Eski sevgilim beni çocuk kandırır gibi kandırdı ve benden ayrıldı neden böyle yaptı neden beni daha çok üzdü?

Sevgilimle ayrılma kararını son 4gün içerisinde verdik o ayrılmayı düşündüğünü söyledi ertesi gün aynı şekilde benimde istediğimi söylediğim diğer gün ise 4 saate yakın bu konu üzerinde konuşup ayrıldık tek fark o beni artık sevmediği halde bana acıdığı için ve vicdanını rahatlatmak için hâlâ sevdiğini söyleyip yıllar sonra bir araya gelme bahanelerle beni avutuyordu ben ise kendime üzülüp ağlıyordum keşke ağlamasaydı kendimi ağlayarak küçük göstermeseydim ama maalesef tutamadım. Ama keşke bu yalanlara hiç başvurmasaydıda bana gerçekten sana olan duygularımı kaybettim demeseydi ondan bunu beklerdim geri dönmeyeceğini biliyor olmama rağmen gönlüme laf dinletemiyorum geri dönecek diyor ümitleniyor ona laf dinletemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum zaman her şeyin ilacı diyorlar ama zamanda benim psikolojimi alıp götürüyor sanki
Eski sevgilim beni çocuk kandırır gibi kandırdı ve benden ayrıldı neden böyle yaptı neden beni daha çok üzdü?