Arkadaşlar yargılamayın düzgün mantıklı yazacaksanız yazın. Eşimle 5 sene sevgililik geçirdik 1.5 yıldırda evliyiz birbirimizi gerçekten çok seven bir ciftiz. Birbirimize hiç yanlış yapmadık eşimi gerçekten çok ama çok seviyorum. Fakat benim sorunum erkeklerle konuşmak çok hoşuma gidiyor mesela geçenlerde eski bi arkadaşım yazdı uzun uzun konustuk esim görmedi tabi. Kendimi ihanet ediyor gibi hissediyorum konustugum kişilere karşı bisey hissetmiyorum ama bana ilgi duyan eski sevgililerimle bile bazen yazışıyorum ben onlara umit vermiyorum ama yine de onlarla surekli yazisasim geliyor bu durumdan kurtulmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinizi çok seviyor olabilirsiniz ancak içinizde bir boşluk var bu boşluğu eşinizle konuşarak doldurabilirsiniz
Toplum olarak içinde bulunduğunuz koşullar özellikle cinsel açlık olarak zirve yapmış durum da siz iyi niyetli siniz ancak toplum sizinle aynı niyette değil
Mutlaka esinizle bu durumu konuşun eşiniz sizin hayat arkadaşınız evlilikte iletişim çok önemlidir
Mümkünse eşinizle konuştuktan sonra hiç kimseye yazmayın
Eşinize erkeklerle uzun uzun yazisiyorum demeyin
Eşinizle dertlesin sohbet edin
Mesala eşinize sana mektup yazmak istiyorum deyin
Sorununuz basit kendiniz eşinizle konuşarak çözebilirsiniz
Aksi olsaydı psikolojik destek almanızı tavsiye edecektim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm arayana çözüm basit ama mesele şu ki sen gerçekten bu problemden kurtulmak istiyor musun yani gerçekten samimisin önemli olan bu.
Kendine yeni bir hat al yenir bir numara ve varolan sosyal medya hesaplarını kapat böylece eskiden muhabbetin olan kimse seninle iletişime geçemez.
Yani bir nevi yeni sayfa açılmış gibi düşün ve sonrasında yine aynı bataklığa saplanıp saplanmamak sana kalmış bir şey zaten eğer aynı şeyleri yine yaparsan o zaman boşan karşıdakinin başını belaya sokma ve kendini acınacak durumlara düşürme.10 Yorumla
+1 yılBu durum eşinizle ilişkinizde bir sorun olduğunu ya da eşinizle hayal ettiğiniz her şeyi yaşayamadığınızı gösterir. Birinci tahminim doğruysa diyalogla çözülebilir. İkinci tahminim doğruysa muhtemelen eşinize icinizdekileri yansitamjyorsunuz. Bu durumda bir aile terapisi desteği almanızı öneririm. Aksi taktirde yaşadığınız durum ilişkinize uzun vadede ciddi zararlar verebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimle normalde çok iyi anlaşıyoruz. Aramızda 7 yaş var ben ilişkide bu yaş farkını normal buluyorum. Ben daha gencim bu yuüzen hayata bakış açılarımız da biraz farklı ben daha laylaylom durumdayım diyebilirim. Ve ben eşimi tanıdığımda 17 yaşındaydım. Daha sonra bütün hayatım onunla geçti yasayamadıklarım da var içimde. Ve ben daha neşeliyim aslında daha genç ruhluyum eşim daha otoriter birisi konuştuklarım da benim gibi enerjiyi bulunca konuşasın geliyor açıkçası durum bu.
- +1 yıl
Sizi yargılamak istemiyorum yanlış anlamayın sadece anlamaya çalışıyorum ama bu anlattıklarınız özellikle erkekle konuşmanıza bir açıklık getirmiyor. Bir ilgi açlığı yaşıyorsunuz gibi geldi bana. Sevilmek beğenilmek değer görmek hatta belki arzulanmak istiyorsunuz. Tekrar söylüyorum bunun için sizi yargılamıyorum.
Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. İhanet ediyorsun çünkü. Hislerin doğru. İhanet sadece yatıp kalkmakla olmuyor, kocanın hoşuna gitmeyecek bir şeyi (ki bu başka erkeklerle konuşmak) onun arkasından gizli saklı yapman da bir nevi öyle sayılır.
