Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Hayatında her şey yolunda gidiyorsa buna tenezzül ermezsin zaten tabi konuşmaktan kastın nedir bilemedim
Ama yolunda gitmiyorsa işler bundan başka çare yok sanki. Neye ihtiyacın varsa dışarda onu bulduğunda gidiyorsun.
Sohbetten kastın normal bir sohbet değil belli ki. Ama şunu söylemek isterim bu işin sonu sıkıntılı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet aldatmaya giriyor çünkü karşı cinsle konuşuyorsunuz ve karşı cinsi nekadar arkadaş olup normal konuşsanızda karşıda ki kişi sizle aynı düşüncede olmayacaktır büyük ihtimal bunu az çok görmüşsünüzdür karşıda ki kişi sizin gibi düşünmüyor arkadaş olmak falan tamamen sizle flört olma amaçlı konuşuyorlar buda tabiki aldatmaya girer çünkü aldatmak sadece fiziksel değil başka karşı cinslerle konuşmak onun sizi flört olarak gördüğünü bilmenize rağmen konuşmaya devam etmek aldatmaya girer aynısını eşiniz yapsa telefonda çok fazla kızlarla konuştuğunu görseniz empati yaparak tabiki bu durumda sizde aldatma sayarsınız yani bu tamamen aldatmadır asla böyle bir şey yapmayın daha normal olarak dahi konuşmamanız gerekmektedir kesinlikle.
53 Yorumla
Soran1 yılama valla benim amaç o değil
- 1 yıl
Anlıyorum ama karşıda ki kişi sizle aynı düşüncede olmayacaktır bunun üzerinde durarak yazdım.
Soran1 yılhee bilmiyom iştte
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEşinde normal sohbet etsin 😅 tamam dir ne sen yorul nede o bunu istiyorsan bu eğer ona sinr koyuyorsan sende arka plana çekiceksin
17 Yorumla
Soran1 yılkonuşuyor zaten
- 1 yıl
Ooo bu kadar kişi arasından eig , Teşekkürler 🤩😃 . hakkınızda hayırlısı olsun
Soran1 yılrica ederim. ya bence noraml cinsellik konuşsak neysede normal konuşuyoz
- 1 yıl
Sen gibi memeleri olmadığı için konuşuyor olabilir
- 1 yıl
@_kimberly ? Anlamadım
- 1 yıl
Konuşalım istersen:)
- 1 yıl
Adamın karisinda seninki gibi meme olmadığı için başka kadınlarla konuşuyor olabilir
Yapay Zeka Cevapladı
Sohbet ediyorsan ve bu sadece arkadaşça, gündelik muhabbetse kesinlikle aldatma sayılmaz 😊 Ama sohbetin çerçevesi önemli tabii… Eğer duygusal bir yakınlık ya da flörtöz bir hava varsa işler karışıyor 👀 Çünkü bazen bir bakış ya da samimi bir mesaj bile insanın kafasını karıştırabiliyor. İçinde bir suçluluk hissetmiyorsan, sınırlarını biliyorsan kendi gönlünden geçen her zaman en doğrusudur bence. Net olmak her zaman huzur getirir ✨
Senin kalbini rahatsız eden bir durum varsa en yakınındakiyle küçük bir kahve molasında açık açık konuş, rahatla! Hem çiftler arasındaki dürüstlük gibisi yok ya, bence aşk böyle değerli 🙃💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
1 yılVicdanini mi rahatlatmak istiyorsun? Ne yani burdaki insanlar aldatma degil gayet normal dediginde icin rahatlayacak mi? Bence hic bir etkisi olmicak cunku bunun muhasebesini kendi icinde yapmalisin.. bugun mesajlasırsın yarın bı kahve ıcersın sonra esınle sorunların cıkar derdını anlatırsn boslukta bulursn kendını ılgı gosterır sonra cırılcplak seklde yatakta kendını pısmanlıktan aglarken bulursn gırme o ıslere gırersende sevıyelı sohbet edebılecegın hatta gun gelınce esınle bıle tanıstırabılecegın gercek efendı ınsanlar bulmaya calıs..
83 Yorumla
Soran1 yılöyle mi gerçekten
- 1 yıl
Gerçekten öyle Çünkü insan duygusal boşluklarını doldurmak isterken bazen yanlış yollara sapabilir. O yüzden önemli olan sohbet etmek değil niyetin ve sınırın ne olduğu Kendine dürüst ol ne aradığını bil. Yoksa kendini istemediğin bir yerde bulman çok kolay.
