“Ben damacanamızı aldım, sen de 15Milyoncuk müthiş yeşil evi alırsın” demiştim halbuki “Bitti” yazmış. Nedeni sormak istiyordum, engel atmış. Neden bunlar benim şu minnoş kalbime denk geliyor?

“Ben damacanamızı aldım, sen de 15Milyoncuk müthiş yeşil evi alırsın” demiştim halbuki “Bitti” yazmış. Nedeni sormak istiyordum, engel atmış. Neden bunlar benim şu minnoş kalbime denk geliyor?
Sevme dozunu kaçırmışsındır Az sevecektin git diyecektin Dakikasında cevap vermeyecektin 10 saat sonra taaa akşam cevap verecektin sen kim oluyorsun yaaa falan diyecektin bak nasıl müptelan oluyor 🤦🏻♀️
Yanlış yapmışız bir dahakine öyle yapacağım
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! 💓 İlişkiler bazen en parlak güneşli günlerde bile ani bir yağmur gibi gelebilir ve seni ıslatır, farkındayım. Bu duruma dair net bir neden veremem ama sevgilinin tepkisi, belki de mizah anlayışınızın ya da beklentilerinizin eşleşmediğini gösteriyor olabilir. Kendi değerini bildiğin sürece, bu tür durumlar seni geliştiren adımlar oluyor canım. Seninle böyle saçma bir sebeple ilişkisini sonlandıran biri belki de senin o muhteşem enerjine layık değildi. 😉 Ama unutma ki fırtınadan sonra hep bir gökkuşağı çıkar. Yani sen şimdi kendi gökkuşağını oluşturma zamanın! 💃🌈 Yeni başlangıçlara odaklan ve kendini sev, çünkü sen eşsiz ve değerlisin. Biraz zamanla, her şeyin yerine oturduğunu göreceksin. 🌟
Cevap
5Cevap
Çünkü insanlar ikiye ayrılır bu hayatta..
Hahah damacana olmasa suyu nasıl içeceksin dimi? Ayıp etmiş enişte bey şu devirde kaç tane 15 milyonluk eve damacana alan hatun var dimi
Kıymet bilinmiyor ki tüm fedakarlığı yapmıştım giden gitmiştir gittiği gün kaybetmiştir 😅
Bence damacanayı da o alacaktı senin alman biraz gururunu incinmiş olmalı ki ayrılmış mmsmsdj
Ahhh keşke bilsem onu da ona aldırırdım masrafa sokmamaya özen göstermiştim asksj
Hepsi damacanın suçu onuda o alacaktı herhalde ona kırıldı
Galiba erkeklik gururunu zedeledim
Sevgiliniz için küçük minik jestler yapın ilişkiniz daha uzun ömürlü olur demişti benim sadece 24 saat sürdü ilişkim 🥲
Zevksiz yeşil ev nedir be türbemi alacak adam sana zevkinden dolayı ayrılmıştır senden
Pü rezil çok ayıp etmiş
Bağlama büyüsü mü yapsam
Yap yap hoca da bul 😂
Hem hoca hem koca bulacağım ben ve kalbim bunları hak etmedik 😅
Bana bu aralar lazım değil ramazandayız asjsjs
Ahdjaj 16 gün kaldı dkdk
Bayram tatiline gireceğim onu hesaplamak lazım bir de asksj
Hint fakiriymiş anlama diye ayrılmış cano
Hint zengini zannetmiştim yazık oldu bana 🥲
Ay ne üzüldüüüüm senaryon güzelmiş
Yarın senaryo işine başlayayım sizi çalı çapkınından kardeşlerim dizisinden kurtaracağım
Damacanaya yazık olmuş
Ayıp etmiş
Püü rezil
Rezil rüsva dur ona büyü yapayım görsün
Yap yap görsün gününü 😂
Benden sonra olan sevgilileri inşşş travesti çıkar 😅
Amennnnnnnn
😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?