1 ay olmadı ikisiyle de
Sen kafayı yemişsin çocukta değilsin bu yasa kadar nasıl evlenmedin peki aceleciysen ilk flortlerin mi? Çok aceleciysen neden diğeri ile hala buluşmadin ya da yakinlasmadin?
ben en ufak hatada silip atan bir insanım affetmiyorum mükemmel olsun istiyorum
O zaman daha kimseyi svememissin mükemmel diye briisi yok sende değilsin
sevdim ağzıma s*çtı ondan sonra böyle oldum zaten. kimsenin hata yapmasına beni üzmesine izin vermiyorum ama ben de onları üzmek istemiyorum
Yani aslında şu an birbirinden habersiz iki kişiyle konuşuyorsun bu normal mi? Yani anormal değil ama çokta normal sayılmaz ve kararsızda ve bu yaşta bu devirde ekonomide evlenme hevesi neden?
hemen evleneyim demiyorum ki ben. ama evliliğe doğru gitsin, takılmalık ve geçici olmayalım diyorum. ayrıca konuştuklarımdan birinin kendi evi var. diğeriyle de tutarız birlikte ne olacak. çalışan insanlarız
Öyle artık 2 asgeri ücretle olacak şeyler değil ya bunlar sonuç mutsuz evlilik ister istemez mantıklı bakacak olursan. Sen takılmalik ve geçici olarak birilerine daha 23 yaşındayım diyorsun 1 ay olmuş flört başlayalı evliliğe doğru gitsin diyorsun. Hayatında hiç briisi ile birlikte olup yakınlaştin mi?
asgari aldığımızı kim söyledi?
Örnek verdim neyine atarlandin şimdi?
İstanbul'da mi yaşıyorsun?
evet
Neyse seni bazı şeylere ikna etmek ya da doğru yerden baktırmak imkansıza yakın gibi
okk
Ama bu şekilde gidersen ikisinde de koparmayacaksin ve ikisinden de olacaksın muhtemelen elinde gidcekeler
nasip kismet bakalim
Neyse e
Evet bi seçim yapman gerekiyor, akıllıca yönet bu süreci
evet ama ya seçim yaptığım kişi beni pişman ederse ve diğerine haksızlık olursa?
E peki bu ikisi tamamen dört dörtlük mü? İkisi çok hoş diyorsun ama illaki birinden birinin ya da ikisinin de flörtleşirken bi kusurunu görmüşsündür mutlaka, seçim yaparken uzun vadeli bi şey istiyorsan o kusurların türünü hesap etmen gerekiyor. Şu kusur ya da davranışlar ilişkimizi olumsuz etkileyebilir diye
evet ama şu an ikisi de kusursuz gibi, bana çok iyi geliyorlar her şeyiyle. güzel Allah ım vermedi vermedi bu sefer ikisini birden verdi ya
🤣🤣 kader işte. Neyse artık birini seçeceksin pişman olursan da onu bırakıp diğerine geçmeye çalış. Bak fark ettiysen geçmeye çalış diyorum çünkü, eğer anlattığın gibi kusursuzsa karakter sahibi bi adamsa ilk başta kabul etmeyecektir seni ve uzun süre oyalayabilir ya da hiç kabul etmeyebilir seni
Kıyasla hangisiyle kafanda yatarsa devaam et oburune yol
Bende biri benle ilgilenio diye 2. flort yapmaya korkuyorum, nasil caktirmiyosun soylesene
ikisini elinde tutman, ikisinide sevmediğin anlamına geliyor zaten.
Bi biz ciddi ilişki bulamadık hep sayko tipler
böyle negatif konuşmamalısın, dişil enerjine güvenmelisin
Tm
ama sen zor bulursun gibi ya
Aynn
İkisi ile de yolları ayır
neden
O zaman birine haksızlık etmemiş olursun. Aklın öbüründe kalmaz
bu sefer ikisinde de kalır 😢
Başkasını bulursun kalmaz
en ıyısını sec aralarında
İyi olan kazansın 😄
Çok kötü hissetmezler
neden
Başka kız bulurlar, çok hoş insanlar demedin mi
evet öyle bulurlar illa ki ama sonuç olarak kısa süreli de olsa bir üzüntü yaşayacaklar. özellikle bir tanesi çok bağlı, diğeri neyse de bunu hiç üzmemem gerek ama diğeri de bana çok hoş geliyor
Paralarini ye tekme
bana her anlamda çok iyi gelen insanları neden para yiyip tekmeleyeyim mantık bunun neresinde?
Zengin olanı seç
çok saçma
İlla birisini seçeceksen senin kriterin ne olacak?
bilmiyorum ikisi de çok hoş bana çok iyi geliyorlar ve bu yeterli
O zaman ikisiyle de devam edeceksin
ikisiyle de tam gaz devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?