Soran1 yılama kız ben kendimi durduramıyom napim
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet aldatmaya girer canım hatta koçana tramva yaratir. beden cunki aynısını yaşadım o da senin gibi başkalaeiyla yazismis gördüm ve bende tramva yarattı üç sene destek aldilmcunko anne babanız kadar guvendiginiz bir insandan ihanet görüyorsunuz. Algı değişiyor her şey hayat temel her şey. Ve sonra tabi bende onu aldattim eğer bu deneyimi yaşamak istiyorsan devam et cunki insan yaşattığıni yaşamdan olmez.
92 Yorumla
Soran1 yılnasıl travma oluyor kü
Cevap sahibi1 yılAğlama krizleri sinir ofke kin nefret haksızlığa uğramış , hakkı yenmiş , kandırılmış bu duyguları sarsıcı bir şekilde ruhen hissediyorsunuz huzur uyku güven her şey bitiyor. taki içsel olarak onu içinizde bitirene kdar bu bitiş çok üzücü ama otomatik oluyor tamamen beyin ve kalp bitirdiğinde yeni vir hayat başlıyor tekrar mutlu tekrar sevgi aşk duyuyorsunuz ancak güven gelmiyir başka erkeğe
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Bu konuşmalar hep bir arayışın ürünü, olası bir konuşmada karşılıklı çekim ve ciddiyet hissettiğinizde otomatikman eşinizden ve ailenizden uzaklaşacak ve başka biriyle hayaller kurmaya başlayacaksınız. Bi de böyle düşünün
27 Yorumla
Soran1 yılbırakıcam artık
Soran1 yılnasıl yani
Soran1 yılevet peki napayım
- 1 yıl
Evlisin ama koçanı sevmiyorsan konuş bence
Elbette aldatmaya girer. İletişim varsa aldatma vardır. Eşini sevmiyosah boşan aldatma kişilik bozukluğu
52 Yorumla
Soran1 yılseviyorm
Gizli Üye(36-45)1 yılEvliyken başka erkeklerle sohbet etmek, tabii ki niyete ve içeriğe bağlı olarak farklı şekillerde algılanabilir. Eğer bu sohbetler sadece arkadaşça, masum ve saygı çerçevesindeyse, genellikle aldatma olarak görülmez. Ancak, eğer bu konuşmalar duygusal yakınlık kurmak, gizlilik içinde kalmak ya da partnerinizden saklanarak yapılıyorsa, bu durum ilişkinizde güven sorunlarına yol açabilir ve “duygusal aldatma” olarak değerlendirilebilir.
Her çiftin sınırları ve beklentileri farklıdır. Önemli olan, eşinizle açıkça konuşmak, sınırlarınızı birlikte belirlemek ve karşılıklı güveni korumaktır. İçinizde rahat etmiyorsanız veya eşiniz bunu rahatsızlık verici buluyorsa, bunu dikkate almak gerekir.
Sen bu konuda nasıl hissediyorsun? Sohbet ettiğin kişilere karşı nasıl bir bağ hissediyorsun?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet aldatmaya girer. Kocanın hiç haberinin olmadığı erkeklerle yapacağın sohbetler onun hiç hoşuna gitmez. Ne konusursn konus fark etmez kadın mı yok dünyada da karşı cinsle konusuyorsun der. Dolayısıyla aldatmaya girer. Fiziken değil ruhen aldatmıs oluyorsun...
23 Yorumla
Soran1 yıl@Reisha677 aynen
- 1 yıl
@Reisha677 Onların ki aldatma değil demedim ki... Hangi cins yapıyorsa aldatmaya girer... Kocanın karının sevgilinin haberi vardır sana güveniyordur ayrı. Bu yine de sana olan güveni ard niyetle kullanmanı paklamaz...
Bu platformdan konuştuğun varsa kb ama biraz palavra gibi geldi burada adam akıllı konuşan mi var 😏
51 Yorumla
Soran1 yılyok be burada konuşulmaz
1 yılBana göre biri erkeğin selamına selam demek bile aldatmak
56 Yorumla
Soran1 yılo kadar
- 1 yıl
Evet canım o kadar
Soran1 yılbilmiyom ya
- 1 yıl
funda sen evlimisin
- 1 yıl
Hayır
1 yılGirer. can sıkıntısı geçirmenin başka yollarını bul sosyalles. Dikiş nakisa git. Dil ogren. Cafeye git bi kahve iç iyi gelir. Yalnız kalmamaya çalış.