Aynı şeyi adam yapsa boşanma davası açıp çuvalla nafaka alma hayalleri kurarsınız ama..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
137Cevap
+1 yılYapma ablacım, kendinden fedakarlık et gerekirse ama frenle kendini. Günün birinde istersin ya da istemezsin çocuğun oluverir bu olaylar ortaya çıkar. Kötü niyetle konuşmasan dahi insanlarla ters anlaşılır. Yazık olur... hem birlikte geçen zamana hem düğün masrafınıza hem yaşanmışlığınıza hem yıpranmışlığınıza. Önce eşinize sonra kendinize acıyın ve frenlemeye çalışın kendinizi. İlla gizli bir iş yapacaksanız gerekirse gizli gizli bu konuya dair kayıtsız tedavi almaya çalışın. Burada hangi birimiz ne yazsa da işin uzmanları değiliz en nihayetinde.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Eşimi çok seviyorum onu kaybetmek zaten en son isteyeceģim şey. Belki de gerçekten tedaviye ihtiyacım var
- +1 yıl
Ciddi anlamda var hem de. Bir hastalık bu adını hatırlamıyorum google dan bulup yazacağım.
- +1 yıl
Güncelleme : bulamadım... bipoların bir türü gibi bir şeydi bu. Kontrol altından çıkıyorsunuz tamamı ile hatta belirli bir seviyeden sonra kendi hemcinslerinizle konuşamayacak duruma geliyorsunuz neredeyse. Bir sıkkınlık durumu hakim oluyor.
Burdaki çoğu durum vasat. Sizinkisi bir alışkanlıktan öte hastalık hâlini almış. Bu konuda hem destek almalı hem de otokontrol üzerine çalışmalısınız. İslâm'da kadının aslî iki görevi var eşinin namusunu korumak eve izin vermediği kişileri almamak ve eşine hizmet etmek. Masum bir yazışma dâhi olsa bu çok yanlış zînâdan farkı yok. Bu da bir ihânettir. Sanalda gezinmeyi bırakın telefon numaranızı da değiştirin ama önce kafanızı değiştirmeniz gerekiyor. Muhtemelen evlenmeden önce de sanalda takılıyordunuz ve bir onla olmadı ötekiyle konuşuyordunuz.
Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Herşey sizde bitiyor.41 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün mantıklı bir şey yazmamızı bekliyorsun ama daha kendin mantıklı hareket etmiyorsun, güzel.
Birbirimize hiç yanlış yapmadık demişsin ama
emin misin eşine hiç yanlış yapmadığına? Bu doğru bir şey yani?
Eşinden sıkılmışsın bence, mükemmel bir evliliğiniz yok. Eşinin yetersizliği nedeniyle herhalde başkalarından medet umuyorsun. Ya da beğenilmek hoşuna gidiyor, bu durumu idame ettiriyorsun. Birçok sebebi olabilir ama her şeyden önce bu duruma devam etmemeni umuyorum. Çünkü karşındakine büyük bir saygısızlık bu.
Kendini kontrol edebilirsin bence, yazışma diğerleriyle ve arana mesafe koymaya dikkat et. Numaralarını ya da kendi sosyal medya hesaplarını silmekle başlayabilirsin.30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNarsisistik kişilik bozukluğu
Özel olduğuna ve diğerlerinden daha önemli olduğuna inanma
Güç, başarı ve çekiciliğin fantezileri
Başkalarının ihtiyaçlarını ve duygularını tanımama
Başarıları veya yetenekleri abartma
Sürekli övgü ve hayranlık beklentisi
Kibir
İnsanların yaptığı iyiliklerden faydalanma ve yalan söyleme
Başkalarını kıskanma ya da başkalar tarafından kıskanıldığını düşünme15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Kesinlikle tedaviye başlayacağım en iyisi bence de o.
- +1 yıl
Selamlar tekrardan bizim arkadaşın kocasi da biliyordu çok da güzel evliliği vardı doktor fayda falan etmedi boşanmak zorunda kaldılar
Soran+1 yılSağol ya hahah sabah sabah çok moral oldu
- +1 yıl
Selam tekrardan asla öyle düşünme bu bir rahatsızlıkm
+1 yılSiz bu durumdan şikayetçi olduğunuz için sizi yargılamak istemiyorum çünkü bizzat dile getiriyorsunuz istem dışı alışkanlık gibi olmuş artık. Bunu tamamen bırakmanız için illa başınıza kötü bir şey mi gelmesi lazım ya eşiniz ne düşünür bi but durumları göz önüne getirin o zaman artık istemezsiniz
20 Yorumla
+1 yılpeki sorun nerede?
eşinizle yeteri kadar sohbet edemiyormusun?
yani belkide duygusal açıdan açlığınızı birisiyle sohbet edip sizinle ilgilenmesi sayesinde geçiriyorsunuz12 Yorumla
Soran+1 yılHayır aslında eşim ilgili birisi fakat hep aynı insanla konuşmak sarmıyor ben hep böyleydim ama eşim yokken de sevgilim varken başkalarıyla da konusurdum sevgilim maça giderdi mesela ben o 1 saatlik boslukta sıkılır başkalarîna yazardım yani yoğun geçirmeyi seviyorum yoksa aşk mesk duygusuyla yazmıyorum onlara da ama onlarîn bana ilgisi hosuma gidiyor
- +1 yıl
Iste duygusal tatminsizlik deniyor buna
Esiniz sizinle duygusal anlamda yeterince ilgilenmiyor ya da yeterincr ilgileniyor ama size yeterli gelmiyor
+1 yılSen eşinden artık eksiklikler görmektesin sanırsam. Bu ilgi vs olabilir. Başkalarıyla bunu gidermeye çalışıyorsun psikolojik olarak. Ve de arkadaşça bir muhabbet her zaman güzel şeydir. Kendini sınırlamak bence saflıktır. İnsanların her yaşta ve durumda arkadaşları olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekirge bir zıplar iki zıplar fark ederse olacakları düşün
60 Yorumla
+1 yılbenim kadın versiyonum diyecegim ama sonu kötü haber vereyim :) gelecekten geliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum geçmiş olsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhanet etmiyor musun zaten hissetmene gerek yok birde eşim bilmiyor demişsin. Sevgililerin olduğunu eskiden eşin de bilmiyordu belki. Çok yazık sonra bazı psikologlar çıkıyor kontrol etmeyin hesabınızı vermeyin siz hastasınız gibi konuşabiliyor al gör bunu o psikologlara sesleniyorum. Allah senin gibi insanları benden uzak tutsun. Amin
20 YorumlaBuna sizi iten, tetikleyen bir şey olmalı. Hiç yardım almayı düşündünüz mü? Mutlaka bir terapi almalısınız.
00 YorumlaSenin durum alışkanlık aslında.
Sevgilin varken de bu şekildeydi muhtemelen. Yani yeni bir macera arıyor ama o macerayı sadece sanallaştrmak istiyorsun çünkü bu durum hoşuna gidiyor10 Yorumla
+1 yılbenim de sevgilim var ama flört etmekten geri duramıyorum
62 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyleyiz 😂
- +1 yıl
Ben de çooook severim
Kurtulmak istiyorsan yazışmayacaksın bu kadar basit. Kocanın ilgisi yeterli değil mi senin için? Bugün konuşursun, yarın daha kötü şeylerin yolu açılır.
10 YorumlaFlörtöz bir karakterin var bu aslında senin suçun değil çünkü yapın bu. Ama yinede dikkatli olursan sevinirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun birden fazla nedeni var aslında. Henüz doyum noktasına ulaşamadığınızda daldan dala konarak egonuzu tatmin etmeye çalışıyor olabilirsiniz.
Bir kişiye bağlı kalamadığınızdan birden fazla kişiyle konuşarak bağımsızlığını ilan ettiğinizi sanıyorsunuz. Her iki ihtimal de yanlış, aynı şey sizin başınıza gelse bu kadar normal karşılar mıydınız mesela bir düşünün.
Birçok karaktersiz erkeğin hoşuna gider zaten evli bir kadınla konuşmak. Yazık eşinize..00 YorumlaHoşuna giden her şeyi yapmak zorunda değilsin ve bunun ilerisi aldatmaya gider sil hepsinin numarasını konuşma
50 Yorumlasizin bu yaptığınızı inanın bir çok erkek yapıyor. nasıl kurtulursunuz bilmiyorum psikolojik yardım belki sorununuzu çözebilir.
10 Yorumla
+1 yılaynı durumu bende çok yaşıyorum. Bu konuda hep kararsız kalıyorum. İlgi de çeken bir erkeğim.
güzel ilişkim var ama kadınlarla sadcece konusuyorum. ileriye taşımıyorum ama bundanda vazgeçemiyorum16 Yorumla
Soran+1 yılAyni ben. Ilgi gören birisiyim bu yüzden bana ilgi duyanlarla konuşmak bana iyi geliyor
- +1 yıl
Evet bu iste..
Asamiyorum bende bu durumu. Bakalim neler olacak gorucez :)
Soran+1 yılKesinlikle. Umarım sonumuz kötü olmaz.
- +1 yıl
Evet.. bir yıkım olmasinda.
Evli degilim de. Sevgili benim ki
Soran+1 yılBenim durumum daha kötü tabiv
- +1 yıl
Kiyaslama yapacak olursa oyle. Bir sorumluluk birnyuva var
+1 yılBu senin neyini tatmin ediyor. Sonuçta bunun sonucunda mutluluk duyuyorsun ya da neyin eksik. Bunların yanıtını aramalısın. Konuşmaların nasıl oluyor konu olarak, yani karşı tarafın konuşmaları seni tatmin ediyor ki istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılAblam yaaaaa sen nabıyon. Uzun konuşmalar tabiki sorun olur düşünsene eşin de aynı şeyi yapıyor!!! Sen en iyisi bırak onlarla konuşmayı eşinle konuş onlarla değil. Eşine yakalanırsan ne dicen? “Aşkım ben erklerle konuşmaktan zevk alıyorum” mu dicen? Ayh lütfen kendine çeki düzen ver terbiyeni takın bu yaptığın hiç hoş değil.
11 Yorumla- +1 yıl
62 :d naptın sen ya
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu adrenalin bağımlılığı , gizli yaptığın için heyecan veriyor. Eşinin yanında yaptığında o heyecan kalmayacaktır o okursa.
Ya da başına bela alırsın , bir işler karıştırdığını düşündürürsün00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Böyle bir durumda Allaha dua et kalbindeki bu erkek ilgisI olan hastaligi alsin Allaha sığın ona yönel tek care Allaha yonelmek tabi eger Allaha saglam bir inancin varsa Allah yardimcin olsun...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu artık sende hastalık olmuş profesyonel yardim al özel doktora git psikolog şart sana yol gesteriri ve telefonu sürekli elinde tutma biraz başka şeyler ile ilgilenmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılBuna ilgi... puluğu diyorlar. Ucuz hatun orgazmlarıdır.
30 Yorumla
+1 yılİlgi görmek ve iltifat edilmek hoşuna gidiyor. Umut vermiyorum deme, evli kadının erkeklerle konuşması zaten başlı başına karşıyı beklentiye sokar.
11 YorumlaKaninda var anam keske kocanin basini yakmasaydin bak benimde kanimda var diye evlenmiyom
65 Yorumla- +1 yıl
Bikaç erkeği mi idare ediyosun
- +1 yıl
Hmm hepsi ayrı eğlenyodur seni
- +1 yıl
Ozaman gunaydın :)
+1 yılBence konuştuğun kişileri eşin de bilsin böylece seviyeli bir konuşma ilerler senin açından da öyle, oluşabilecek duygularımı engeller
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın ☀️Başın derde girmeden Eskileri eski de bırak bu duruma son ver eşinle problem olmasın üzülürsün üzersin değermi sence 🤔
10 Yorumla
+1 yılİhanet ediyorsun çünkü nasıl hissetmeyi bekliyorsun
20 Yorumla
+1 yılSeviyoruz diye sallama yapma seven insan boncuk dağıtmaz az daha at istersen. Sözlerinde tezatlık var..
00 Yorumla
+1 yılİçinden her geçen şeyi yapmak zorunda değilsin yaptıpın yanlış eşini sevsen başkalarıyla konuşmak istemezdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıllık sevdgilim istediği gibi erkeklerle konusuyor eski sevgilisiyle yazısabiliyor ben karısmıyorum. oda beni seviyor ve güveniyorum. aslında bazı seyler ortadan kalktığında biçok sorunda hallolmuş oluyor.
00 Yorumla
+1 yılEşine odaklan. Başka erkekler sana aşk vermez. O sadece ilgi sen ilgi istiyorsun çok kişiden anlaşılan 🤔
00 Yorumla
+1 yılKocan aynısını yapsa aldatıldım diye ortada gezersin. Empati yapmak en mantıklı şey. Benden sana bi tavsiye boşan adamı rahat bırak. Durduk yere boynuz takma adama
50 YorumlaKimseyi yadirgamamak gerek. hayatta herşey Olabiliyor biri benle konuşsa bende konuşurum. Aliskanliktir bence
00 YorumlaHata yapıyorsun. Bi konuşmalar bir müddet sonra cinsellik muhabbetine döner, sonrasını söylememe gerek bile yok.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun istem dışı yaptığını biliyorum tahmin ediyorum bir psikolojik hastalık gibi oluşum var sende konuşmak dertleşmek istermisin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnladım hangi konuda ve ileri girmemek sohbet amacliyaa yapacak birsey yok buda sizin sevdiyiniz birsey keşke böyle birşey yapasaniz
00 Yorumla Sadece ilgi noktası olmak hoşunuza gidiyor gibi. Başkaları tarafından sürekli beğenilmek ve vazgeçilmez olmak.
00 YorumlaYani masumane bir ilişki içerisinde muhabbet ederek konuşarak vakit geçiriyorsan aldatma sayılmaz. Ama karşı tarafın sana karşı farklı bir düşüncesi varsa ben sen de o tarafa doğru yönelirsen o zaman aldatmış sayılırsın
00 Yorumla
+1 yılBende böyleyim ama can skintisindan konuşuyorum bende
20 Yorumla
+1 yılGit tedavi ol o zaman arkadaşım burdakiler sana nasıl yardımcı olabilirler acaba
10 Yorumla
+1 yılKocana da başka kadınlarala konuşursa hoşuma gidiyor mu
10 YorumlaTerapi alabılırsın ıcınde bı yerde degersızlık hıssı olabılır
10 Yorumla
+1 yılNe demek yargılamayın ya iğrenç birisin alkış mı tutalım sana böyle şeyler okudukça yalnızlığı daha çok sevmeye başlıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen o adamdan ayrıl bu durumdan kurtulacak gibi değilsin, huylu huyundan vazgeçmez. Eşine yazık
20 YorumlaOlabilir, Avrupada yaşasaydın evlenmedim, istediğin zaman istediğinle sevişirdim.
00 YorumlaKocanın ilgisi sana az olduğu için olabilir mi bu durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEdep çerçevesinde kiminle konustugun önemli değil... önemli olan edebi korumak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Konuş ne olacak. Evli erkekler s anki konuşmuyor mu
00 YorumlaAl benden de o kadar bi ben daha.. git gide sayimiz artiyor
07 YorumlaKurtulmak istersen yazmazsin. kendini durdurumiyorsn orsi bask sebeptrndir.
00 YorumlaBende seviyorum başka kadınlarla konusmayı. Ben ne yapmalıyım
00 YorumlaDegisik ne konusuyorsun peki havadan sudanmi yoksa ozelmi
00 Yorumla
+1 yılSen bu gidişle eskilere birer birer verirsin bebeğem 😏
00 Yorumla
+1 yılaldatmış oluyosun bahanelere saklanma bırakmalısın bu durumu yakalarsa eşin o zaman sıkıntı
00 YorumlaYani kötü bi alışkanlık değil aslında bana da yazarsan mutlu olurum 🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun. İşin zor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsel anlamsa hareketlilik oluyormu kpnusurken onlarla
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evliyim ama erkeklerle konuşmak hoşuma gidiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler