Sevgilim neden benden ayrıldı?

3 ay önceydi. Çok mutlu olduğumuz bir ilişkimiz vardı. Ve birden soğuk yapmaya başladı. Sebebini sordum. Benim küfürlü konuştuğumu bu yüzden uzak kalmak istediğini söyledi. Çok şaşırdım. Normalde asla küfür eden birisi değilim. Küfürü de başka insanlara ve yaşanılan başka olaylara karşı etmiştim kendimle alakalı. Yani ona karşı bir küfrüm asla olmadı. Neyse özür falan diledim, akşama kadar konuştum. Zor ikna ettim. Tamam affettim dedi. Ardından 2 gün konuştuk sonra yine soğuk yapmaya başladı. Aradım bu sefer noldu? dedim. Bana yine küfürden bahsetti soğudum senden dedi. Haydaa dedim. Etmiyorum artık, çökmüştük bu konuyu diyorum. Sonra şunu dedi bana ; - sadece o değil , ben ailemin kredi borcunu ödüyorum. Çok yıprandım dedi. Ben de yanında olmak istediğimi söyledim her daim. İyi günde kötü günde. Ama o beni istemedi. Desteğine gerek yok ben kendi ayaklarımın üstünde bunun üstesinden geleceğim dedi. Ee? Dedim. Ve uzak kalmak istediğini söyledi. Yani ayrılmak istiyor kısaca. Ama söyleyemiyor. Yine çok dil döktüm çiçek gönderdim özür diledim. Yalvardım nerdeyse. Ama dinlemedi beni. Ve ayrıldı. Sonra da çıkarttı sağdan soldan. Ardından da engelledi. Sizce neden böyle yaptı? 8 aydır birlikteliğimiz vardı
Sevgilim neden benden ayrıldı?