71 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılEvliyken erkeklerle sohbet etmek, niyetine ve içeriğe bağlı. Samimi, masum bir muhabbet aldatma değil, ama flörtöz ya da gizli saklı konuşmalar sınırları zorlayabilir. Eşine karşı dürüst ol, kalbinin rahat ettiği çizgiyi koru. Sen ne hissediyorsun, bu sohbetler nasıl bir his uyandırıyor?
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılAldatma demeyelim de fanteziye girer senli , bence fantezi ama eyleme dönüşürse niyetin aldatmak olur, aldatmada , bakirelikte insanın kafasında,. Fakat burada ve hemen hemen hayatın heryerinde insanlar bu durumda her nekadar gizleseler ve itiref etmeselerde... Eşinde yapıyor olabilir, hatta sevişirken çiftler fantezi yapıyor bu tip konuları, ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKocan aynısını yapsa ne yapardın? Sen o konuştuğun erkeklere karşı bir şey hissetmiyorsundur belki ama erkekler öyle değil, seninki aranmak oluyor, umarım eşin fark eder ve boşar
12 Yorumla
Soran1 yılbiliyor zaten o da konuşuyor
Cevap sahibi1 yılSizinki evlilik değil o zaman başka bi şey, bu durumda birbirinizle hiçbir şey yokmuş gibi evli kalabilmeniz şaşırtıcı, umarım bu sağlıksız ortamda büyüyecek çocuğunuz yoktur, olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGirer
Kocalariyla iletişim kuramayan başkalarına açık kapı var diye çığlık atıyor116 Yorumla
Soran1 yılne alaka ya normal sohbet kadınla konuşur gibi
- 1 yıl
Kadın erkek aynı değil diyelim ki eşinle çok şiddetli kavga ettin sonra yakın hissettiği adama anlattın zamanla senin Ilgın kayar adamla bir bakmışsın yataktasin ki Türk erkeklerije göre bulunmaz nimetsin açık kapi evlilik diye başımıza dert olmaz hamile kalsan kocasına kitler vs
Soran1 yılyani napmam gerek
- 1 yıl
İlk olarak sen kocana de ki sende konuşma çünkü sen konuşunca kalbim kırılıyor manupule et kocani ikinci olarak kocanla cinselliği arttir yani adam da kayar haberin olsun üçüncü olarak ona vow çok iyisin hadi diye yataktan çıkarma yani adamın iliğini kurut sonra onu hayatım gel enerji toplayalım diye mutfağa sok en bohta yemek yapsa bile iştahla ye yani adamı eve bağla kendine bagla
Soran1 yılvalla uyucam. dediklerin umarım işe yarar
- 1 yıl
İse yarar çünkü kovandan ilgi almadigin için kayiyorsun bunun için adamı önce manupule et sonra iliklerine kadar boşalt sonra ona bağlı degilmissin gibi bir imaj ekle yani de hayatım bu erkek sürekli bana bakıyor ilgisi var de ama adamların ismini verme
Soran1 yılkıskandırayım mı yani. ben şey yapıyodum gözü önünde başkalarına bakıyodum o zamanda kızıyordu
- 1 yıl
Kiskandirwyim diye soğutma şöyle yap deki çalışıyorsan eğer deki hayatım bı arkadaş kız arkadaşından bahset su çocuğa vurulmuş benden taktik istedi falan Allah var çocuk yakışıklı bende seni nasıl tavladigimdan bahsettim kikirda sonra o kız çocuğu gösterdi hani senle evli olmasam ben bile yürürüm de sakalas sonra aradan bir on gün sonra tanu bu kız bu erkek iş yerinden seç sonra deki surekli etrafımda dolaştı ben senin haberin olsun diye dedim onu tersledim de yani seni avucunda bilmesin bu sadece bir örnek yani az çok kadınsın anladım ne demek istediğimi adam ha der karımın ilgisini çeken erkek var ve benim için red etti ona sıkı sıkıya bağlı tutatim de böyle ufak tefek oyunlarla evliliğini yürüt adama bağlanma sadece yatakta de seni seviyorum normalde deme ama her zaman bakımlı ol güzel kök iyi huylu ol dırdır etle
- 1 yıl
Etme
Soran1 yılyok anladım demek istediğini yani dikkatini çekmye çalışayım. bakımlıyım zaten ben. bana olan ilgisi artarsa ben de artık konuşmyacam de mi
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılyani benim konuşmam sebebim eşim yüzünden mi
- 1 yıl
Evet ne yazık ki eğer seninle konuşsa ilgilense
Soran1 yılya verdiğin taktikler onu bende soğutursa
- 1 yıl
Sen bilirsin neyse ben kaçar bye
Soran1 yılbye
1 yılEşin varken neden başkasıyla dertleşir ki insan.. garip. Aldatmaktır bence.
