Eski sevgilim neden benden ayrıldı?

kızlar ben arkadaşımın vasıtasıyla bir oğlanla tanıştım ve oğlan o kadar iyi biriydi ki yani ilişkimize çok iyi gidiyordu hatta ikinci buluşmada bana çiçek bile almıştı her şey çok güzel gidiyordu beni sürekli sevdiğini söylüyordu çok ilgiliydi sürekli arıyordu merak ediyordu ama arada bir red flagları oluyordu mesela ilk buluşmada kartı yanında olmadığı için sigarasını ben almıştım ama bunlar benim için sorun değildi sonra mesela benim için ve kendi için soda almıştı hem benim sodamı hem kendi sodasını içmişti bu tarz hareketleri vardı ama yine de ilişkimiz güzel gidiyordu sonra bu bana çiçek aldı sonra çok ilgili davranınca ben de en sonunda ona hediye aldım sonra hediyeyi verdim çok sevindi o gün işte buluşmamız da çok güzel geçti sonra ertesi gün çocuk bana hiçbir şekilde günaydın falan yazmadı ben yazdım o ardına artık saatler sonra yazdı sonra normalde beni günlük arayan biriydi işteyken bile olsa ama o gün hiç aramadı en sonunda ben aradım onu o da müsait değilim dedi çalışıyorum dedi kapattı ve bir daha bana dönüş sallamadi ben akşam saat 12:00 gibiydi tekrardan yazdım niye böyle yaptığını sordun ve benden ayrılmak istediğini söyledi ortada hiçbir sebep de yoktu ona sordugumda ben 1 2 ayda geçse yine ayrılacaktım daha fazla bağlanmadan ilişkimiz bitsin dedi ama anlam veremedim yani niye böyle yaptı niye bir anda bitirdi
Eski sevgilim neden benden ayrıldı?