Birçok evli erkekle ilişkim oldu ama bitti , gerçekten bekar bi adamla bu kadar mutlu olamıyorum
(Ahlak bekçiliği yapıcak kaktüs beyinliler sorumu hemen terk etsin.)
Birçok evli erkekle ilişkim oldu ama bitti , gerçekten bekar bi adamla bu kadar mutlu olamıyorum
(Ahlak bekçiliği yapıcak kaktüs beyinliler sorumu hemen terk etsin.)
Merhaba, bence bu aykırılığı sevdiğiniz için evli erkeklerle çıkmak hoşunuza gidiyor yoksa yani evlenmek bir imza atmak kadar basit bir şey. Saniyeler içinde evlenebiliyor bir insan o imzayı attıktan sonra. Ama işte o yasağın sizi cezbettiğini düşünüyorum. Bence yapmanız gereken şey, bu yasağı delip geçeceğim diye uğraşmamak yani bu yönde kendinizi şartlamamanız, bekar birisiyle de mutlu olabileceğinize yönelik inancınızı kuvvetlendirmeniz gerekiyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
sizin seçiminiz elbette ancak bu durumun sonu yok yani bununda pek ala farkındasınız peki ne yapmanız gerekiyor.. siz evlenseniz eşiniz sizin gibi birisiyle birlikte olsa yani evli adamlarla birlikte olmayı seven bir hanım olsa
Ve siz bunu öğrenseniz ne hissedersiniz?
Sanırım sorunun cevabı bu :)
ne hissedeceğiz ne yapacağınızı gösterecek
Görüştüğün kişiler sadece evli oldukları için mi sana daha çekici geliyor yoksa daha farklı sebepler de mi var? Sadece evli oldukları için cazip geliyorsa bunun bir sebebi olmalı ve bunun için profosyonel bir yardım alman gerek. Bu bir hastalık demiyorum ama bir psikolog bunun temel sebebini anlamanda sana yardımcı olacaktır.
Cevap
56Cevap
Bu tabiki de olabilecek bir şey kimse kimseyi bu yüzden yargılayamaz ayrıca suç sadece sende değil evli olduğu halde başkalarıyla görüşen erkekler de suçlu ama bana kalırsa ya sevdiğin adam falan varsa bosansin öyle evlen ya da gerçekten bekar biriyle ciddi bir şekilde on yargısız denemelisin çünkü bu sekilde ne sen hep mutlu olabilirsin ne de karşındaki çünkü onun bir ailesi olucak ve sen yanında her zman olamicaksin seni bazen ihmal edecek mecburen o yüzden ya sevdiğin kişiyle bir hayat kur ya da hayatına yeni birini almayı dene
Umuyorum ki ileride sevip de evlendiğin erkeğin karşısına da evli erkeklerden hoşlanan kadınlar çıkar 😊
Evleniceğimi nerden çıkardın
Düşün empati kur derim. Adamlar seni de kullanıyor bundan zevk alıyon. Soruna gelirsek evliler eşleriyle yaşadıkları için daha bilgili, tecrübeli olduğu için olabilir. Ama iyi bekar sevgili bulup onla herşeyi keşfetsen yaşasan ikiniz için de daha iyi olur bence.
25inden sonra geçer bu "kendini daha bi kadın hissetmek" amavıyla yaptığın şeyler. Geçici bi dönem yani.
Devam et boşuna gidiyorsa ne diyeyim. Zaten bilerek isteyerek hoşlanarak yapıyorsun bunu. Devam et belki birgün aklın başına gelir.
evliyim, muhtemelen eşine rağmen senden tahrik olması hoşuna gidiyor evli erkeklerin
Aynen başka bir kadına tercih edilmek
beni de sizdeki bu enerji ve libido etkiliyor işte
Evet aşırı yüksek libidom
evli erkek tecrübeli de olduğundan zevk vermeyi biliyoruz sanırım biz
Ahlak bekçiliği yapmayacağım ama tek kelime ile güzelsin net yani diyecek bir şey yok
Nerden anladin bunu
Bunu anlamayacak birisi varsa iq testine davet ederim yazdığın şeyi kendin oku sen de dersin
Güzel evli erkekleri monotonluktan kurtarıyoruz iyi yapıyorlardı cunki bu işin nasıl yapılacağını iyi bildiklerinden sanada doyurucu oluyordur
Kes kes kes
40 çeşit kaktüsüm var. Adlarını anarken dikkatli ol.
ısrarcı değildir, sen istediğin sürece beraberlik sürer, seks konusunda beklentilerini karşılar (yüksek tecrübe)
Ben de evliyim de bu durumdan korkuyorum. Yani başka bir kızın araya girmesinden.
Banane bundan
Senin nefesini keserim
Ulaşılmaz olan ya da kaçak olan heyecanlanli ilişkiler seni cezbediyor demek ki. Ya da başka bir kadının karşında tercih ediliyor olma hissi
sen kendine bunu yakıştirdin ise bir şey söylemek kimin haddine
Evliolanlar tabi daha deneyimli görmüş geçirmiş biliyor 😂
Saygı duyulacak birsey değil bence onurlu bir insana yakışmaz evli erkekle birlikte olmak
Ne yapmalısın? Bir şey yapmamalısın bence, sen zaten ne yaptığının bilincindesin.
Senin derdin kurallarla bence, kural dışı olmak hoşuna gidiyor
Heyecan katıyor diye kısaca izah etmiş olayım yoksa detaya girersem linç ederler beni.
Ne yapmalısın?
Evli erkek bulmalısın..
mutlu olursun kafana göre bulursan içindeki fanytazi bu aslında ;)
Evli adamlarda seni kullanıyor. Dikkat et seni tercih etmesi evdekini sevmediğinden değil erkeklerin doğasında var tek eşli asla olamazlar ama yeri geldimi karısını değil seni harcar rahatlıkla. O yüzden aşık olayım deme üzülürsün üzerler.😀
Evliyim ve sorunlarım var. Gözüm dışarı kaymaya başladı
Banada kay
Nerede yaşıyorsun
Bursa
Uzakmış
Sebebi çok açık ve net
Evli erkekler bulamadıkları sevgiyi ilgiyi sende buluyor o yüzden
yazarda ağzının tadını biliyo 😂😂 tecrübeli herif seviyo 😂😂
Başka bir kadına tercih edilmek hoşuna gidiyor, egonu okşuyor. Sağlıklı bir psikoleji değil
Devam et mutlu ol herkesin mutlu olma şekli farklı evliler aşkta ilişkide çok tecrübeli...
Hayat boş pompala coş bro.. akışına bırak hayat senin.. Canın nasıl isterse..
seks odaklıdır onlar.
Hayir
hahaha. zi. kişmedik diyorsun ya?
Ne
Kökeninde psikolojik sorunun yatıyor bence
Hayat senin hayatın isteğin gibi yaşa 😂
Aksiyon seviyosun demekki tercih meselesi
Müge anlıda görürüz sizi
Olabiliyor bizde sizi tercih ediyoruz
e bu çok güzel bişi bence:)
benimde evli bayanlar ile
Seni etkileyen ne evlilerde