18 Yorumla
Soran1 yıldertleşmiyom ki
- 1 yıl
Ne konuşuyorsunuz peki
Soran1 yılgündelik havadan sudan
- 1 yıl
Eşinle de konuşabilirsin havadan sudan. Neden başka bir erkek ki?
Soran1 yıleşim evde olmuyor çünkü
- 1 yıl
Gelmesini beklesenize sizde😵💫 yani elin adami... konusma illaki duygusal paylaşima gelir. Siz bir sey hissetmeseniz karsinızdaki hisseder. Bana göre cok yanliş.
Soran1 yıldikka ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTam olarak olmasa da sayilir. Gizli cunku. Evde sorun yasayan, mutlu olamayanlarin yasadigi bir durum muhtemel sizinki. Öyle ise her ne kadar yanlis desem de evde mutsuz ediliyorsanız bu duruma itiliyorsunuzdur..
15 Yorumla
Soran1 yılmutouyuz
- 1 yıl
O zaman macera ariyorsunuz.
Soran1 yılyoo
- 1 yıl
Can sıkıntısı? Siz söyleyin.
Soran1 yılcan sıkıntısı ya
1 yılEvet kesinlikle aldatmaya girer. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
61 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
1 yılYok abla aldatmaya girmez devam et. Aksine sadakatin tavan yapar emin ol. Yani cidden bu soruları sorarken beyninizi rafa falan mı kaldırıyorsunuz yoksa özgüven yerlerde diye illa onaylanma mı bekliyorsunuz. Aşkım kapışmaka sor sen instadan güzel bi yanıt alırsın
30 Yorumla
1 yılBen kendi yaptıgımı sorgulamaktan ziyade kendimi onun yerine koyardım ve kocam başka biriyle arkadaşça bile konuşuyor olsaydı kabullenemezdim ve aldatma sayardım
11 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSohbetin içeriğine göre değişir. Yalnız burada bi husus var. Eşin yapsa bunu ne düşünürsün önemli olan o. Eşin yapsa rahatsız hissetmezsen demekki sorun yok ama bunu düşününce rahatsız oluyorsan demekki vicdani olarak rahat değilsin demektir
10 Yorumla
1 yılevli kadınların erkekler ile konuşması hoş karşılanmaz bunu herkes anladı bu ülkede sen anlamadıysan senin sorunun var demektir :)
10 Yorumla
1 yılAldatmanın rengi olur mu bu da başka bir renk
Senin kocamdan başka birine ihtiyaç duyuyor olman bitmiş bir evliliktir kocan yapsa21 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
Bunu erkek ve ya kadının yapması fark etmez her türlü aldatmaktır.
31 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılGirer tabiki niye konuşuyon abla kocan sana yetmiyor mu yarabbi sabır ya
31 Yorumla
Soran1 yılne alakası var yetmemekle
1 yılHayır tabiidir girmez alttarafi sohbetten nolurki askom
210 Yorumla
Soran1 yılöyle ni diyon
- 1 yıl
Tabiki sen inan aynisini bende yapıyorum sohbetten zarar gelmez ona bakarsan benimkisi önceden kızlarla sohbet ediyordu
Soran1 yılevli misin. ya bencede aman nolcak alt üstü sohbet
- 1 yıl
Yok evli değilim sevgilim var ama. 1 2 ay oldu kızlarla sohbet ediyo 3 günlük dünya bırak bizde onlarda eğlensin (çok abartmadan tabii)
Soran1 yılvalka ya erkekler sohbet etmwk daha iyi geliyor bana. kocsmda ediyor benim
- 1 yıl
Bana da òyle geliyor hem herkesin düşüncesi farklı
Soran1 yılaldatmak değil yani de mi
Soran1 yılanlayışlı birisin özelde sohbet olur mu
- 1 yıl
Olur tabi ne demek
Soran1 yılekledim
1 yılEşin yapsa hoş karşılar mısın abla tabi aldatmaya giriyo
21 Yorumla
Soran1 yılyapıyor zaten
1 yılEvet, sadakatsizlik çünkü.
Aynısını bir erkek yapsa, yeri göğü kaldırır indirirdin değil mi?20 Yorumla
1 yılherkes bir soruna odaklanmış evet hukuken sadakat yükümlülüğünü aykırı hareket.
Kocam varken neden başka adamlar ile sohbet etme ihtşyacı duyuyorsun iletişim eksikliği mi var aranız açık mı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSence aldatmaya girer mi
526 Yorumla
Soran1 yılhayır
- 1 yıl
Devam et o zaman
Soran1 yılsizce peki
- 1 yıl
Aldatmak ille de biriyle sevişmek değil. İletişim kurmakta aldatmaktır.
Soran1 yıloff ya karsız kaldım
- 1 yıl
Bence siz doğru olanın ne olduğunu biliyorsunuz, fakat birileriyle konuşmak hoşunuza gidiyor. Kendinize engel olamıyorsunuz
Soran1 yılya valla biraz öyle. peki napmslıyım
- 1 yıl
İletişimi kesmelisiniz. Eşiniz böyle bir şey yapsaydı kendinizi nasıl hissedersiniz, bunu düşünün.
Soran1 yıloff ama hoşuma gidiyor. hem de eşim dw konuşyor
- 1 yıl
O zaman niye evlisiniz 😂😂😂
Soran1 yılya çünkü kötü bişey olduğunu düşünmüyoruz
- 1 yıl
Yapma lütfen. Nasıl kötü bir şey değil.
Soran1 yılyaa cinsellik yok bişry yok niye kötü
- 1 yıl
Sonuçta karşındaki ile bir bağ kuruyorsun. Duygusal bir şey. Muhtemelen eşinle aranda bu eksik.
Soran1 yıle napmamaız gerek
- 1 yıl
Aynen öyle @Zeyzeyy12 👏🏻👏🏻👏🏻
Soran1 yıl@Zeyzeyy12 yok ya bayadır konuşuyorum bişey olmaz
- 1 yıl
Hayat sizin hayatınız tabiki.
Soran1 yılyinede konuşmamaya çalışırım
- 1 yıl
Hayatındaki boşluğu farklı şeylerle tamamlamaya çalış. Farklı hobiler güzel olabilir.
Soran1 yılaklımda bişeyler var. deniyecem çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim 🥰
Soran1 yılzor da olsa bırakıcam
- 1 yıl
👍 başarırsın
Soran1 yılumarım
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Umarım oda başka kızlarla konusuyordur boyle genıs genıs davranırsın
13 Yorumla
Soran1 yılkonuşuyor zaten
Soran1 yılya normal konuşuyoz cinsellik yok
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılKarımın arkadaşıda dostuda kankasıda sohbet etceğide benim gidip başkasıyla ederse münkünse adliyede buluşalım.
12 Yorumla- 1 yıl
Büyük konuşuyorsun
- 1 yıl
@Yıldızçobanı Büyük konuşmuyorum okadar rahat genişse zaten benimle işi bitmiştir.
Zaten bu anda aldatma olmaz yavaş yavaş olur. Sonunda ya aile mahkesinde ya da mezarda biter. Bi anlık öfkenin neler getireceği belli olmaz...
10 YorumlaElalem ayda su buluyor oraya yaşanabilir hayat yapmaya çalışıyor awk bizim dertlerimize bak 🤦♂️🤷♂️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Girer, umarım eşin yakalar da senin gibi bir karaktersize en azından bosaninca nafaka ödemek zorunda kalmaz.
