Aşk İlişkileri Sevgilim varken başka erkeklerle konuşuyorum. Aldatmış sayılır mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Emir aşkım kusura bakma aldatmaya girmez sandım Güncellemeler+1 yıl Ayrıldım terkettim Sevgilim varken başka erkeklerle konuşuyorum. Aldatmış sayılır mıyım? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Susidil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Aşkım yıldırım gel sen * . ma çak :D yoksa vallahide billahi de ilkim sensin çukulata şelalem :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Soyadı yıldırım benimkinin mdkdjnfndn Yorumla Keremm_88 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Insan bazen sebepsiz yere konuşur aldattığın için değil ilgi göremediğin için ya da alışkanlık olmuş sana erkeklerle konuşmak keşke bu söyledigin aldatmaya girse yalan söylemekte bir aldatmadır oynatmak sevdigini kalpten seviyorsan sorun olmaz 0 0 Yorumla
mert035 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Aldatmaya girer ama insanoğluyuz belki emirde yapıyordur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok onun kuzeni baktırmıyo kızlara Yorumla UeisenbergP +1 yıl Sen öyle san karşm :d Yorumla mert035 +1 yıl Demek var sürekli kuzeni yanında değilki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Empati yap ;)Emir başka kızlarla konuşsa ve o kızlar emiri elde etmeye çalışsa kabul edebilir misin? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılırıım Yorumla
Sschopenhauerr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Altına yatman gerekmez. Bu soruyu sorduğuna göre evet 0 0 Yorumla
Meliyna Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Sevgilim yok ama olsa asla başka erkeklerle konuşmam (arkadaş durumları hariç) 0 0 Yorumla
ilaydasena06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl seven sevdiğine sadık olsa dünya daha güzel yer olacak 0 0 Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bu düpe düz aldatmak zaten. Aldatmak sadece yatma ile de olmaz. 0 0 Yorumla
bulut3478 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 46% +1 yıl yaptigin doğru birşey değil aynı şeyleri sevgilin yapsa nasıl bir tepkin olur? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende hayatimdaki insanlara 2. Bi erkej teklif ediyorum kabul etmiyorlar nerden buluyorlar sizin gibi hatunlari bilmiyorum 0 21 Yorumla Soran +1 yıl İnstadan buldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana denk gelmez Yorumla Soran +1 yıl Antalyada olsan cok gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmirdeyim zaten ama iş ciddiye binince korkuyorlar kıymetini bilemiyor seninki Yorumla Soran +1 yıl Ciddiye binmek ne oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olayi gerçekleştirmek yani Yorumla Soran +1 yıl Hmm sen ne olay istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 erkek 1 bayan iste Yorumla Soran +1 yıl +18 mi ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tövbe yarabbim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi gizli gizli yapmasini istemiyorum iste 😉 Yorumla Soran +1 yıl Ben +18 ömrü hayatımda yapmadım kardeş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İllaki yapicaksin Şu an olmasa ilerde Yorumla Soran +1 yıl Evlenince😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozamanda esini aldaticaksin sıkılıcaksin Yorumla Soran +1 yıl Aldatmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu yapıyorsan onuda yaparsın merak etme Yorumla Soran +1 yıl Yemin olsun yapmam niye yapayım resmi bağ var aramızda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun resmiyetle ilgisi yok ilerse anlarsin Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla
1pesimisttt Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Başka erkekler dediğin arkadaşların değilse aldatma olur tabi 0 0 Yorumla
Saiki48 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Flört ediyorsan ve sevgilimden izinsizse aldatmış olursun benim gözümde 0 0 Yorumla
Elida000 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Giriyor😂neden sevgilin varken baska erkekle konusma ihtiyaci duydun ki😂 0 0 Yorumla
MermaiD_0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Emire üzüldüm bak şimdi bddndj daha iyilerini hakediyordu senden.😄 0 5 Yorumla dalton54 +1 yıl Blki oda yapıyor Yorumla MermaiD_0 +1 yıl Yapsın iyi olmuş ndjxjz millet birbirini aldatiyor zaten en iyisi sap olmak😄 Yorumla dalton54 +1 yıl Bir senle ben kaldık sap 😋 Yorumla MermaiD_0 +1 yıl Boşver sap olmak daha iyi. En azından aşkım aşkım diye peşimde gezip yalanlarına maruz kaldığım bir sevgilim yok sjsjs Yorumla dalton54 +1 yıl Ama bazı isteklerimiz de gerçekleşmiyor işte 🤭 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevgilin varken başkası ile konuşmak aldatmaya giriyor 0 0 Yorumla
Vindicta Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cuckold olmuş o erkek tabi haberi varsa ve izin veriyorsa. 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tabii ki aldatıyorsun, böyle bir şeyi kadına yakıştıramadım. çapkınlık erkeğe yakışır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek her haltı yer kadın yapamaz mı size inat orspu olup herkesi aldatmazsam serefsizim Yorumla Soran +1 yıl Ciidiye binmek falan ne oluyo Yorumla
αlwαчsníght Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evettttt umarim sevgilin bir şekilde fark eder de kurtulur senden onun için dua edicem 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Terk ederim o anlamadan Yorumla αlwαчsníght +1 yıl Sen öyle san siz kızlar biz erkekleri çok saf yerine koyuyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kadınlar daha beter, hep arayışlar.birde bize laf edersiniz. siz daha betersiniz 0 0 Yorumla
Excellent007 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İçindeki istekten dolayi oluyor dayanamiyosun artik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Excellent007 +1 yıl Ondan Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim neden hiç sevgilim olmadı. Bu sevgili nerde satılıyor? Keşke pazarda satılsaydı, 1 kilo alırdım ya. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Heryerde var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerde var ama bende neden yok? Yorumla Soran +1 yıl Bilemem sende vardır bi sorun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende sorun yok, çok asosyalim. Nasıl sevgili yapabilirim? Yorumla
sersildik24 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Aaaa baska kıza dokunmak aldatma sayilir miydi ben de bunu bilmiyordum 0 0 Yorumla
Луна_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Eğer arkadaşça konuşuyorsan aldatma değil ama flört edersen aldatmadır 0 0 Yorumla
46İ52M Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Devam et azı çoga çıkar hatta watsap grup oluştur öyle daha rahat olursun 😄😄😄😄😄 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabiki cinsellikte varsa bitti 0 0 Yorumla
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Bence heyecan olur başka bir şey olmaz ki. 0 0 Yorumla
Âşık-ıMehcur Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yokk canım ne aldatması sende haremm kur sen 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Konuştuğun yerler önemli. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Senin için aldatmanın tanımı ne 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evet sayılırsın 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Girmez merak etme, insanca konuşuyorsan tabi. 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bisey olmaz sana serbest 0 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Nasıl ve ne şekilde konuştuğuna göre değişir 😅 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Flörtleşiyorsan aldatıyorsundur 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tülayyy aşkım evine dön gibi olmuş😂🤣 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Emir aşkısı gör bak aşkısı gör 0 2 Yorumla leylaaaaaaaa61 +1 yıl HAHAHAHAHAHAA Yorumla Soran +1 yıl Affet Emir Yorumla
yasin_s Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Evet girer 0 2 Yorumla yasin_s +1 yıl Terbiyesiz bide soyluyor Yorumla Soran +1 yıl Sanane lan Yorumla
patdiyepatlicam Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Emir aski kusura bakma biraz da salakmis sevgilin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşkım yıldırım gel sen * . ma çak :D yoksa vallahide billahi de ilkim sensin çukulata şelalem :D
Soyadı yıldırım benimkinin mdkdjnfndn
😂😂😂
Insan bazen sebepsiz yere konuşur aldattığın için değil ilgi göremediğin için ya da alışkanlık olmuş sana erkeklerle konuşmak keşke bu söyledigin aldatmaya girse yalan söylemekte bir aldatmadır oynatmak sevdigini kalpten seviyorsan sorun olmaz
Aldatmaya girer ama insanoğluyuz belki emirde yapıyordur
Yok onun kuzeni baktırmıyo kızlara
Sen öyle san karşm :d
Demek var sürekli kuzeni yanında değilki
Empati yap ;)
Emir başka kızlarla konuşsa ve o kızlar emiri elde etmeye çalışsa kabul edebilir misin?
Ayrılırıım
Altına yatman gerekmez. Bu soruyu sorduğuna göre evet
Sevgilim yok ama olsa asla başka erkeklerle konuşmam (arkadaş durumları hariç)
seven sevdiğine sadık olsa dünya daha güzel yer olacak
Bu düpe düz aldatmak zaten. Aldatmak sadece yatma ile de olmaz.
yaptigin doğru birşey değil aynı şeyleri sevgilin yapsa nasıl bir tepkin olur?
Bende hayatimdaki insanlara 2. Bi erkej teklif ediyorum kabul etmiyorlar nerden buluyorlar sizin gibi hatunlari bilmiyorum
İnstadan buldu
Bana denk gelmez
Antalyada olsan cok gelir
İzmirdeyim zaten ama iş ciddiye binince korkuyorlar kıymetini bilemiyor seninki
Ciddiye binmek ne oluyo
Olayi gerçekleştirmek yani
Hmm sen ne olay istiyorsun
2 erkek 1 bayan iste
+18 mi ne
Evet
Tövbe yarabbim
Senin gibi gizli gizli yapmasini istemiyorum iste 😉
Ben +18 ömrü hayatımda yapmadım kardeş
İllaki yapicaksin Şu an olmasa ilerde
Evlenince😉
Ozamanda esini aldaticaksin sıkılıcaksin
Aldatmam
Bunu yapıyorsan onuda yaparsın merak etme
Yemin olsun yapmam niye yapayım resmi bağ var aramızda
Bunun resmiyetle ilgisi yok ilerse anlarsin
Okey
Başka erkekler dediğin arkadaşların değilse aldatma olur tabi
Flört ediyorsan ve sevgilimden izinsizse aldatmış olursun benim gözümde
Giriyor😂
neden sevgilin varken baska erkekle konusma ihtiyaci duydun ki😂
Emire üzüldüm bak şimdi bddndj daha iyilerini hakediyordu senden.😄
Blki oda yapıyor
Yapsın iyi olmuş ndjxjz millet birbirini aldatiyor zaten en iyisi sap olmak😄
Bir senle ben kaldık sap 😋
Boşver sap olmak daha iyi. En azından aşkım aşkım diye peşimde gezip yalanlarına maruz kaldığım bir sevgilim yok sjsjs
Ama bazı isteklerimiz de gerçekleşmiyor işte 🤭
Sevgilin varken başkası ile konuşmak aldatmaya giriyor
Cuckold olmuş o erkek tabi haberi varsa ve izin veriyorsa.
Tabii ki aldatıyorsun, böyle bir şeyi kadına yakıştıramadım. çapkınlık erkeğe yakışır.
Erkek her haltı yer kadın yapamaz mı size inat orspu olup herkesi aldatmazsam serefsizim
Ciidiye binmek falan ne oluyo
Evettttt umarim sevgilin bir şekilde fark eder de kurtulur senden onun için dua edicem
Terk ederim o anlamadan
Sen öyle san siz kızlar biz erkekleri çok saf yerine koyuyorsunuz
kadınlar daha beter, hep arayışlar.
birde bize laf edersiniz. siz daha betersiniz
İçindeki istekten dolayi oluyor dayanamiyosun artik
Yo
Ondan
Benim neden hiç sevgilim olmadı. Bu sevgili nerde satılıyor? Keşke pazarda satılsaydı, 1 kilo alırdım ya.
Heryerde var
Her yerde var ama bende neden yok?
Bilemem sende vardır bi sorun
Bende sorun yok, çok asosyalim. Nasıl sevgili yapabilirim?
Aaaa baska kıza dokunmak aldatma sayilir miydi ben de bunu bilmiyordum
Eğer arkadaşça konuşuyorsan aldatma değil ama flört edersen aldatmadır
Devam et azı çoga çıkar hatta watsap grup oluştur öyle daha rahat olursun 😄😄😄😄😄
Yok kanka ne aldatmasi
Tabiki cinsellikte varsa bitti
nasıl konuştuğuna bağlı
Bence heyecan olur başka bir şey olmaz ki.
Yokk canım ne aldatması sende haremm kur sen
Konuştuğun yerler önemli.
Senin için aldatmanın tanımı ne
Evet sayılırsın
Tabiki aldatmış olursun
Girmez merak etme, insanca konuşuyorsan tabi.
Yok ya aldatmış olmazsın
Neler konustuguna bagli
ne konuşuyosn o önemli
Bisey olmaz sana serbest
aman konuş ne olacak.
Nasıl ve ne şekilde konuştuğuna göre değişir 😅
Flörtleşiyorsan aldatıyorsundur
Tülayyy aşkım evine dön gibi olmuş😂🤣
Emir aşkısı gör bak aşkısı gör
HAHAHAHAHAHAA
Affet Emir
Böyle teselli ediyoz kendimizi jdkdkdmnxjx
Emir sevgilin burada çabuk gel 😂
Kullaklarını keserler haberin olsun
Sevgili yapma direkt kafana göre takıl relax
Sende biliyorsun isine gelmiyor
Nasıl konuştuğun önemli 😅
Hiç girer mi? Tövbeler tövbesi. 😏
Evet girer
Terbiyesiz bide soyluyor
Sanane lan
Emir aski kusura bakma biraz da salakmis sevgilin.
Beyin önemli kullan
önce ayrılsan daha iyi edersin
evet
ne konuştuğuna bağlı :)
Başkasını hayal etmek bile aldatmadir.
Evet aldatmadır bu
Aldatmış sayılırsın
Sevgiline olan. sevgini bir ölç sonra ayrıl