Sevgilim neden ayrıldı?

Nisanın başında bir arkadaşımın sayesinde bir erkekle tanıştım konuşmaya başladık hemen 10 gün sonra sevgili olduk o da bana karşı bişeler hissetmişti bende hissettim ilk başlarda herşey güzeldi buluşuyorduk çok güveniyordum ona ilk defa bu kadar birisine böyle güvenmiştim falan ama arkadaşlarıyla beni tanıştırmak istemiyordu çünkü çok kıskançtı ve bende kesin bundan dolayı tanıştırmıyordur diyordum çalışıyor diye mesajlarıma geç cevap vermeye başlamıştı bende biliyordum sabah erkenden geç saatlere kadar çalışıyor ondan geç cevap veriyordur diyordum bazen seni özledim seni seviyorum diyince ilk başlarda bende seni seviyorum diyordu ama sonradan sadece bende diyordu bende seni seviyorum demiyordu ben anlamıştım bişeler ters veya ayrılacak ayrılmamızın son bir saatine kadar herşey çok iyiydi buluştuğumda telefonunu rahat elime istediğim zaman alabiliyordum bir kızla konuşmuyordu neden içinde sevgi kalmamış biri ben sevdiğimle herşeyi yapmak istiyorum desin ki ama mesajlarıma bakmıyordu buluşalım diyince tamam buluşalım şöyle yapalım böyle yapalım buraya gidelim diyordu sana hediye alacam diyordu hiç ayrılacağını zannetmemiştim bir anda ismimi söyleyerek mesaj attı ve sonra “ BEN ÇOK DÜŞÜNDÜM VE YANI KENDİ AÇIMDAN OLAYA BAKTIM SENİDE ÜZMEK İSTEMEDİM AMA BENİM İÇİMDE SEVGİ KALMAMIŞ SADECE KENDİMİ SENİN İÇİN ZORLADIM AMA YANİ YAPAMIORUM Bİ TÜRLÜ ESKİ KİŞİLİĞİMİ BULAMIYORUM I KADAR DERT ARASINDA SENİNLE İLGİLENMEK ÖNEMLİ DEĞİL AMA YANİ BU İLİŞKİ UZUN SÜRMEZ SENİ ÜZMEK İSTEMİYORUM BU DURUMDA OLGUN KARŞILAYACAĞINI DA BİLİYORUM SENİ TANIDIĞIMA MEMNUN OLDUM KENDİNE İYİ BAK🌹 “ dedi gerçekten çok üzgünüm
Güncellemeler
+1 yıl
Bende evde boşu boşuna üzülüyorum
Sevgilim neden ayrıldı?