10 Yorumla
1 yılyok girmez kanka bi 10 tane dahasıyla kanka ol
20 YorumlaArada başkalarıyla vuruşmak da aldatmaya girmez Neriman, yapıştır
20 Yorumla
1 yılNe tür sohbet edersen et aldatmaya girer. Mutlaka bir yakınlık gelişir ve sen aldatmış olursun
20 Yorumla
1 yılErkeklerle. Sohbet ediyon? Konustuklarin. iliski. icin degilde. Normal bir. sorunu tartisiyorsan. ve. sende eminsen. takma. aldatmiyorsun
00 Yorumla
1 yılbu senin sınırların ve etik değerlerin ile alakalıdır. eğer şöyle bakarsan sokakta yürürken baktığın kişi ile de aldatma olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaşam biçimin çok somut mat sanırım kocanda bir o kadar sıkıcı sanırım seni bu denli olayların içine sokuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılNasıl sohbet ettiğine bağlı, eğer flört derecesine aşırı derecede samimi iseniz. Evet aldatma olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerde sizin gibilerle evleniyor işte... Bizim gibi sadıklar da hep bekar... Bütün arkadaşlarım çevrem öyle, iyi kızlara bakan yok. Nerede o. pu var, adamlar onlara yüzük takıyor, nikâh kıyıyor..
57 Yorumla
Soran1 yılşu an neden beni o.. ilan ettiniz
Cevap sahibi1 yılEvliyken başka adamlarla konuşuyormuşsun ya... Acaba ondan olabilir mi?
Cevap sahibi1 yıl@DnzKaptan düzgün insanlar bizi istemiyor...
Soran1 yılya normal sohbet havadân sudan eşimde konuşuyor
Cevap sahibi1 yılAlan memnun veren memnun bize laf düşmez o zaman :)
Soran1 yılhiya normal gündelik konuşmalar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Giriyor tabiki
35 Yorumla
Soran1 yılöyle mi
Soran1 yılama normal sohbet
Soran1 yıldenerim
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aynı şeyi eşinizin yapmasını nasıl karşılarsanız sizinkide odur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTeyze sende cvbi biliyon
Bu arada o erkeklerde bosuna konusmuyo senle, bugpn bana gel yatalim desen hemen gelirler
11 Yorumla
Soran1 yılteyze ne be. herkes gelir ama
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Sohbet edebilirsin normal ama bazı konulara girersen evet aldatmış olursun...
10 Yorumla
1 yılAaa saçmalama lütfen aldatmaya girer mi hiç alt tarafı elin sapiklariyla konuşuyorsun
10 YorumlaTabi aldatmaya girer kızım buda sorumu!
25 Yorumla
Soran1 yılbazıları girmez demiş
Soran1 yılediyor zaten
Soran1 yıliyi normal konuşuyonuz yani duygu havadan sudan
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Bari sabit birisi ile yap en azından güvenini kazanır rahat edersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yooook niye girsin ya devam et. Hatta yat filan neden aldatma olsun ki
00 YorumlaAbla arkadaşçausa hayır ama yinede eşin varken sosyal medyadan tanıştıkları la konusmaman gerekir gerçek hayattan bahsetmiyorum. Cinsellik konuşuyorsan yani eşin seni bosayip tazminat açsa kazanir o derece soyleyeyim
01 Yorumla
Soran1 yılcinsellik yok
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılAynı şekilde kocan başka kadınlarla sohbet etse ne düşünürsün?
Ona göre hareket et.
00 Yorumla Ben de sohbet ediyorum kadınlarla yapacak bişey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılEvet aldatmaya girer aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz eşin varken niye başkasıyla konuşuyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılcanın sıkılıyo ya da esın musaıt deıl ılgısız vs ıs dısarı cıkıp bıseyler yapmaktan ıyıdır
00 Yorumla
1 yılBaşta kendini edepsiz bir insan konumuna düşürüyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam.. sence? bunu karşında var olan eşin yapmış olsaydı sen ne düşünürdün...
00 Yorumla
1 yılSanki çokta umrunda fırsatını bulsan sohbetle yetinmezsin
00 Yorumla
1 yılYani insanın karşı cinsten başkalarıyla sohbet etmesi aldatma anlamına gelmez diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 yılgirmez mi?
erkeklerle ülkenin makro ekonomi değerlerinin piyasa normlarına etkisini falan müzakere etmiyorsun değil mi?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet girer. Çünkü neden erkeklerle? Sosyalleşmek ise amaç kadınlarla sohbet et.
20 Yorumla- Devamını Gör (194)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat